Kokemuksia Bahia Principe Sunlight San Felipe -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,8 10:stä Perustuu 155 arvioon
Kokonaisuus
 
7,8 / 10
Puhtaus
 
8,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,8 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,4 / 10
Huone/huoneisto
 
7,6 / 10
Palvelu
 
8,4 / 10

Viimeisimmät arviot


8 10:stä

+
Hotellin henkilökunta oli aidosti ystävällistä ja erittäin avuliasta. Huoneisto siisti ja hyvä näköala allasalueelle.
-
Kylpyammeen voisi vaihtaa suihkutilaksi

Vahvistettu asiakas: 2024-02-11


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-02-11


8 10:stä

+
Palveluiden toimivuus ja siisteys.
-
Ruoan laatu ei vastannut odotuksiani ja huoneen varustelulta ja kunnolta olisin toivonut parempaa tasoa.

Vahvistettu asiakas: 2024-02-04


7 10:stä

+
Sijainti
-
Huoneissa ei ollut wi-fiä. Seinät oli kovin ohuet ja naapurihuoneiston äänet kuuluivat huoneeseen. Ajoittain ruokailut olivat kaoottisia ja tyttäreni joka on keliaakikko ei uskaltanut kaikkia ruokia syödä joita olisi voinut syödä koska ottimet olivat yhteisiä gluteenia sisältävien ruokien kanssa tai sekoittuvat helposti.

Vahvistettu asiakas: 2024-02-04


8 10:stä

+
Siisteys,hyvä allasalue,puutarha, ystävällinen henkilökunta etenkin ravintoloissa.
-
Huone kulunut, ilmastointi ei toimi.

Vahvistettu asiakas: 2024-02-03


4 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-01-14


7 10:stä

+
Ravintolan palvelu
-
Heikko wifi Huoneet vähän kulahtaneet

Vahvistettu asiakas: 2024-01-07


8 10:stä

+
Siisteys ja siivous pelasi tosi hyvin.
-
Ei moitittava, mutta ikä alkaa näkymään huoneistoissa. Kuluneisuutta.

Vahvistettu asiakas: 2023-12-17


8 10:stä

+
Kaunis allasalue ja riittävästi aurinkotuoleja. Iso parveke. Siistiä, henkilökuntaa paljon.
-
Ruokailijoita oli todella paljon ja pöytää joutui välillä pitkäänkin odottelemaan. Ruoka valikoima oli runsas, mutta vaihtelua vähän. Olisin halunnut ottaa vain aamiaisen hotellilta, mutta puolihoito tai all inclusive oli vain mahdollinen.

Vahvistettu asiakas: 2023-12-10


9 10:stä

+
Hyvä huone aurinkoisella parvekkeella Teiden suuntaan. Allasaluekin oli hyvä, vaikka vakavampi uiminen olikin vaikeaa siltaratkaisun vuoksi. Gomeran allas oli toimivampi, mutta kylmempi.
-
Aamupala oli normaalitasoa. Iltaruoka kuului pakettiin, mutta Gomerasta viisastuneena yritin valita vain juuri paistettua kuumaa kalaa. Jos syömään tuli kahdeksan jälkeen, grillaaja oli jo lopettanut työnsä. Siksi söin useimmiten muualla. Gomeralla oli poikkeuksellisen hyvä kuntosali, mutta täällä se oli varustukseltaan todella vaatimaton. Tämän eron näki myös kävijämäärissä eli kun Gomeralla sali oli usein täynnä, täällä oli tyhjää. Olisin odottanut, että hotelli olisi tarjonnut edes yhtä vaellusretkeä. Kadulta löysin muutaman retkijärjestäjän, mutta olin liian myöhään liikkeellä. Turvauduin siksi bussiin huomatakseni perillä, että pääosa reiteistä oli suljettu (caldera zona).

Vahvistettu asiakas: 2023-12-10


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Bahia Principe Sunlight San Felipe -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

82% matkustajista suositttelee

2283 arvostelua
Erinomainen
 
932
Erittäin hyvä
 
780
Hyvä
 
351
Ei kovin hyvä
 
115
Huono
 
105

Viimeisimmät 5 arviota

24.1.2024

Kirjoittanut Ulla A Espoo, Suomi

Todella kamala kokemus

Asuin kolmessa eri huoneessa, jokaisessa haisi voimakkaasti home, osassa se oli silmin nähtävää. Ja tämä neljän ja puolen tähden hotelli, ei todellakaan!! Maksimissaan 2 tähteä. Huoneet todella kuluneet ja nuhruiset, WiFi ei toiminut yhdessäkään niistä kolmesta huoneesta missä majoituin. Tämä oli ihan top kolmosessa kauheudessaan. Saavuin eilen kotiin, silmät ovat edelleen turvoksissa ja ärtyneet. En voi todellakaan suositella tätä hotellia kenellekään!!

 
6.1.2024

Kirjoittanut jansson-e Kemi, Suomi

Ruoka ei sovi vegaanille

Tyynyt kovia kuin tiiliskivet, aamuisin oli niska kipeä. Vegaanin ei kannata valita tässä hotellissa all in clusivea, koska puurokin oli keitetty maitoon, ei kasvimaitoa, ei margariinia eikä kunnollista lämmintä ruokaakaan ja mitä oli, oli keskinkertaista. Rauhallinen ja siisti hotelli, ystävällinen henkilökunta.

 
16.12.2021

Kirjoittanut HannuK198

Liikaa tähtiä

Junior suite, sviitti Rakennus rapisee. Henkilökunta edelleen kiitettävää, samoin sijainti. Vaarallisia korjausta vaativia sähköjohtoja, kattomaali hissiaulassa rapisee alas, sviitin parveketuolit romahtamaisillaan, yksi kolmesta hissistä ei toiminut

 
10.12.2019

Kirjoittanut HannuK198

Päivitystä tarvitsee

Olisiko 3:n tähden hotelli? Kolhiintuneita huoneita, tupakan tuoksua, ahdas huone. Kuin 30 vuotta sitten. Edelleen haaleaa ruokaa tunti illallisen avaamisen jälkeen. Pitäisikö mennä ruuhkaan jonottamaan klo 1830, että ruoka olisi lämmintä? Ei tapanani, vaan maksetun ruoan tulee olla lämmintä. Reseptioni sanoo suoraan, etten osaa käyttää tietokonetta, vaikka varausvirheen oli tehnyt matkatoimisto. Muutoin henkilökunnan toiminnasta ei huomautettavaa, päin vastoin. Hotellin sijainti hyvä. Saksan kielellä saa parempaa, nopeampaa palvelua .

 
24.12.2018

Kirjoittanut 081085 Uusimaa, Suomi

Rahan tuhlausta

Olen ollut 4*:n hotelleissa mm. Gran Canarialla, Madeiralla ja Menorcalla ja tämä ei yltänyt samaan kategoriaan millään tasolla. Aamiainen oli hyvä, siitä pisteitä. Sängyt huonot, huoneen yleisilme kulahtanut. Päivällisbuffessa ruoka ei ollut hyvää minään kertana. Vastaanoton henkilökunta ystävällistä, mutta esim. ravintolassa henkilökunta töykeää ja kiireisen oloista. Sijainti hyvä ja miljöö kaunis. Siistiä oli joka paikassa. Hotelli oli ihan ok, mutta hinta-laatusuhde ei kohdannut. Palvelu ja ruoka ei yltänyt 4*:n tähteen. En valitsisi uudelleen.