Kokemuksia Botanico -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9,4 10:stä Perustuu 22 arvioon
Kokonaisuus
 
9,4 / 10
Puhtaus
 
9,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,8 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
9,0 / 10
Huoneen varustetaso
 
9,7 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,6 / 10
Huone/huoneisto
 
9,3 / 10
Palvelu
 
9,4 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
upea hotelli, palvelu ja hönki vanhan ajan glamouria.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-04-10


10 10:stä

+
K-16 alue ja ystävällinen palvelu
-

Vahvistettu asiakas: 2022-04-10


10 10:stä

+
Klassinen luksushotelli, jossa säilytetty hyvin alkuperäinen tyyli ja tunnelma, silti huoneen TV:ssä Chromecast-tuki ja USB-latausportit sängyn vieressä. Erinomainen aamiainen, sunnuntaiaamuisin vielä lisänä vapaa kuohuviini. Hotellin ilmainen viikko-ohjelma sisälsi esim. viininmaistelutapahtuman. Hotelli soveltuu covid-aikaan erinomaisesti, koska yleiset tilat sisällä, allas- sekä puutarha-alueet todella laajat, etäisyyttä kanssamatkustajiin on helppo pitää.
-
Hotelli voisi paremmin tuoda esiin eri retkivaihtoehtoja, ravintoloita, tapahtumia jne. Puerto de la Cruzin alueella.

Vahvistettu asiakas: 2022-01-16


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Botanico -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

91% matkustajista suositttelee

2343 arvostelua
Erinomainen
 
1848
Erittäin hyvä
 
339
Hyvä
 
102
Ei kovin hyvä
 
31
Huono
 
24

Viimeisimmät 5 arviota

4.1.2019

Kirjoittanut kjraiha Tampere, Suomi

Erinomainen hotelli

Olimme täällä viikon joulun alla 2018, niin että palasimme kotiin joulupäivänä. Mahtava kokemus, parhaimpia hotelleja joissa olen koskaan ollut. Ei ihan rannalla, mutta sopii tällaiselle eläköityneelle joka ei iltabiletystä kaipaa. Ilmainen bussikuljetus rannalle ja takaisin monta kertaa päivässä (huom. ei lauantai-iltapäivisin eikä sunnuntaisin) eikä alaspäin keskustaan kävele edes puolta tuntia. Jos missaat kuljetuksen, taksit ovat tosi huokeita. Hotellissa on ilmeisen upea kylpylä, mutta kun emme ole kylpyläihmisiä, se jäi yhtä allaskäyntiä lukuunottamatta kokeilematta. Spa & Garden jo kertoo, että toinen attraktio on puutarha, jossa on mukava käyskennellä eksoottisten kasvien keskellä illallakin lyhtyjen valossa. Ja iso allas löytyy aurinkotuoleineen myös puutarhan vierestä. Aamiainen on super, ei puutu mitään (paitsi laktoositon maito, soijamaitoa kyllä olisi ollut). Kokki taikoo munakkaat ja vohvelit makusi mukaan. Valikoimaa on niin paljon että kaikkea ei ehdi viikossa kokeilla. Ehkä joulun vuoksi loppupäivinä oli tarjolla myös suklaafondue, johon dipata hedelmiä, nam. Viiden tähden hotellilta odottikin hyvää palvelua, mutta parasta oli että palvelu oli tosi ystävällistä. Missään vaiheessa kukaan ei ollut käsi ojossa pyytämässä tippiä, kaikki kuului hintaan (paitsi vedenkeitin, jota ehkä olisi odottanut, mutta sitä ei kyllä yhtään kaivannut). Aulabaarissa (joka oli iso! oma tilansa, ei hotellin sisääntuloaula) oli elävää ohjelmaa joka ilta. Samoin järjestettiin muuta ohjelmaa, esim. viininmaistajaisissa olimme kahtena iltana, ja kävimme myös hotellin järjestämällä retkellä La Oratavassa katsomassa jouluseimiä, joista se on tunnettu. Nämä kaikki olivat ilmaisia aktiviteetteja. Ja samoin oli yllätykseksemme jouluillallinen (ks. kuva). Ruokaan olisin ehkä ollut hieman pettynyt jos siitä olisi pitänyt maksaa, mutta ilmaiseksi nautittuna viihdemusiikin kera (kaksi tenoria vuorotteli kamarimusiikkitrion kanssa) pääsi kyllä hyvin jouluaaton tunnelmaan. Sen jälkeen kun oli grillannut itseään aurongossa tunnin, ja rohkeimmat pulahtaneet 28-asteiseen altaaseen. Hieno kokemus. Jos vielä joskus kävisin Puertossa, valinta kohdistuisi varmaan tähän hotelliin.

 
21.11.2017

Kirjoittanut 58juhanis Turku, Suomi

Alueen paras hotelli aikuisille

Vietimme viikon loman hotellissa. Hotelli vastaa hyvinkin luokitustaan. Hotelli tarjoaa kaiken mahdollisen palvelun, laajan ja rauhallisen puutarhan, useampia ravintoloita, erinomaisen kylpylän, ilmaisen bussikuljetuksen keskustaan sekä tietysti hyvin varustellut, hiljaiset huoneet. Myös useiden vieraiden tarvitsema Wi-Fi toimi nopeasti ja luotettavasti. Hotellin hienot puitteet kruunaa vielä ystävällinen ja asiansa osaava henkilökunta. Tämä on ehdoton suosikkihotellimme Puerto de la Cruzissa tästä eteenpäin ja voimme suositella Hotel Botanicoa kaikille rauhallista ja korkeatasoista lomaa suunnitteleville

 
7.2.2017

Kirjoittanut mikkomteskola Helsinki, Suomi

Aivan mahtava

Erinomainen hotelli-spa kokonaisuus, mahtava aamiaistila ja valikoima. Upeat altaat ja kaiken kruununa monipuoliset spa-palvelut. Hotellissa on kolme erityylistä alacarte ravintolaa, joista jokaisessa on runsaasti särmää. Alabaarissa on taitava baarimikko, joka loihtii maailman parhaan gin and tonicin ( tosin ei ollut tietoinen Napuesta, joka on vielä parempi), mutta baarimikon drinkin tekotapa on vaikuttava.

 
5.11.2016

Kirjoittanut AnnaT7311

Klassinen hotelli

Olimme mieheni sukulaisten kanssa kuuden hengen perhelomalla anopin ja apen kanssa Botanicossa lokakuussa 2016. Olimme varanneet alunperin perhehotellin toiselta saarelta, mutta tämä olikin ylibuukattu ja jouduimme nopealla aikataululla etsimään toisen, joten meillä ei ollut ennakkokäsityksiä paikasta. Hotelli on perustettu miltei 20 vuotta sitten, ja on ulkoa hieman rapistunut. Myöskin sinällään tyylikkäät Ambassador-sviitit kaipaisivat jo modernisointia. Tyylillisesti hotellista tuli mieleen luksusristeilijä. Puutarha on hienosti hoidettu ja kauniimpi kuin vieressä oleva kasvitieteellinen puutarha. Palvelu oli ystävällistä ja hienovaraista. Aamiainen oli 5 tähden hotellin tasoa ja monipuolinen. Ravintoloiden annosten hinta-laatusuhde oli korkeahko. Spa oli hieno. Ainut negatiivinen seikka hotellissa oli siivouksen laatu, sillä lapsemme oksennettua kokolattiamatolle, kylpyhuoneen lattialle ja suihkuun kerrossiivoojat keräsivät oksennukset pyyhkeeseen ja siivosivat loput eritteet mopilla. Kumpikaan ei käyttänyt suojahanskoja. Vasta otettuani yhteyttä receptioniin paikalle tuli siivooja, joka puhdisti pinnat kloriitilla altaista ja sitruunahappoa sisältävällä aineella marmoripinnalta. Kokolattiamatolla olevia tahroja myös siivottiin mopilla, mikä vaikuttaa hyvin riskialttiilta mikrobien leviämisen kannalta. Hotellissa tulisi olla hyvin tarkat ohjeet eritedesinfektiosta, sillä vatsataudit leviävät erittäin helposti. Samoin aamiaisia valmistavien työntekijöiden tulisi käyttää hanskoja. Hotelli on selkeästi suunnattu vanhemmille, laatua arvostaville ihmisille. Jos käyt Botox-hoidoissa, pukeudut Escadan vaatteisiin ja arvostat Hermesin laukkuja, hotelli on juuri Sinulle, sillä kaikkia edellä mainittuja saat Botanicosta!

 
16.4.2015

Kirjoittanut 75polite Turku, Suomi

Hotellin taso ei vastannut saamaamme käsitystä

Hotellin perushuoneet eivät ole 5 tähden tasoa, vaan ylihinnoiteltuja 4 tähden huoneita. Täällä kannattaa ottaa sviitti. Hotellin ravintoloiden ruuassa ei ollut erityisesti hurraamista myöskään. Erityisyys puuttuu ja hinta on melko tavanomaiseen laatuun nähden kova. Aasialaisen makuja voi kuvailla lähinnä valjuiksi. Espanjalaisessa söin elämäni kammottavimman alkuruoka-gaspachon - vaaleanpunertavan vesilitkun. Harmittaa vieläkin ettei tullut nostettua metakkaa moisesta. Hotelli ei reagoinut mitenkään valittaessamme huoneestamme kadonneesta lonkkavammaisen puolisoni jumppakuminauhasta. Siivooja oli sen napannut mukaansa, ilmeisesti luullen roskaksi. Vaikka kyse oli vain muutaman euron mitättömästä tavarasta, tällainen suhtautuminen hotellivieraisiin on outoa. Mieheni vei pienen kirjallisen muistutuksen respaan, mutta sen jälkeen asiasta ei kuultu enää mitään. Kontrasti oli melkoinen kun kotiin palattuani jouduin jonottelemaan hitusen tavallista pidempään Helsingin Stockmannilla myymälän oman härdellin vuoksi. Minulle annettiin pienestä viiveestä hyvitykseksi 5€ kahvikuponki, vaikka en kiireettömänä edes reagoinut tilanteeseen mitenkään. Viiden tähden hotellissa tulisi edes pahoitella tapahtunutta, vaikka ilmaisen kahvikupillisen tarjoamiseen ei olisikaan varaa... Voisin luetella monta muutakin pientä yksityiskohtaa, jotka tuli pantua tässä hotellissa merkille. Vähäisin niistä ei liene se, että kirjautuessamme sisään hotelli takavarikoi paluulennon lippumme "voucherina". Sain toki lentolipun takaisin uloskirjautumisen yhteydessä, kun sitä ensin itse pyysin. Sieltä se tuli reijìtettynä ja ryppyisenä. Oli ehtinyt jo yläkerran toimiston mappeihin. Tähän hotelliin en palaa varmuudella koskaan. Minulla on omat suosikki 5-tähden hotellini ja harmi ettei tästä tullut sellaista, sillä hotellin aasialainen kylpylä oli hieno.