Puerto de la Cruzin rannat & merivesialtaat

Puerto de la Cruzin mustat laavarannat luovat mahtavan kontrastin vihreille palmuille, värikkäille kukille ja siniselle merelle. Puerto de la Cruzissa pääset kokemaan myös Lago Martiánezin valtavat merivesialtaat. Tutustu kaupungin parhaisiin rantoihin ja löydä oma suosikkisi!

Playa Jardin Teneriffalla

Playa Jardin – kolme suurta laavarantaa

Playa Jardin on yksi Teneriffan kuuluisimmista rannoista - kiitos sen dramaattisen, mustan hiekan, huojuvien palmujen ja kauniiden kaktusten. Ranta sijaitsee keskeisellä paikalla Puerto de la Cruzissa, ja se on helposti saavutettavissa.

César Manriquesin ranta koostuu itse asiassa kolmesta Playa del Castillon, Playa del Charcónin ja Playa de Punta Bravan rannasta, jotka ovat kaikki täydellisen puolikuun muotoisia ja joita erottavat mustat laavakivet. Täällä on hyvä huomioida, että aallot saattavat olla usein suuria. 

Rantojen varrella on leveä kävelykatu, joka yhdistää rannat, vehreät puutarhat ja ravintolat. Teneriffalta löytyy myös monia muita hyviä rantoja - lue lisää täältä! 

Puerto de la Cruzissa voit uida kuuluisissa Lago Martianezin merivesialtaissa

Puerto de la Cruzin suositut merivesialtaat

Puerto de la Cruzin merivesialtaita pidetään niitä ympäröivien huojuvien palmujen ja upeiden merimaisemiensa vuoksi maailman kauneimpina uima-altaina.

Lago Martiánezissa on valtava järvi, joka sisältää 27 000 kuutiometriä vettä, useita saaria, suihkulähteitä ja trooppisia laguuneja. Suuren uima-altaan ympärillä on useita pienempiä uima-altaita, jotka sopivat sekä aikuisille että lapsille. Tunnettu kanarialainen arkkitehti César Manrique loi altaat jo vuonna 1977, ja alueella vietät mitä upeimman lomapäivän meren äärellä! Alueella on myös useita ravintoloita ja baareja, joista upein on merirosvolaivalta näyttävä allasbaari.

Jos haluat majoittua lähellä merivesialtaita, suosittelemme hotelli Valle Mar:ia tai Bahia Principe Sunlight San Felipeä.

El Bollullon laavaranta Teneriffalla Playa El Bollulla on monien mielestä Teneriffan kaunein ranta

Playa El Bollullo - Teneriffan kaunein ranta?

Haluatko vieraille mustalla laavarannalla Teneriffalla? Vietä rantapäivä Playa El Bollullassa, joka sijaitsee noin 4 kilometrin päässä Puerto de la Cruzista itään. Hienon mustan hiekkansa ja syrjäisen sijaintinsa ansiosta monet pitävät tätä Teneriffan kauneimpana rannana.

Playa El Bollullo sijaitsee kaukana kallioiden alapuolella ja rannalle pääsemiseksi sinun on käveltävä alas pitkin jyrkkää vuoristopolkua. Rantaa ei suositella huonosti käveleville tai lastenrattaiden kanssa kulkeville. Hieman haastava matka on kuitenkin vaivan arvoista! Rannan hiekka on silkinpehmeää ja dramaattisen mustan väristä. Muista, että rannalla voi olla korkeita aaltoja ja vedenalaisia ​​virtauksia. Rannalla on yksinkertainen rantaravintola, jossa voit nauttia lounasta, ja ylhäällä parkkipaikan vierestä löytyy à la carte -ravintola.


Vinkkejä lomamatkan suunnitteluun

Tutustu Teneriffan lomiimme, inspiroidu matkavinkeistä ja tilaa uutiskirje.

Kaikki Puerto de la Cruzin matkavinkit

Tutustu Puerto de la Cruzin matkavinkkeihin ja nappaa parhaat vinkit lomallesi!

Tutustu matkavinkkeihin

Teneriffa

  • Monipuolinen kohde
  • Upeita laavarantoja
  • Miellyttävä ympäristö ympäri vuoden
Tutustu Teneriffaan

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista ja uutuuksista sekä lomavinkkejä matkaasi varten!

Tilaa uutiskirje täältä