Kokemuksia Teneguia (Teneriffa) -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
5,9 10:stä Perustuu 145 arvioon
Kokonaisuus
 
5,9 / 10
Puhtaus
 
6,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
6,4 / 10
Huone/huoneisto
 
5,8 / 10
Palvelu
 
6,4 / 10

Viimeisimmät arviot


6 10:stä

+
Tilava parveke ja hyvät sängyt. Hotellin sijainti.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-04-02


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-03-19


8 10:stä

+
Parveke
-
Ikkunat eivät ole millään tavalla äänieristetty ja ilmastointia ei ole.

Vahvistettu asiakas: 2023-03-05


4 10:stä

+
-
Jääkaappi oli varmaan -60 luvulta, ovi aivan ruosteessa ja oven hyllyt kiinnitetty ruuveilla ja silti ne tippuivat ovea avatessa lattialle

Vahvistettu asiakas: 2023-02-19


6 10:stä

+
Merinäköala. Ei musiikkimelua. Onneksi naapuritkin hiljaisia yöllä.
-
Joustinpatjat kuluneet ja kallellaan. Metalliosia tuntui selässä.

Vahvistettu asiakas: 2023-02-19


4 10:stä

+
Sijainti
-
Allas alue pieni ja ahdas. Eikä aurinkotuolit riittäneet kaikille halukkaille. Ei roskista allas-alueella. Altaan vesi kylmää vaikka piti olla lämmitetty.Hotellilla ei edes yhtä baaria. Aika ynseät vastaanottovirkailijat.

Vahvistettu asiakas: 2023-02-19


5 10:stä

+
Sijainti
-
Keittiövarustus todella heikko

Vahvistettu asiakas: 2023-02-12


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-12


8 10:stä

+
Hyvä sijainti.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-12


7 10:stä

+
Siisteys. Sijainti.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-12


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Teneguia (Teneriffa) -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 3/5 Siisteys

57% matkustajista suositttelee

237 arvostelua
Erinomainen
 
34
Erittäin hyvä
 
74
Hyvä
 
83
Ei kovin hyvä
 
31
Huono
 
15

Viimeisimmät 5 arviota

13.3.2019

Kirjoittanut Passenger40949052337

Budjetti loma

Tylsä vanhahko huoneisto jossa keittomahdollisuus. Kahvin- ja vedenkeitin vuokrattavissa vastaanotosta. Tiskiaineet ja harjat puuttuivat. Suihkussa vain kaksi pientä saippuapalaa. WiFi toimii vain aulassa. Tv 10 tuumainen jossa saksaa suurin osa. Parveke altaalle päin. Hyvä niin koska aurinko paistaa sille puolelle eikä mereltä puhaltava tuuli sovi sinne. Kaupat ja ravintolat lähellä. Loro Park myös. Jos ei liikaa vaadi niin ihan ok hotelli.

 
8.3.2018

Kirjoittanut VilleM172

Ok

Hintaansa nähden hyvä. Sängyt on singlejä eli pari sänkyä turha odottaa. Yövyimme kerroksessa 11 joka oli iltasella hyvinkin tuulinen. Aaltojen jyrinä tulee läpi makuuhuoneeseen niin että herkkäunisella oltava korvatulpat! Keittiön varustus aika onneton. Suomalainen teflonpannu kansa ihan pulassa näiden rautapannun kanssa. Tiskausvälineitä ei ole eikä siivooja sitä puolestasi tee. Hotellilla ei ole mitään minimarkettia niinkuin esitteissä väitetään. Torakkakin kävi meitä ystävällisesti moikkaamassa vaikka tosiaan 11 kerroksessa yövyimme. Summasummaarum hotellin sijainti on hyvä kauppoja löytyy läheltä. Maisema upea molempiin suuntiin. Hotelli lähellä rantaa ja "keskusta" 3€ taksimatkan päässä jos ei apostolin kyyti taivu.

 
28.3.2017

Kirjoittanut katjasaali Kuopio, Suomi

Mukava, odotettua parempi huoneisto

Hyvä sijainti, samalla kadulla muutama ruokapaikka ja marketti, lyhyt kävelymatka rantakadulle ja Loro Parkkiin. Vastaanotossa henkilökunta ystävällistä ja avuliasta, samoin altaalla. Siivous tehtiin päivittäin (paitsi keskiviikkona, joka oli heidän vapaapäivä) mutta siivouksen taso oli heikko. Näkyvät asiat, kuten lattialla olevat pyyhkeet ja roskiksen tyhjennys hoitui, mutta esimerkiksi lattiaa tuskin siivottiin heidän puolesta kertaakaan lomaviikkomme aikana. Astiastoa ei ollut paljon, mutta kaikki tarpeellinen löytyi (leikkuulauta, kattila, paistinpannu, lautaset, aterimet, kahvikupit, muutama kapusta - muutakin oli, mutta muuta emme tarvinneet). Wi-Fi oli vain vastaanotossa ja sekin toimi vaihtelevasti. Parvekkeella oli mukava oleskella illalla. Muista huoneistoista ei kuulunut häiritseviä ääniä. Yksi muita suurempi plussa: huoneistossa ei näkynyt koko viikon aikana ötököitä!

 
3.11.2016

Kirjoittanut tuuba811 Rovaniemi, Suomi

Lomaviikko Teneriffalla

Hyvällä sijainnilla Puerto de la Cruzin rannan tuntumassa sijaitseva huoneistohotelli. Huoneistot kuin 80-luvulta. "Keittiö" pienen olohuoneen yhdellä seinustalla. Surkeat keittiövälineet. Ei mikroaaltouunia, ei uunia. Kahvinkeitin piti halutessaan noutaa vastaanotosta 30 euron panttia vastaan. Lämmin vesi ei riitä kahden ihmisen suihkussa käyntiin. Kylpyhuoneessa myös amme, noin metrin mittainen. Ei siis aikuisten käyttöön. Todella yksinkertainen ja kulunut kalustus, jonka kruunaa noin 10" kuvaputkitelevisio. Hotellissa piti olla pianobaari ja se toki siellä olikin, muttei avoinna yhtenäkään päivänä lomaviikkomme aikana. Allasalueella yksi pienehkö uima-allas, ei allasbaaria. Huono siivous, esim. lattiaa ei siivottu/mopattu kertaakaan viikon aikana. Parveke ihan ok jos sen sattuu saamaan auringonpuolelta.

 
11.6.2023

Kirjoittanut Ewi80

Very rude

The most rude staff I have ever seen!! I was talking to the receptionist guy and he just start shouting at me and walk awy. Cleaning person just ring once the door and then straight come in the room catching us in private situation. And NO,there wasn't "do not disturb" sign that we could use. The bar and karaoke which supposed to be open every day was open just for weekends, surprise surprise! Also one time after night out when we were back to room ,our room door was opened, like literally open so you can see inside. Likely nothing was taken but it was scary and the hotel had not explanation what happened. If you looking for nice holiday experience in Tenerife avoid this hotel pls.