Valle Mar

  • Rantapromenadin vierellä
  • Pieni kattoallas
  • Puolihoito lisämaksusta

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Bronze.

Hotelli Valle Marin sijainti rantapromenadin varrella ja lähellä Puerto de Cruzin merivesialtaita on lähes täydellinen. Tämän pienen ja tyylikkään kaupunkihotellin katolla on lämmitetty uima-allas upein näkymin. Ilta alkaa mukavasti drinkin äärellä hotellin baarissa, jonka jälkeen on mukava lähteä kävelylle Puerto de la Cruzin kauniiseen ympäristöön.


Huonetyyppi

Yhden hengen huoneita. Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Superior-huoneita 2-3 hengelle. Deluxe-huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Tuttu hotelli 2. Vuoden takaa, kuitenkin jotenkin menny alaspäin, varsinkin ruoka.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 113 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 700 m
Keskustaan: 400 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Hotelli Valle Mar sijaitsee rantakadun varrella. Katolla sijaitsevalla allasalueella on pieni uima-allas, joka on talviaikaan lämmitetty +20 asteeseen, veden lämpötila voi olla jonkin verran matalampi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Maksuttomat allaspyyhkeet, aurinkotuolit ja –varjot. Jacuzzi puutarhassa.

Ravintola tarjoilee annoksia, jotka on valmistettu luomu raaka-aineista hotellin omalta farmilta. Katolla on allasbaari, josta voi ostaa kuumia ja kylmiä juomia sekä lounasta ja illallista à la carte-listalta (ei sisälly puolihoitoon). Alimmassa kerroksessa on baari, jossa on jonain päivinä elävää musiikkia ja iltaviihdettä.

Biljardia ja pöytätennistä. Maksuton wifi koko hotellissa. Noin 400 metisiä Martianezin ostoskeskukseen ja noin 150 metriä merivesialtaille. Lähin ranta on noin 700 metrin päässä, ja se on mustahiekkainen hiekka/kiviranta. Rannalla ei ole aurinkotuoleja tai -varjoja.

Ateriat

Aamiaisbuffet. Jouluillallinen (25.12) ja uuden vuoden illallinen. Puolihoito lisämaksusta.

Hyvä tietää

Allas lämmitetään talvikaudella vähintään +20 asteeseen. Lämpötila saattaa olla alhaisempi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä.

Paikallisliikennettä. Läheisistä baareista kuuluvat äänet voidaan kokea häiritseviksi joissakin huoneissa. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 100 metrin päähän hotellista, matkatavarat tulee kuljettaa hotellille itse.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.