Kokemuksia Servatur Caribe -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,1 10:stä Perustuu 35 arvioon
Kokonaisuus
 
7,1 / 10
Puhtaus
 
6,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,4 / 10
Ruoka ja juoma
 
5,3 / 10
Huone/huoneisto
 
7,0 / 10
Palvelu
 
6,9 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
siisti. rauhallinen. valoisa huoneisto. sijainti hyvä rauhallisella alueella
-
---

Vahvistettu asiakas: 2023-04-02


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Servatur Caribe -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

69% matkustajista suositttelee

810 arvostelua
Erinomainen
 
194
Erittäin hyvä
 
300
Hyvä
 
178
Ei kovin hyvä
 
55
Huono
 
84

Viimeisimmät 5 arviota

18.1.2020

Kirjoittanut Teneriffamatkailija Kouvola, Suomi

Hinta laatusuhde on hyvä ja uudelleen menemme!

Kolmen viikon matkoja tehty, kolme kertaa on oltu tässä hotellissa, hotelli on vaatimaton mutta huoneet on ollut ok, tarvittaessa on saatu esim. lisätyyny tai lisäpatja, siivouksessa olisi parannettavaa. Kylpyhuoneessa oli hometta. Tämä koskee sitä jossa viimeksi olimme. Edellisinä vuosina emme hometta huomanneet huoneissa joissa majoituimme. Ylimmissä kerroksissa on todella hienot auringon laskun ja kaupunkimaiseman näkymät. Tenniskentän hinta oli kohtuullinen, 16€ ja välineiden palautuksen jälkeen takaisin saat 10€, minigolffi ilmainen, biljardi 1€. Lämmitetty (n.23°C) uima-allas ei sovellu uimataidottomille lapsille, syvä! Allasalueen baari on hyvä ja palvelu pelaa hienosti. Ilmainen parkkipaikka hotellin pihalla. Ilmapiiri lomailijalle helppo. Mikäli tavoittelee luksusta silloin ei tähän hotelliin kannata mennä. Kokeneelle, liikkuvalle matkailijalle hyvä vaihtoehto.

 
11.12.2018

Kirjoittanut TimoR640 Vantaa, Suomi

perus hotelli

Perus hotelli, noin. 10 min kävelen rantaan/ ratakadulle. Kaikki toimi vesi tuli ja meni. Hotelin aamupala on ns. annos periaatteella kaksi vaihtoehtoa mistä valita Englis breakfast ja Continental breakfast. Kahvi oli hyvää. Viikossa ei ehjtinyt kyllästyä viellä. Moottoritien toisella puolella isokauppakeskus, kävellen 10 min. Hotelin vieressä pari ruokapaikkaa Pitza ja paikalisten suosima edullinen EL Gomero (jos on muuten suomenkielinen ruokalista), molemissa tuli syötyä pari kertaa, ihan hyvää oli.

 
18.11.2018

Kirjoittanut GrandTour816498 Helsinki, Suomi

Ihan ok

Olimme vaimoni kanssa pari viikkoa tässä hotellissa 1.11-15.11.2018. Hotellissa kaikki toimi, niinkuin pitääkin. Siisti ja vettäkin tuli, niin lämpöistä, kuin kylmääkin ja paineella. Miinuksena voi taas sanoa, sen ainaisen allas paikkojen varaamisen, vaikka niitä ei kielloista huolimatta saisi varata. Allas vahdille ei ilmeisesti kuulu, kuin uimareiden vahtiminen.

 
6.1.2018

Kirjoittanut tuulatar2017 Liperi, Suomi

Huoneisto jossa on kaikki tarvittava

Hotelli jossa on kaikki tarvittavat kahvinkeitttimet jne...Mutta iso miinus ei pysty terassilla olemaan kun näkyy seuraavaalle terassille,näkö-esteet puuttuu partsilta.Muuten hyvällä etäisyydellä bussipysäkkiä ja kaupat lähellä

 
27.3.2017

Kirjoittanut jonttu2015 Ylikiiminki, Oulu, Finland

Hyvät lenkkeilypolut niin rannalla kuin maastossa.

Hotellin sijainti lähellä Troyan rantaa on plussaa. Huono äänieritys, hotelli sijaitsee vilkasliikenteisten katujen keskellä. Neljännestä kerroksesta mukavat näköalat merelle päin. Huoneet kuluneet, kaipaavat pintaremonttia. Kaksi avainkorttia käytössä/huone. Vain yksi pistorasia keittiössä.