Polly & Mino
- lasten parhaat ystävät

Polly & Mino – lasten parhaat kaverit

Polly & Mino ovat kaikkien lasten suosikkeja. Näihin symptaattisiin hahmoihin voit törmätä uima-altaalla, lastenkerhossa, tai itseasiassa missä vain, kun majoitut Apollo Mondo Family Resortissa. Näissä hauskoissa hahmoissa yhdistyy hupsuus ja fiksuus, ja Polly ja Mino ovatkin lapsiperheiden ehdoton suosikki kesän matkalla.

Polly & Mino

Polly & Mino

Polly & Mino leikkivät ja hassuttelevat yhdessä. Kumpi onkaan kumpi? Polly on vauhdikas jumalatar täynnä energiaa ja maagisia voimia, kun taas minotaurus Mino on hänen leikkisä, karvainen kumppani sydän täynnä kultaa. Yhdessä he ovat aina lasten puolella!

Kuuntele Pollyn & Minon kappale

Polly & Mino

Missä tapaat Pollyn & Minon?

Pollyn & Minon tapaat Apollo Mondo Family -hotelleissamme, joissa voit osallistua myös lastenkerhoomme. Apollo Mondo Familyt  ovat valikoimamme parhaita perhehotelleja – lastenkerhon lisäksi hotelleissa on uimakoulu, ilmaisia ryhmäliikuntatunteja sekä Mondo Coffee. Lisäksi tapaat Pollyn & Minon Playitas Resortissa Fuerteventuralla.

Polly & Mino

Mukavia muistoja

Club Polly & Mino -lastenkerhon osallistujat saavat hienon t-paidan sekä todistuksen, jonka voi vaikka ripustaa seinälle muistoksi lomasta. Lapset saavat myös oman muistopussin, sillä juuri muistot ovat ovat hienoin asia mitä lomalta voi kerätä. Millaisia matkamuistoja lomalta tulikaan hankittua? Söpö servietti tavernasta? Hieno simpukkakoru markkinoilta? Muistopussiin kerätyt esineet on mukava kaivaa esille kylminä talvipäivinä Suomessa.  

Tulosta tästä hauskat Polly & Mino värityskuvat vaikka lomalle mukaan: VärityskuvaVärityskuva 2

Polly & Mino

Kutsu Polly & Mino kylään

Nyt sinulla on mahdollisuus kutsua Polly & Mino kylään lasten iloksi! Voit joko pyytää nämä ihanat hahmot piipahtamaan huoneessanne ja lukemaan sadun tai tulemaan vierailulle kakun kanssa. Tämä on mainio tapa viettää esimerkiksi syntymäpäiviä! Sovi Apollomatkojen oppaan kanssa hotellilla vierailun yksityiskohdista. Vierailun voit varata ennakkoon matkan varaamisen yhteydessä ja tämän jälkeen Minun lomani-sivulta. Hinta 15 €

Polly & Mino

Polly & Mino lastenkerho

Club Polly & Mino on Apollon oma lastenkerho. Kerhoa vetävät koulutetut skandinaaviset ohjaajat. Lastenkerhossa riittää hauskaa tekemistä ja aina voi myös oppia jotain uutta, kerhossa voidaan esimerkiksi tutustua paikalliseen kieleen tai kokata paikallisen keittiön herkkuja. 4-11 –vuotiaille lapsille. Hinta alk. 55 €/viikko.

Club Polly & Mino on varattavissa kaikissa Apollo Mondo Family -hotelleissa, osassa Apollo Mondo Selected -hotelleista sekä Playitas Resortin hotelleissa.

Hauskaa tekemistä lapsille

Pollyn juhlat – Polly rakastaa syntymäpäiviä, joten kerran viikossa juhlitaan kakun ja hauskojen leikkien merkeissä.

Pikkukokit – Lastenkerhossa päähän pistetään kokkihatut ja tehdään paikallista herkkua.

Minidisko – Vaudikasta iltaohjelmaa musiikin ja tanssin merkeissä.

Ympäristöetsivät – Opitaan yhdessä roskien lajittelusta hauskalla ja helpolla tavalla.

Satutunti – Tutustutaan Pollyyn ja Minoon satujen avulla.

Taidetuokio – Askarrellaan ja luodaan uutta luonnosta kerätyista materiaaleista.

Aarrejahti -  Aarreseikkailu Pollyn & Minin kanssa

Liikuntapäivä – Tutustutaan erilaisiin lajeihin Pollyn & Minon kanssa.

Pollyn pizza

 

 

 –Tehdään herkullista pizzaa Pollyn kanssa.

Huomioithan, että ohjelma on alustava ja voi muuttua.