Juniorsviitti

Juniorsviittejä, jotka sijaitsevat korkealla paikalla rakennuksen 5. kerroskessa. Parivuode ja mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla (espanjan-, englannin- ja saksankieliset kanavat). Minibaari. Laatta- tai laminaattilattia. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/hydrohierontasuihku ja wc. Parveke tai terassi, osa merinäköalalla tai rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parivuoteella tai kahdella erillisellä vuoteella. Tv satelliittikanavilla (espanjan-, englannin- ja saksankieliset kanavat). Minibaari. Laatta- tai laminaattilattia. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Amme/hydrohierontasuihku ja wc. Parveke tai terassi, osa merinäköalalla tai rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 22 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotellissa, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin yllä mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Perhehuone

Perhehuoneissa on parivuode tai kaksi erillistä vuodetta sekä mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Minibaari. Laatta- tai laminaattilattia. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa amme tai suihku sekä wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huomioithan, että alle 2-vuotiaat lapset lasketaan lisävuoteella majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 27 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.