Deluxe-kaksio

Deluxe kaksioita, joissa on parveke. Osassa merinäköala ja osassa rajoitettu merinäköala. Cavaa, pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä huoneessa sisäänkirjautuessa. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Makuuhuone ja kaksi erillistä sänkyä ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvin- ja teenkeitin sekä yksinkertainen keittiövarustus. Tv kansainvälisillä. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke, osassa allasnäkymä tai rajoitettu merinäköala. Makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Makuuhuoneessa on kaksi erillistä vuodetta ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta olohuoneessa. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä yksinkertainen keittovarustus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke allasnäkymällä. Yhdistetty makuuhuone ja minikeittiö. Kaksi erillistä vuodetta ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä yksinkertainen keittovarustus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Wifi ja tallelokero lisämaksusta. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.