Huoneet

Deluxe-huone

Tilavia deluxe-huoneita, jotka sijaitsevat uima-altaan läheisyydessä. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Puhelin ja taulu-tv kaapelikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huomioithan deluxe -huoneissa majoittua vain yli 12 -vuotiaat henkilöt.

Huonekoko: noin 41-45 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, jotka sijaitsevat erillisissä rakennuksissa hotellin puutarhassa. Lisävuode mahdollinen, huoneeseen tuodaan normaali vuode.. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Puhelin ja taulu-tv kaapelikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 37 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Kahden hengen huone, beachside

Kahden hengen huone beachside, jotka sijaitsevat lähellä rantaa ja allasta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä minibaari. Lisävuode mahdollinen, huoneeseen tuodaan normaali vuode. Puhelin ja taulu-tv kaapelikanavilla. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/vk. Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: Noin 43 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.