Kokemuksia Gran Oasis Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,2 10:stä Perustuu 29 arvioon
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,1 / 10
Huone/huoneisto
 
8,3 / 10
Palvelu
 
8,7 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
-
Huoneisto oli nuhjuinen ja pintojen päivityksen tarpeessa. Samoin yleiset tilat olivat nuhjuiset ja aurinkotuolit kuopille venyneet.

Vahvistettu asiakas: 2023-03-19


9 10:stä

+
Erittäin ystävällinen ja avulias henkilökunta. Huoneisto oli iso ja siisti. Yläkerrassa oma parveke ja alakerrassa terassi, jossa oli aurinkotuolit. Koska hotelli sijaitsi hyvin syrjässä, käytössämme oli vuokra-auto. Hotellilla on iso parkkihalli! All inclusiven salaatti- ja jälkiruokapöytä olivat hyviä. Osissa ruokia oli nimikyltit suomeksi ja allergeenit ilmoitettu.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-12


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-01-29


8 10:stä

+
Kiva alue, siisteys, helppo olla all inclusiven ansiosta
-

Vahvistettu asiakas: 2022-12-04


10 10:stä

+
Toimiva kokonaisuus
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-27


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-20


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Gran Oasis Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

82% matkustajista suositttelee

5462 arvostelua
Erinomainen
 
3400
Erittäin hyvä
 
1364
Hyvä
 
484
Ei kovin hyvä
 
124
Huono
 
90

Viimeisimmät 5 arviota

17.2.2020

Kirjoittanut R8764WYmariap

Perheloma

Erinomainen palvelu ja hyvä, vaihteleva ruoka. Altaat hyvät ja oikesti lämpimät. Tilaa altailla löytyy hyvin. Rantaan vähän matkaa, mutta hotellibussilla kulkee helposti ja taksikaan ei montaa euroa maksa. All inclusive oli hyvä lapsiperheelle (6 ja 3 v), sillä aivan vieressä ei ole ruokapaikkoja.

 
7.2.2020

Kirjoittanut mariahelmik

Ihana talviloma

Olimme lomalla 5 henkisen perheen kanssa tammikuun ensimmäisellä viikolla. Koska perheemme on niin suuri, huoneemme oli yksi "kattohuoneistoista", johon kuului siis normihuoneen lisäksi erillinen kattoparveke, jossa oli neljä aurinkotuolia, suihku ja normi pöytä ja tuolit. Nuoriso viihtyi yläparvekkeella erittäin paljon, siellä oli rauhallista eikä tarvinnut mennä varaamaan allastuoleja. Aamupala oli hyvää, plussaa skandinaavisesta kahvista! Siivoojat erittäin ystävällisiä ja siivous ylipäätään koko hotellissa oli todella hyvä. Respan henkilökunta oli erittäin avuliasta ja ystävällistä. Lämmitetty yläallas oli kyllä plussaa, pieni kauppa oli kätevä ja koko hotellialue oli todella hyvin hoidettu ja siisti. Hotellilta kävelee n. 10 minuutissa Playa de Las Americaksen keskustaan, josta löytyi paljon hyviä ravintoloita, suosittelemme Vegas Grilliä! Myös taksiasema löytyi hotellin läheltä, ja taksimatkat olivat erittäin halpoja ja nopeita niille päiville kun käveleminen ei maistunut. Pieni kukkula Los Christi

 
16.1.2019

Kirjoittanut minskuhoooo Kajaani, Suomi

Joulu auringossa

Olimme perheen kanssa joulun Gran Oasiksessa. Lomalle ei kuulunut aterioita, mutta ostimme parina päivänä all inclusiven ja ruoka oli mainiota. Huoneistot ovat monitasoiset ja alueella oli paljon portaita, rattaiden kanssa liikkuminen vaati hieman suunnittelua. Muutoin alue oli suojaisa ja rauhallinen. Melua ei ollut ja huomeisto oli siisti. Allasalue oli hyvä.

 
31.12.2018

Kirjoittanut AnittaMalmberg Helsinki, Suomi

Mainio valintaperheille

Vietimme Gran Oasis Resortissa kaksi onnistunutta viikkoa. Lapsille oli päivittäin ohjelmaa (välillä suomeksi, mutta pääosin englanniksi, tanskaksi ja ruotsiksi). Eipä tuntunut menoa haittaavan. Illan minidisco ja ennen kaikkea klo 21 alkavat taikuri- ja akrobatiaesitykset, olivat meidän tytöille (6- ja 9-vuotiaille) mieleisiä. Uima-altaiden vesi on lämmitettyä, mikä on ihan ehdoton juttu, jos mielii polskimisesta nauttia muutenkin kuin urheilumielessä. Altaita oli 3,5. Uimme päivittäin tunteja :D Meren rantaan on matkaa. Reippaimmat kävelevät matkan, mutta äkkiäkös sitä hurauttaa taksilla alas/ylös. Hotellihenkilökunta tilasi taksin ilmaiseksi ja auto saapui ovelle nopeimmillaan minuutissa. Taksitolppa on nimittäin noin 150 metrin päässä hotellilta. Kartasta katsoen Siam Park (viihtyisä ja iso vesipuisto) on ihan naapurissa, mutta todellisuudessa kävellen sinne on pitkä, yli 30 minuutin kävelymatka. Hotellilta pääsee Siamiin ja rantaan päivittäin myös ilmaisbusseilla, jos elämän aikataulussa pitäminen on teidän juttunne. Meillä EI ollut All inclusive -pakettia. Söimme hotellilla aamiaisen, mutta muuten tuimme paikallisia yrittäjiä ja söimme kaupungilla. Välillä teimme myös itse ruokaa, mikä oli yllättävän vaivatonta. Asunnoissa on uuni, liesi ja mikro. Hotellin aamiaiskahvi oli kelvotonta, mutta muuten aamiainen oli ihan maistuvaa. Lapset rakastivat syödä lettuja, churroja ja munakkaita - totta kai! Jos en aina haluaisi kokeilla jotain uutta, tulisimme tähän hotelliin taatusti uudestaan!

 
27.10.2018

Kirjoittanut R6551YSannes Keminmaa, Suomi

Syyslomaviikko Gran Oasiksessa

Vietimme ihanan syyslomaviikon Gran Oasis Resortissa tänä vuonna. Olimme varanneet näköalan altaille ja sen myös saimme. Huone oli uusittu, mutta lasten taittopatjasängyt olivat uusimisen tarpeessa. Vihjaisin tästä hotellille heidän sähköpostikyselyssään loman aloituksen sujuvuudesta ja yllätykseksemme seuraavana päivänä lapsille oli tuotu paremmat sängyt yläkertaan! All inclusive ruuat ja juomat olivat erinomaiset, tästä täydet pisteet! Loppuviikosta hotelli oli aivan täysi, jolloin jonotusta tuli päivälliselle, ellet ollut ajoissa. Iltaohjelma ja lasten ohjelma eivät olleet meidän mieleen, paitsi lauantai-illan musiikkitietovisa! Pieni harmitus oli syvät altaat alakouluikäisille, 140-150 cm. Pieni osio lastenaltaasta oli kuitenkin 110 cm. Uimapatjat olivat tarpeen ja minimarketista löytyi jopa kompressori niiden täyttämiseksi. Kävin viikon aikana Siam Parkissa ja Los Christianoksen Playa de Las Vistas rannalla. Tuin oppaista ei ollut mitään hyötyä, ensi kerralla matkailemme omatoimisesti. Retket eivät olleet varattavissa netissä tai Tuin sovelluksessa kuten piti. Ilmat olivat aluksi pilviset, mutta paranivat loppua kohden. Aurinkoa tuli otettua kiitettävästi.