Kahden huoneen sviitti

Kahden huoneen sviittejä, joissa on parveke tai terassi. Makuuhuone ja olohuone. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi, mikro ja vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysvälineet. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 53 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden huoneen sviitti omalla uima-altaalla.

Kahden huoneen sviitti, jossa on ulkotila ja oma uima-allas. Ulkotilassa on oma pieni uima-allas sekä sohvia, tuoleja ja pöytiä. Makuuhuone ja olohuone. Kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksulla. Jääkaappi. Mikro. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyhuoneessa amme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 53 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kaksioita omalla uima-altaalla

Kaksioita ylemmissä kerroksissa, joissa on kattoterassi. Tilava ulkotila, jossa on oma allas, sohvat, tuolit ja pöytä. Makuuhuone ja olohuone/minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, mikro, espresso-keitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysvälineet. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 53 neliötä sekä noin 106 neliön ulkotila.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Sviittejä

Sviittejä, joissa on parveke tai terassi. Makuuhuone ja olohuone. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi, mikro ja vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysvälineet. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 53 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Sviitti omalla porealtaalla

Sviitti porealtaalla. Kattoterassilla on poreallas, leposohva, sohva, tuolit ja pöytä. Makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksulla. Minibaari, jossa on vettä, virvoitusjuomia ja olutta. Nespresso kahvinkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyhuoneessa amme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 53 neliötä ja kattoterassi myös noin 53 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.