Kokemuksia Teneguia (Teneriffa) -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
6,2 10:stä Perustuu 246 arvioon
Kokonaisuus
 
6,2 / 10
Puhtaus
 
6,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
6,6 / 10
Huone/huoneisto
 
6,0 / 10
Palvelu
 
6,6 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Makuuhuone. Wifi toimi jopa 7.krs:ssa,vaikkaluvattu vain ala-aulaan.
-

Vahvistettu asiakas: 2024-03-17


7 10:stä

+
Sopiva koko
-
Onhan se vähän kulunut ,kaipaisi " fiksausata".

Vahvistettu asiakas: 2024-03-10


5 10:stä

+
Näköala ja ilmansuunta
-
Kulunut, torakoita.

Vahvistettu asiakas: 2024-03-09


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-03-03


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-02-18


8 10:stä

+
Oma keittiö
-
Olisin kaivannut huoneiston varustukseen; mikroaaltouunia, pakastinlokeroa, viinipullon avaajaa ja hiusten kuivaajaa.

Vahvistettu asiakas: 2024-02-11


8 10:stä

+
Sijaiti
-
Kuvat ei vastannut huoneistoa, viimeisenä arki päivänä alkoi remontti vieressä huoneistossa ja kotona huomattiin luteen puremmia .

Vahvistettu asiakas: 2024-02-11


8 10:stä

+
Rauhallinen, sopivasti retrotyylinen. Keittiövälineistö hyvä ja riittävä. Ennakkotoiveet otettiin hyvin huomioon.
-
Ei tullut pettymyksiä. Ainoa asia oli jääkaapin pakastelokero, mikä oli umpijäässä. Wifi toimi vain aulassa.

Vahvistettu asiakas: 2024-02-03


6 10:stä

+
Sijainti
-

Vahvistettu asiakas: 2024-01-28


6 10:stä

+
-
Huonot sänkyt, tyynyt ja huonosti siivottiin huonetta.

Vahvistettu asiakas: 2024-01-21


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Teneguia (Teneriffa) -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 3/5 Siisteys

57% matkustajista suositttelee

246 arvostelua
Erinomainen
 
35
Erittäin hyvä
 
76
Hyvä
 
83
Ei kovin hyvä
 
33
Huono
 
19

Viimeisimmät 5 arviota

26.12.2023

Kirjoittanut Saila K

Mahtava sijainti, mutta siinä kaikki

Sängyt olivat hyvät, mutta tyynyt sen sijaan niin huonot, että heräsin vähä väliä pöyhimään tyynyä. Meidän 3-vuotiaalle oli laitettu olohuoneeseen matkasänky vuoteeksi, mikä oli kiva juttu. Sen sijaan hänellä ei ollut tyynyä laisinkaan ja peittonakin pelkkä lakana. Huoneisto kaipaisi pintaremonttia, sillä kaikista kaapeista ja kalusteista oli maalit kuluneet. Ilmainen wifi huoneistoissa oli vitsi - ei toiminut laisinkaan. Pimeän tullen huoneistoon ilmestyi seinien väleistä jotain ötököitä. Yöllä liikenteen melu kuului todella hyvin sisälle, vaikka yövyimme viidennessä kerroksessa ja makuuhuoneen ikkuna oli kiinni (auki sitä ei saanutkaan). Allasalue oli jaettu kahteen osaan: aurinkotuoli-alueelle ja uima-altaalle. Kummallekaan alueelle aurinko ei yltänyt koko päivää. Uima-altaan vesi piti olla lämmitettyä, mutta niin kylmää se oli, että en usko. Lapsemme ei muuta lomalta odottanut kuin uimista ja kylmä vesi ei houkuttanut. Lastenallasta ei hotellissa erikseen ole. Palvelu oli hyvää ja altaalla oli jopa hengenpelastaja. Sijainti oli todella hyvä. Sekä loro parkiin sekä kaupungin keskusta-alueeelle oli alle kilometri. Rannalle oli lyhyt matka. Myös linja-autoasema oli vain parin korttelin päässä. Hotellin alakerrassa oli karaokebaari, joka aukeaa kello 21. Muuta ravintolaa tai baaria ei ollut, mitä jäin kaipaamaan.

 
13.3.2019

Kirjoittanut Passenger40949052337

Budjetti loma

Tylsä vanhahko huoneisto jossa keittomahdollisuus. Kahvin- ja vedenkeitin vuokrattavissa vastaanotosta. Tiskiaineet ja harjat puuttuivat. Suihkussa vain kaksi pientä saippuapalaa. WiFi toimii vain aulassa. Tv 10 tuumainen jossa saksaa suurin osa. Parveke altaalle päin. Hyvä niin koska aurinko paistaa sille puolelle eikä mereltä puhaltava tuuli sovi sinne. Kaupat ja ravintolat lähellä. Loro Park myös. Jos ei liikaa vaadi niin ihan ok hotelli.

 
8.3.2018

Kirjoittanut VilleM172

Ok

Hintaansa nähden hyvä. Sängyt on singlejä eli pari sänkyä turha odottaa. Yövyimme kerroksessa 11 joka oli iltasella hyvinkin tuulinen. Aaltojen jyrinä tulee läpi makuuhuoneeseen niin että herkkäunisella oltava korvatulpat! Keittiön varustus aika onneton. Suomalainen teflonpannu kansa ihan pulassa näiden rautapannun kanssa. Tiskausvälineitä ei ole eikä siivooja sitä puolestasi tee. Hotellilla ei ole mitään minimarkettia niinkuin esitteissä väitetään. Torakkakin kävi meitä ystävällisesti moikkaamassa vaikka tosiaan 11 kerroksessa yövyimme. Summasummaarum hotellin sijainti on hyvä kauppoja löytyy läheltä. Maisema upea molempiin suuntiin. Hotelli lähellä rantaa ja "keskusta" 3€ taksimatkan päässä jos ei apostolin kyyti taivu.

 
28.3.2017

Kirjoittanut katjasaali Kuopio, Suomi

Mukava, odotettua parempi huoneisto

Hyvä sijainti, samalla kadulla muutama ruokapaikka ja marketti, lyhyt kävelymatka rantakadulle ja Loro Parkkiin. Vastaanotossa henkilökunta ystävällistä ja avuliasta, samoin altaalla. Siivous tehtiin päivittäin (paitsi keskiviikkona, joka oli heidän vapaapäivä) mutta siivouksen taso oli heikko. Näkyvät asiat, kuten lattialla olevat pyyhkeet ja roskiksen tyhjennys hoitui, mutta esimerkiksi lattiaa tuskin siivottiin heidän puolesta kertaakaan lomaviikkomme aikana. Astiastoa ei ollut paljon, mutta kaikki tarpeellinen löytyi (leikkuulauta, kattila, paistinpannu, lautaset, aterimet, kahvikupit, muutama kapusta - muutakin oli, mutta muuta emme tarvinneet). Wi-Fi oli vain vastaanotossa ja sekin toimi vaihtelevasti. Parvekkeella oli mukava oleskella illalla. Muista huoneistoista ei kuulunut häiritseviä ääniä. Yksi muita suurempi plussa: huoneistossa ei näkynyt koko viikon aikana ötököitä!

 
3.11.2016

Kirjoittanut tuuba811 Rovaniemi, Suomi

Lomaviikko Teneriffalla

Hyvällä sijainnilla Puerto de la Cruzin rannan tuntumassa sijaitseva huoneistohotelli. Huoneistot kuin 80-luvulta. "Keittiö" pienen olohuoneen yhdellä seinustalla. Surkeat keittiövälineet. Ei mikroaaltouunia, ei uunia. Kahvinkeitin piti halutessaan noutaa vastaanotosta 30 euron panttia vastaan. Lämmin vesi ei riitä kahden ihmisen suihkussa käyntiin. Kylpyhuoneessa myös amme, noin metrin mittainen. Ei siis aikuisten käyttöön. Todella yksinkertainen ja kulunut kalustus, jonka kruunaa noin 10" kuvaputkitelevisio. Hotellissa piti olla pianobaari ja se toki siellä olikin, muttei avoinna yhtenäkään päivänä lomaviikkomme aikana. Allasalueella yksi pienehkö uima-allas, ei allasbaaria. Huono siivous, esim. lattiaa ei siivottu/mopattu kertaakaan viikon aikana. Parveke ihan ok jos sen sattuu saamaan auringonpuolelta.