Polly & Mino

Polly & Mino – lasten parhaat kaverit

Polly & Mino ovat kaikkien lasten suosikkeja. Näihin symptaattisiin hahmoihin voit törmätä uima-altaalla, lastenkerhossa, tai itseasiassa missä vain, kun majoitut Apollo Mondo Family Resortissa. Näissä hauskoissa hahmoissa yhdistyy hupsuus ja fiksuus, ja Polly ja Mino ovatkin lapsiperheiden ehdoton suosikki kesän matkalla.

Polly & Mino

Polly & Mino

Polly & Mino leikkivät ja hassuttelevat yhdessä. Kumpi onkaan kumpi? Polly on vauhdikas jumalatar täynnä energiaa ja maagisia voimia, kun taas minotaurus Mino on hänen leikkisä, karvainen kumppani sydän täynnä kultaa. Yhdessä he ovat aina lasten puolella!

Kuuntele Pollyn & Minon kappale

Polly & Mino

Missä tapaat Pollyn & Minon?

Pollyn & Minon tapaat Apollo Mondo Family Resorts -hotelleissamme, joissa voit osallistua myös lastenkerhoomme. Apollo Mondo Family Resorts ovat valikoimamme parhaita perhehotelleja – lastenkerhon lisäksi hotelleissa on uimakoulu, ilmaisia ryhmäliikuntatunteja sekä Mondo Coffee.

Polly & Mino

Kutsu Polly & Mino kylään

Nyt sinulla on mahdollisuus kutsua Polly & Mino kylään lasten iloksi! Voit joko pyytää nämä ihanat hahmot piipahtamaan huoneessanne ja lukemaan sadun tai tulemaan vierailulle kakun kanssa. Tämä on mainio tapa viettää esimerkiksi syntymäpäiviä! Sovi Apollomatkojen oppaan kanssa hotellilla vierailun yksityiskohdista. Vierailun voit varata ennakkoon matkan varaamisen yhteydessä ja tämän jälkeen Minun lomani-sivulta. Hinta 15 €

Polly & Mino

Polly & Mino lastenkerho

Club Polly & Mino on Apollon oma lastenkerho. Kerhoa vetävät koulutetut skandinaaviset ohjaajat. Lastenkerhossa riittää hauskaa tekemistä ja aina voi myös oppia jotain uutta, kerhossa voidaan esimerkiksi tutustua paikalliseen kieleen tai kokata paikallisen keittiön herkkuja. 4-11 –vuotiaille lapsille. Hinta alk. 55 €/viikko.

Club Polly & Mino on varattavissa kaikissa Apollo Mondo Family -hotelleissa sekä Playitas Resortin hotelleissa.

Polly & Mino

Mukavia muistoja

Polly & Mino kerhossa kaikki lapset saavat hienon t-paidan sekä todistuksen, minkä voi vaikka ripustaa seinälle kotiin palatessa. Lapset saavat myös oman muistopussin. Muistot ovat hienoin asia mitä lomalta voi kerryttää, joten miksei niitä ottaisi kotiin mukaan. Millaisia matkamuistoja lomalta tulikaan hankittua? Söpö servietti tavernasta? Hieno simpukkakoru markkinoilta? Muistopussiin kerätyt esineet on mukava kaivaa esille kylminä talvipäivinä Suomessa.  

Tulosta tästä hauskat Polly & Mino värityskuvat vaikka lomalle mukaan: VärityskuvaVärityskuva 2

 

Polly & Mino

Polly & Mino lastenkerhon aktiviteetit

Pollyn juhlat  – Polly rakastaa juhlia syntymäpäiviä ja kerran viikossa hänellä on juhlapäivä kakkuineen ja hauskoine leikkineen mitä koko lastenkerho juhlii.  
Minikokit – Lastenkerhossa päähän pistetään kokkihatut ja tehdään paikallista herkkua.
Pisteiden metsästys  – Luvassa retkipäivä? Pollyn pisteiden metsästys -kortin avulla lapset pääsevät keräämään pisteitä päivän tärkeistä tapahtumista kuten ”jäätelönsyönnistä” tai ”nähtävyyksiin tutustumisesta”
Pollyn elokuvat – Yhtenä iltana viikossa on elokuvapäivä. Tämän jälkeen lapset saavat piirtää ja kirjoittaa elokuvasta.
Minidisko – Suosittu iltaohjelma, missä musiikki saa jalat liikkeelle.
Rantataidetta – Keräämme simpukankuoria, kiviä ja keppejä rannalta ja luomme kauniita taideteoksia.