Be Live Experience Orotava

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Be Live Experience Orotava sijaitsee erinomaisella paikalla viehättävän Puerto de la Cruzin keskustassa ja kävelymatkan päässä mustalta hiekkarannalta. Täällä majoitut moderneissa huoneissa, hintaan sisältyy buffetaamiainen ja saatavilla on lisämaksullisia aterioita.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Kahden hengen huoneita merinäköalalla 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Hyvä aamiainen, siisteys koko hotellissa.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1936 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 50 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Allasalue maksuttomilla aurinkotuoleilla ja -varjoilla. Snack-/allasbaari. Allaspyyhkeet panttia vastaan. Ravintola. Aulabaari. Iltaviihdettä.

Biljardi. Kuntosali, joka on avoinna klo 8.30-20.00. Kävelymatkan päässä Playa Martianezista, ostoskeskus hotellia vastapäätä. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito, All Inclusive tai All Inclusive Ultra (ikäraja 18-vuotta) lisämaksusta. Lisämaksullisten ateriapakettien hintaan sisältyy joulun ja uuden vuoden illalliset.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 7.00-10.00.
  • Yksinkertainen aamiainen, klo 11.00-12.00.
  • Lounaspöytä tai lounas á la carte-listalta, klo 13.00-15.00.
  • Välipaloja klo 16.00-18.00.
  • Illallispöytä, klo 18.45-21.45.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-24.00.

All Inclusive Ultra (ikäraja 18-vuotta) sisältää lisäksi:

  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja kansainvälisiä juomia, klo 10.00-24.00.

Muutokset ovat mahdollisia. Tunnistamista varten on käytettävä hotellin ranneketta. All inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 asti.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Hotellit Puerto de la Cruz

Botanico

Viiden tähden hotelli Botanico Puerto de la Cruzissa on klassinen ja viihtyisä hotelli. Täällä sinua odottaa rauhalliset lomapäivät hotellin trooppisessa puutarhassa, jossa on japanilaistyylinen lampi sekä hyviä ravintoloita ja baareja. Hotelli sopii sinulle, kun kaipaat lomallesi hiukan ekstraa – oli se sitten Teneriffan suurin spa tai oma puttausviheriö.

Valle Mar

Hotelli Valle Marin sijainti Puerto de Cruzin rantapromenadin varrella ja lähellä Lago Martianezin merivesialtaita on lähes täydellinen. Tämän pienen ja tyylikkään kaupunkihotellin katolla on lämmitetty uima-allas upein näkymin. Ilta alkaa mukavasti drinkin äärellä hotellin baarissa, jonka jälkeen on mukava lähteä kävelylle Puerto de la Cruzin kauniiseen ympäristöön nauttien pienistä puistoista kauniine istutuksineen tai asettua Plaza Charcolle hyvän drinkin tai paellan äärelle.

Bahia Principe Sunlight San Felipe

Perinteikäs hotelli keskeisellä sijainnilla lähellä merivesialtaita, ostoskeskusta ja rantaa. Hotellissa on rento ja viihtyisä tunnelma. Täällä lomailee sekä lapsiperheitä että pariskuntia, mutta suosituin hotelli on vanhempien matkaajien keskuudessa. Viihtyvyyttä tuo allasalue, pieni kylpylä ja buffetpöydän antimet.

Teneguia (Teneriffa)

Hotel Teneguia Puerto de la Cruzissa on yksinkertainen ja mukava huoneistohotelli erinomaisella paikalla, Playa Jardinin uimarannan ja paikallisten suosiman Plaza del Charco -torin välissä. Kaupungilla vietetyn päivän jälkeen on mukava pulahtaa lämmitettyyn uima-altaaseen.

Globales Acuario

Globales Acuario hotelli sijaitsee rauhallisella alueella Puerto de la Cruzissa, ja sieltä on mahtavat näkymät Teideen ja rannikolle. Puerto de la Cruz on täydellinen kohde sinulle, joka haluat kokea todellisen Kanarian arjen. Majoituksen hintaan sisältyy buffetaamiainen, ja voit ostaa puolihoidon erityisen mukavaa lomaa varten.

Casa del Sol

Hotel Casa del Sol sijaitsee erinomaisella sijainnilla Puerto de la Cruzissa Pohjois-Teneriffalla. Moni tämän klassisen lomakohteen tarjonnasta on kävelymatkan päässä. Keskusta, jossa on kauppoja, baareja ja ravintoloita, on kävelymatkan päässä, samoin kuin ranta ja kuuluisat Lago Martianezsin merialtaat.

Dragos del Norte

Moderni huoneistohotelli Dragos del Norte sijaitsee rauhallisella sijainnilla puutarhan ympäröimänä Puerto de la Cruzissa, Teneriffan vanhimmassa ja viehättävimmässä matkailukohteessa. Drago del Nortessa majoitut lähellä vanhaa kaupunkia, tummaa laavarantaa sekä useita ravintoloita.