Kokemuksia Prinsotel La Dorada -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,6 10:stä Perustuu 5 arvioon
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
8,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,0 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,4 / 10
Palvelu
 
8,8 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Iso sänky, aamupala, iso allasalue
-
Kylmä vesi altaassa

Vahvistettu asiakas: 2021-10-17


9 10:stä

+
Avaraat huonet, hyvää sänky, hotelin konsepti
-
Ilmaiset juomat aterian yhteydessä ja lämmitetty lasten alas

Vahvistettu asiakas: 2021-10-17


9 10:stä

+
Erinomainen ja laaja aamupala. Useat altaat. Ilmastointi huoneessa oli miellyttävä eikä saanut aikaan sitä, että olisi tullut yöllä kurkku kipeäksi tai flunssainen olo kuten monien hotellihuoneiden ilmastoinnista tulee.
-
Silitysrauta ja -lauta voisi olla automaattisesti huoneessa, eikä niin, että niitä täytyy erikseen pyytää.

Vahvistettu asiakas: 2021-08-01


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Prinsotel La Dorada -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

91% matkustajista suositttelee

1665 arvostelua
Erinomainen
 
1033
Erittäin hyvä
 
471
Hyvä
 
104
Ei kovin hyvä
 
38
Huono
 
19

Viimeisimmät 5 arviota

20.10.2019

Kirjoittanut Jorma T

Mukava paikka lapsiperheelle!

Huoneisto oli tilava, ja koostui makuuhuoneesta, tilavasta kylpyhuoneesta sekä olohuoneesta ja keittiönurkkauksesta. Lasten sänky oli pedattu olohuoneen tasokkaalle sohvalle. Hotellin pihalla oli matalahko, mutta hyvänkokoinen uima-allasalue, jonka vesi kuitenkin lokakuussa oli lasten makuun hieman viileä. Uimmekin enemmän merenrannassa, jonne oli alle 5 min kävelymatka hotellilta. Pyyhkeet rantaan sai vaivattomasti hotellilta. Kuntosali oli pieni, mutta kuitenkin riittävä. Lapset viihtyivät hotellin pihan leikkipaikalla hyvin. Hotellin sijainti oli rauhallisella alueella. Alcudian keskustaan pääsi vaivatta bussilla. Hotellin henkilökunta oli asiantuntevaa ja ystävällistä niin ravintoloissa, lasten ohjelmissa kuin vastaanotossa. Suosittelen lapsiperheille!

 
14.10.2019

Kirjoittanut JuusoV46 Sotkamo, Suomi

Lapsiperheille sopiva hotelli

Hotelli oli erittäin siisti ja huoneet sopivankokoisia perhelomalle. Pistorasioita huoneessa oli vain muutamia ja television anti ei ole kovin tasokas. Kylpyhuoneessa oli amme, erillinen suihku ja bidee. Hotellin allasalue oli laaja ja sen keskellä baari, josta sai myös ruoka-annoksia. Altaat eivät olleet lämmitettyjä. Pienille lapsille oli paljon erilaista tekemistä ja viihdykettä. Aikuisille ei ollut juurikaan ohjelmaa, mutta sen puute ei meitä haitannut. Kuntosali löytyy. Henkilökunta oli ystävällistä ja toiveemme huomioitiin. Hotellin vieressä ostoskatu, jonka varrella lukuisia ravintoloita ja peruskauppoja. Upealle, puhtaalle meren rantahietikolle matkaa oli 200 metriä.

 
20.6.2019

Kirjoittanut jabadabadui

Erittäin hyvä hotelli lapsiperheille!

Erittäin hyvä hotelli perheen kanssa matkustaville. Erityisesti uima-allas alue loistava ja tarjoaa altaita niin pienille kuin isoillekkin. Allas-alue myös sen verran iso, että vaikka olisi enemmänkin ihmisiä, niin ei synny ruuhkan tunnetta. Hotellin huoneistot tilavia, jossa erillinen makuuhuone, iso olohuone sekä keittiö/keittiösyvennys. Parvekkeelle pääsy niin olohuoneesta kuin makuuhuoneestakin. Keittiön varustelu voisi olla monipuolisempi, mikäli aikoo itse tehdä ruokaa. Hotellin äänierisistys ei parhaimmasta päästä varsinkaan alakerroksissa. Äänet kuuluu hyvin läpi. Olimme perheen kanssa täällä jo toista kertaa eikä välttämättä viimeistä. Edelleen jäi erittäin positiiviset fiilikset niin hotellista kuin muutenkin Mallorcasta. Oma vuokra-auto koko loman ajaksi oli myös erittäin hyvä ja suositeltava. Hotellin ravintoloiden tarjonnasta voi myös antaa positiivista palautetta. Meillä oli tälläkin kertaa puolihoito ja kaikille syöjille löytyi hyvää syötävää niin aamulla kuin illallakin. Ja vähän liikaakin : ). Välillä oli myös jotain normaalista (paella jne.) poikkeavaa tarjolla, kuten esim.sushia.

 
26.6.2018

Kirjoittanut HannuSep Lahti, Suomi

Loistava ja idyllinen perhehotelli

Erittäin loistava hotelli perheen kanssa matkustaville. Uima-allas alue loistava ja tarjoaa oman altaan pienille ja isoille ja alue on tilava eikä tunnu ruuhkaiselta vaikka olisi enemmänkin ihmisiä. Huoneet tilavia omalla pienellä keittiöllä. Keittiön varustelu on ihan riittävä, mutta ei erikoinen. Muutoin huoneissa olohuone, kylpyhuone ja makuuhuone. Huoneisiin kantautuu tosin helposti äänet viereisistä huoneista ja käytävältä, joka on herkkäuniselle vähän ikävä. Muuten hotelli oli loistava omine altaineen ja lähellä meren rantaa. Omalla autolla liikkuva saa autonkin pysäköityä, tosin pysäköinti on kadulla joka ympäröi hotellia.

 
30.5.2018

Kirjoittanut Congresstraveler Scandinavia

Hyvä perhehotelli

Prinsotel La Dorada tarjoaa hyvät puitteet perhelomalle. Asunnot ovat tilavia, ruoka hyvää ja vaihtelevaa, puutarha viihtyisä, paljon altaita ja hyvä leikkipaikka. Lastenkerhojakin on 4v+ lapsille. Muron alue on mielestäni parempi valinta kuin Alcudian sataman alue. Ranta on kiva ja lähellä. Näin toukokuun lopussa allaspetejäkin riittää. Parannettavaa on kyllä allasveden lämpötilassa: edes yksi lämmitetty allas taaperoille (vähintään +25’c)! Aamiainen alkaa vasta klo 8, mikä on turhan myöhään meille. Yleisissä tiloissa ja huoneissa käytetään aika voimakasta ilmanraikastussumutetta. Hotelli on lähellä luonnonpuistoa, mikä on toisaalta kiva, mutta hyttysiä esiintyy. Tänne kesti tulla yksityiskyydillä PMI-kentältä noin 45 min. Tilasimme kyydin hotellilta ja hyvin toimi. Hotellilla vierailee lääkäri päivittäin, mikäli esim. lasten kanssa tarvetta. Apteekki ja perus-supermarketit löytyvät läheltä ja vaippoja ja uimavaippoja saa kaupoista, hotellin omastakin.