Deluxe-huone

Deluxe-huoneita kahdella suurella yhden hengen vuoteella. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Laminaattilattia. Tv. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Maksuttomat kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 22 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Kahden hengen huone

Klassisesti kalustettuja kahden hengen huoneita, kaksi suurta vuodetta. Laminaattilattia. Tv. Minibaari lisämaksusta. Tallelokero lisämaksusta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 22 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Superior-huone

Klassisesti sisustettuja superior-huoneita kahdella suurella vuoteella ja lisävuodemahdollisuudella. Laminaattilattia. Minibaari lisämaksusta. Tv. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Kylpyhuone poreammeella ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 22 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Yhden hengen huone

Klassisesti kalustettuja yhden hengen huoneita, joissa vuode. Laminaattilattia. Minibaari lisämaksusta. Tallelokero lisämaksusta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1 hengelle