Kahden hengen huone

Tilavia itämaiseen tyyliin sisustettuja kahden hengen huoneita, joissa on parivuode tai erilliset vuoteet. Parveke, osasta näkymä Teidelle. Tyynymenu, josta voi valita mieluisan tyynyn. Puulattia tai kokolattiamatto. Tv kansainvälisillä kanavilla ja Chromecastilla. Minibaari. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpytakki ja tossut. Kylpyhuonetuotteita. Kylpyhuone, jossa kylpyamme suihkulla, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Perhehuone, 3 norm. vuodetta

Perhehuoneess on kakasi kahden hengenvuodetta, joiden välissä on väliovi.

Kahden hengen huone, jossa parveke. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla ja Chromecast. Joissakin huoneissa on kokolattiamatto. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyhuoneessa amme ja suihku, suihku ja wc erikseen. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 70 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 4 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke, osassa rajoitettu merinäköala tai näkymät Teidelle. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla ja Chromecast. Walk-in closet. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 40-45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Sviitti

Sviitti, jossa parivuode tai erilliset vuoteet. Suuri parveke, osasta näkymä Teidelle. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Tyynymenu, josta voi valita mieluisan tyynyn. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Nespresso-keitin. Älytelevisio Chromecastilla ja satelliittikanavilla. Vedenkeitin, kahvin ja teen keittomahdollisuus. Hiustenkuivain, kylpytakki ja tossut. Kylpyhuonetuotteita. Kylpyhuone, jossa kylpyamme suihkulla, erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 56 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.