Kokemuksia Chalston Beach Resort -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Chalston Beach Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

84% matkustajista suositttelee

934 arvostelua
Erinomainen
 
447
Erittäin hyvä
 
351
Hyvä
 
89
Ei kovin hyvä
 
24
Huono
 
23

Viimeisimmät 5 arviota

1.3.2019

Kirjoittanut harripaavola Oulu, Suomi

Hotellialue erittäin kaunis ja hyvihoidettu. Sijaitsee rannalla

Meillä oli superior huone joka oli tarpeeksi iso ja siinä oli hyvin säilytystilaa, mutta huone oli viimeisessä talossa alueen perällä. siellä ei toiminut wifi yhteydet koskaan ja oli aikamatka mennä respaan lukemaan uutiset. Ehkä hotellin pitäisi ajatella investointeja asiakaslähtöiseti eikä johto lähtöisesti, sillä yhtäaikaa kun me tappelimme yhteyksien kanssa niin parkissa oli monta hienoa hotellin johdon autoa ja moottoripyörää jotka ei liikkuneet mihinkään, mutta jotka pestiin joka päivä. Muuta negatiivistä ei ole hotellista sanottavaa. Kaikki toimi. Henkilökunta oli ystävällistä. ja ennen kaikkea hotelli on rannalla.

 
5.2.2019

Kirjoittanut JuggaIg Pärnu, Viro

Talvilomalla

Todella kaunis puutarha ja erittäin hyvin hoidettu. Mahtava sijainti kokonaisuudessaan vaikka hurjan vilkas Galanguten ranta onkin. Ystävällinen henkilökunta ja loistava palvelu. Ruoka hyvää ja hotellin hintatasoksi kohtuullista. Ainoa miinus matkasta tuli huoneemme sängystä joka oli kivikova - oikeasti. Merinäköala parvekkeelta hiukan kompensoi mutta ei parantanut yöunien laatua.

 
5.1.2019

Kirjoittanut Riikka M Juva, Suomi

Rahalle vastinetta

sijainti on enemmän kuin loistava, muutaman korttelin päässä pääkadulta jonne pääsee nopeasti ihan kävelemällä.Hotelilla on oma uima-allas ,mutta ,myös oma ranta . Huoneet ovat tilavat ja siistit, henkilökunta ystävällistä ja buffet aamainen runsas . ainoa miinus on huonosti toimiva netti huoneessa (sitä ei ole luvattukkaan) mutta se toimii kyllö parvekkeella ja ala-aulassa.

 
1.8.2018

Kirjoittanut SNEHAL3218 New Delhi, Intia

Ihanaa oleskelua "

Kävin Isäni kanssa heinäkuun lopussa. Rakastimme kaikkea tässä paikassa, henkilökunta oli nopea ja kohtelias. Resort oli mukava ja puhdas rehevän vihreiden puutarhojen ympärillä. Hyvin huollettu kiinteistö. Ravintola-henkilökunta oli erittäin ystävällinen vieraille. He kaikki panostivat paljon antaakseen vierailleen mukavan nautittavan majoituksen. Omistajat ovat ystävällisiä ja vastasivat kysymyksiin. Ja paras osa oli sijainti, aivan rannalla. Se oli hieno kokemus. Kiitos Chalston Beach -hotellin joukkueelle. haluaisin vierailla uudelleen pian.  Binny Arora

 
13.3.2018

Kirjoittanut leena k Lahti, Suomi

pettymys

tietysti oli oma valinta mutta se perustui hotellin antamiin kuviin ja selostukseen. emme olleet ensimmäistä kertaa Goassa.Tämä oli meidän 50 vuotis -häämatka neljä viikkoa Huoneet oli tosiaan pienet, sänky siihen nyt mahtui. vaatteille vähän säilytys tilaa, niitä täytyi säilyttää enimmäkseen matkalaukuissa ja niitäkin sängyn alla et pystyi kulkemaan sängyn ympäri .Huone siivottiin kyllä hyvin ja siitä kiitos. Kylpyhuoneessa ei ollut suihkuverhoa joten se kastui kokonaan ja lattia oli liukas joten pyyhe täytyi heitää lattialle ettei liukastuisi. Ympäristö oli kyllä kaunis ja hyvin hoidettu. ravintolahenkilökunta oli ystävällinen. uima-allas alue täynnä paikallisia meluavia vieraita joita vaatteet päällä uiminen ei yleensä koskenut. Hotellilta rantaa pitenpi matka kuin 50 metriä. Meressä liikuntarajotteinen ei voinut uida, se ei tietysti ole hotellin vika mutta suihkua suihkua ei ollut rannalla.tässä syy minkä takia jouduimme olemaan uima-altaalla mutta uiminen klo 10 jälkeen kärsimystä. tulemme uudestaan goaan mutta emme tähän hotelliin