Miksi matkustaa Puerto de la Cruziin?

Mustat laavarannat vaahtoisine aaltoineen, valtavia merivesialtaita, kauniita maisemia ja aitoa tunnelmaa. Täältä parhaat vinkit Puerto de la Cruziin!

Lagos Martianezin merivesialtaat Maailmantunnetut merivesialtaat – Lago Martianez

1. Mustan laavarannat

Puerto de la Cruzissa voit uida meressä yhdellä kolmesta kaupungin länsipuolella sijaitsevasta rannasta. Keskustasta lähtee kaunis kävelykatu Playa Jardinille, joka koostuu itse asiassa kolmesta erillisestä rannasta. 

2. Lagos Martianezin merivesialtaat

Puerto de la Cruzista löytyvät myös suositut Lagos Martianezin merivesialtaat. Alueella on useita uima-altaita, sekä lapsille että aikuisille, kauniita suihkulähteitä sekä laguuneita. Uima-altaiden ympärillä voit rentoutua aurinkovarjon alla ja ihastella kauniita maisemia Teiden tulivuorelle.

3. Aito ja rento ilmapiiri

Puerto de la Cruz on yksi Kanariansaarten vanhimmista matkailukohteista, ja kaupungissa on autenttisempi tunnelma kuin eteläisellä Teneriffalla. Kaupungin keskustaa reunustavat pienet, suloiset talot puutarhoineen. Meren rannalla sijaitsevasta kaupungista löytyy tietysti pieni kalasatama, johon kalastusveneet saapuvat päivän saaliidensa kanssa. Pienellä Plaza Charcon aukiolla on paljon viihtyisiä ravintoloita ja baareja, joihin sekä paikalliset että matkailijat kokoontuvat.

Plaza del Charco Sekä paikalliset että matkailijat kokoontuvat viihtyisälle Plaza del Charcolle

4. Kaunista luontoa

Puerto de la Cruz sijaitsee vehreässä Orotavan laaksossa ja kaupungissa on useita kauniita kävelykatuja ja puutarhoja. Käy ehdottomasti ainakin kasvitieteellisessä puutarhassa, jossa on yli 4000 kasvilajia.

5. Loistava tukikohta Teneriffan pohjoispuolella

Jos haluat majoittua Teneriffan pohjoisosassa, on Puerto de la Cruz hyvä vaihtoehto. Täältä pääset halutessasi käymään saaren eteläpuolen rannoilla, tai helposti upealle retkelle Teiden tulivuorelle.

Golfin ystäville saaren pohjoispuolelta löytyy hyviä golfkenttiä. Lähin kenttä Puerto de la Cruzissa on Golf La Rosaleda, mutta alueella on myös muita vaihtoehtoja.

 


Vinkkejä lomamatkan suunnitteluun

Tutustu Teneriffan lomiimme, inspiroidu matkavinkeistä ja tilaa uutiskirje.

Kaikki Puerto de la Cruzin matkavinkit

Tutustu Puerto de la Cruzin matkavinkkeihin ja nappaa parhaat vinkit lomallesi!

Tutustu matkavinkkeihin

Teneriffa

  • Monipuolinen kohde
  • Upeita laavarantoja
  • Miellyttävä ympäristö ympäri vuoden
Tutustu Teneriffaan

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon tarjouksista ja uutuuksista sekä lomavinkkejä matkaasi varten!

Tilaa uutiskirje täältä