Juniorsviitti

Juniorsviittejä, joissa on parveke tai terassi, osassa rajoitettu merinäköala. Juniorsviitit sijaitsevat viidennessä kerroksessa. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari - täytetty sisäänkirjautuessa, uudelleentäyttö lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 32 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 henkeä, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi, osassa merinäköala tai rajoitettu merinäköala. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 22 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Kampanjahuone

Rajoitettu määrä kampanjahuoneita joissa suihku ja wc. Kampanjahuone sopii sinulle, jos haluat asua hotellissa, mutta et välitä sijainnista ja maisemasta tai tarvitse ulkotilaa. Ulkotilaa ei voida taata. Huone ei siis välttämättä ole jokin yllä mainituista huonetyypeistä.

Soveltuu enintään: 2-3 henkeä, joista 1 lapsi.