Huoneet

Deluxe-huone

Deluxe-huoneita kahdella suurella yhden hengen vuoteella. Lisävuodemahdollisuus kokoontaitettavasta vuoteesta. Kokolattiamatto tai laminaattilattia. Tv. Minibaari lisämaksusta. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Maksuttomat kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 27 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Kahden hengen huone

Klassisesti kalustettuja kahden hengen huoneita, kaksi suurta vuodetta. Kokolattiamatto tai laminaattilattia. Tv. Minibaari lisämaksusta. Tallelokero lisämaksusta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke tai terassi. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 27 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle

Superior-huone

Klassisesti sisustettuja superior-huoneita kahdella suurella vuoteella ja lisävuodemahdollisuudella. Kokolattiamatto tai laminaattilattia. Minibaari lisämaksusta. Tv. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Kylpyhuone poreammeella ja wc. Parveke rajoitetulla merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 27 neliötä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Yhden hengen huone

Klassisesti kalustettuja yhden hengen huoneita, joissa vuode. Kokolattiamatto tai laminaattilattia. Minibaari lisämaksusta. Tallelokero lisämaksusta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Parveke. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1 hengelle