Kaksikerroksinen kaksio

Kaksiokerroksisia kaksioita parvekkeella, joista osasta näkymä golfkentälle tai altaalle. Ensimmäisessä kerroksessa on makuuhuone kattotuulettimella ja erillisillä vuoteilla, sekä kylpyhuone, jossa kylpyamme suihkulla, wc ja hiustenkuivain. Ylemmässä kerroksessa on yhdistetty olohuone/keittiö ja parveke. Keittiössä on jääkaappi, keittolevyt, uuni, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin sekä yksinkertainen keittiövarustelu. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 50 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke. Ensimmäisessä kerroksessa on makuuhuone kattotuulettimella ja erillisillä vuoteilla, sekä kylpyhuone, jossa suihku, wc ja hiustenkuivain. Ylemmässä kerroksessa on yhdistetty olohuone/keittiö, jossa on kaksi vuodetta ja parveke. Keittiössä on jääkaappi, keittolevyt, uuni, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin sekä yksinkertainen keittiövarustelu. Maksuton ilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 50 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.

Kolmio

Kolmioita, joissa on parveke. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/keittiö. Toisessa makuuhuoneessa on kolme erillistä vuodetta, ja toisessa kaksi erillistä vuodetta. Kattotuuletin molemmissa makuuhuoneissa. Mahdollisuus lisävuoteeseen olohuoneessa. Keittiössä keittolevyt, jääkaappi, mikro, uuni, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustelu. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 75 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 4-6 hengelle.