Deluxe kaksio

Deluxe kaksioita, joissa on parveke. Osassa merinäköala ja osassa rajoitettu merinäköala. Cavaa, pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä huoneessa sisäänkirjautuessa. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Makuuhuone ja kaksi erillistä sänkyä ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvin- ja teenkeitin sekä yksinkertainen keittiövarustus. Tv satelliittikanavilla ja skandinaavisilla kanavilla. Tallelokero lisämaksusta. Silitysvälineet lainattavissa vastaanotosta lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kaksio

Valoisia kaksioita, joissa makuuhuone sekä yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Makuuhuoneessa on kaksi erillistä vuodetta ja lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta olohuoneessa. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikroaaltouuni, kahvin ja teen keittomahdollisuus sekä yksinkertainen keittovarustus. Tv satelliittikanavilla. Tallelokero lisämaksusta. Silitysvälineet mahdollisuus lainata vastaanotosta lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke, osassa allasnäköala tai rajoitettu merinäköala. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 henkeä.

Yksiö

Valoisia yksiöitä, joissa yhdistetty makuuhuone, olohuone ja minikeittiö. Kaksi erillistä vuodetta. Minikeittiö, jossa keittolevyt, jääkaappi, mikro, kahvin ja teen keittovälineet ja yksinkertainen keittiövarustelu. Tv satelliittikanavilla ja skandinaavisilla kanavilla. Tallelokero lisämaksusta. Silitysvälineet lainattavissa vastaanotosta lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Terassi allasnäkymällä. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.