Deluxe-kaksio

Tilavia deluxe-kaksioita, osassa maaterassi, toisissa yksityinen kattoterassi. Terassilla on oma pieni allas, balilaiset aurinkosängyt, tuolit ja pöytä. Portaat ylös terassille. Yhdistetty olohuone ja minikeittiö sekä erillinen makuuhuone. Espressokeitin, mikro ja leivänpaahdin. Tv, Playstation 3 ja minibaari. Silitysvälineet. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 106 neliömetriä (ml. ulkotila)
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kahden huoneen sviitti

Kahden huoneen sviittejä, joissa on parveke tai terassi. Makuuhuone ja olohuone. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi, mikro ja vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysvälineet. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 53 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke tai terassi. Osassa huoneistoista on makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö, ja osassa avoin pohjaratkaisu ilman ovea makuuhuoneen ja olohuoneen välissä. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, mikro, leivänpaahdin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 53 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1–4 hengelle, joista 1 lasta.

Kaksioita ylemmissä kerroksissa

Kaksioita ylemmissä kerroksissa, joissa on kattoterassi. Tilava ulkotila, jossa on oma allas, sohvat, tuolit ja pöytä. Makuuhuone ja olohuone/minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, mikro, espresso-keitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysvälineet. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 53 neliötä sekä noin 106 neliön terassi.
Soveltuu enintään: 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Superior-kaksio

Superior-kaksioita, joissa on parveke tai terassi. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, leivänpaahdin ja vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysvälineet. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 53 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lasta.

Sviittejä

Sviittejä, joissa on parveke tai terassi. Makuuhuone ja olohuone. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi, mikro ja vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysvälineet. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 53 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.