Griya Santrian

  • Ihana allasalue
  • Hyvä sijainti lähellä rantaa ja keskustaa
  • Täysi- tai puolihoito lisämaksusta

Hotelli Griya Santrianin troopisessa puutarhassa on kolme uima-allasta ja useita rakennuksia, joissa kauniit hotellihuoneet sijaitsevat. Ranta on vain muutaman askeleen päässä, enää tarvitsee päättää lekotellako auringossa vai kokeillako jotakin vesiurheilulajia.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Kahden hengen huone, beachside 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Kaunis resortti aivan lähellä rantaa ja palveluita. Hyvät aurinkotuolit ja ystävällinen henkilökunta
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1989 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 200 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Griya Santrian sijaitsee Sanurissa kauniin vehreässä ympäristössä ja aivan rannalla. Hotellissa on kolme uima-allasta, joista kaksi sijaitsee trooppisessa puutarhassa ja yksi rannan äärellä. Toisessa puutarhan uima-altaista on oma osio lapsille.  Maksuttomia aurinkotuoleja ja –varjoja. Rantapyyhkeet maksutta.

Hotellissa on kaksi ravintolaa. The Wantilan tarjoilee niin länsimaisia, kuin indonesialaisia ja balilaisiakin aterioita. Ravintola sijaitsee rannan äärellä ja useina iltoina on tarjolla myös musiikkia. Ulkoilmaravintola Griya Beach Cornerissa voit nauttia italialaisesta, japanilaisesta sekä aasialaisesta ruoasta.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Maksutta joogaa, snorklausta ja kanootteja. Spa, hieronnat ja kauneushoidot lisämaksusta. Kävelymatkan Sanurin pääkadulle jossa ravintoloita ja kauppoja. Ei liikennettä.

Ateriat

Aamiaisbuffet. Täysihoito tai puolihoito lisämaksusta.