Kokemuksia Gran Oasis Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,1 10:stä Perustuu 41 arvioon
Kokonaisuus
 
8,1 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,1 / 10
Huone/huoneisto
 
8,3 / 10
Palvelu
 
8,6 / 10

Viimeisimmät arviot


5 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-03-10


8 10:stä

+
Pidämme Gran Oasis-hotellista kovasti, tämä oli 3. kertamme hotellissa. Se on lapsiperhee unelma, rauhallinen ja turvallinen. Hanavettä emme suosittele juotavaksi, mutta hotellissa on minimarket, josta saa vettä ja evästarvikkeita. Henkilökunta on hyvin ystävällistä. Aamupala on loistava, muuten ruoka on perus seisovan pöydän höttöä. Hotellilra on noin 2 km rantaan ja kwskusran ravintoloihin, kävelimme iltaisin sinne syömään ja hurautimme taksilla takaisin, taksi oli n. 5-6 euroa.
-
Hotellilla on paljon portaita ja huoneemme nro 8 oli ylimmässä rivissä, joten polvissa alkoi tuntumaan. Kannattaa toivoa huonetta keskirivistä (huoneet 100-) tai altaan edestä (200-).

Vahvistettu asiakas: 2023-12-24


9 10:stä

+
Huoneisto oli siisti ja tilava.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-10-22


7 10:stä

+
-
Huoneisto oli nuhjuinen ja pintojen päivityksen tarpeessa. Samoin yleiset tilat olivat nuhjuiset ja aurinkotuolit kuopille venyneet.

Vahvistettu asiakas: 2023-03-19


8 10:stä

+
Laaja alue ja monipuoliset palvelut.
-
Huoneistossamme haisi viemäri erittäin voimakkaasti. Kolmen päivän valituksemme jälkeen saimme onneksi toisen huoneiston, jossa hajua ei ollut. Parannuksena ehdotamme lattiakaivojen säännöllistä puhdistamista, jotta tällaisilta ongelmilta vältytään.

Vahvistettu asiakas: 2023-03-12


9 10:stä

+
Erittäin ystävällinen ja avulias henkilökunta. Huoneisto oli iso ja siisti. Yläkerrassa oma parveke ja alakerrassa terassi, jossa oli aurinkotuolit. Koska hotelli sijaitsi hyvin syrjässä, käytössämme oli vuokra-auto. Hotellilla on iso parkkihalli! All inclusiven salaatti- ja jälkiruokapöytä olivat hyviä. Osissa ruokia oli nimikyltit suomeksi ja allergeenit ilmoitettu.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-12


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-01-29


8 10:stä

+
Kiva alue, siisteys, helppo olla all inclusiven ansiosta
-

Vahvistettu asiakas: 2022-12-04


10 10:stä

+
Toimiva kokonaisuus
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-27


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-20


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Gran Oasis Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 3,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

82% matkustajista suositttelee

5814 arvostelua
Erinomainen
 
3640
Erittäin hyvä
 
1423
Hyvä
 
524
Ei kovin hyvä
 
133
Huono
 
95

Viimeisimmät 5 arviota

18.2.2024

Kirjoittanut Connector43805380794

Jos kaipaat rauhaa tai oikeaa **** tasoa, niin ei tähän hotelliin

Henkilökunta oli ystävällistä ja avuliasta ravintoloissa ja baareissa, kun taas vastaanoton henkilökunta oli enemmän huonolla tuulella. Huoneet kaipaisivat jo kunnollista remonttia. Ruoka vain keskinkertaista ja ravintola usein ruuhkainen. Uima-altaalla paikat varataan pyyhkeillä jo aikaisin aamulla, ennen klo 8 ja henkilökunta ei puutu asiaan edes pyynnöstä, vaikka jakavat lappuja ettei paikkoja saa varata pyyhkeillä. Paljon juhlivia porukoita ja meteliä. Hotellialueella paljon korkeuseroja ja portaita.

 
17.2.2020

Kirjoittanut R8764WYmariap

Perheloma

Erinomainen palvelu ja hyvä, vaihteleva ruoka. Altaat hyvät ja oikesti lämpimät. Tilaa altailla löytyy hyvin. Rantaan vähän matkaa, mutta hotellibussilla kulkee helposti ja taksikaan ei montaa euroa maksa. All inclusive oli hyvä lapsiperheelle (6 ja 3 v), sillä aivan vieressä ei ole ruokapaikkoja.

 
7.2.2020

Kirjoittanut mariahelmik

Ihana talviloma

Olimme lomalla 5 henkisen perheen kanssa tammikuun ensimmäisellä viikolla. Koska perheemme on niin suuri, huoneemme oli yksi "kattohuoneistoista", johon kuului siis normihuoneen lisäksi erillinen kattoparveke, jossa oli neljä aurinkotuolia, suihku ja normi pöytä ja tuolit. Nuoriso viihtyi yläparvekkeella erittäin paljon, siellä oli rauhallista eikä tarvinnut mennä varaamaan allastuoleja. Aamupala oli hyvää, plussaa skandinaavisesta kahvista! Siivoojat erittäin ystävällisiä ja siivous ylipäätään koko hotellissa oli todella hyvä. Respan henkilökunta oli erittäin avuliasta ja ystävällistä. Lämmitetty yläallas oli kyllä plussaa, pieni kauppa oli kätevä ja koko hotellialue oli todella hyvin hoidettu ja siisti. Hotellilta kävelee n. 10 minuutissa Playa de Las Americaksen keskustaan, josta löytyi paljon hyviä ravintoloita, suosittelemme Vegas Grilliä! Myös taksiasema löytyi hotellin läheltä, ja taksimatkat olivat erittäin halpoja ja nopeita niille päiville kun käveleminen ei maistunut. Pieni kukkula Los Christi

 
16.1.2019

Kirjoittanut minskuhoooo Kajaani, Suomi

Joulu auringossa

Olimme perheen kanssa joulun Gran Oasiksessa. Lomalle ei kuulunut aterioita, mutta ostimme parina päivänä all inclusiven ja ruoka oli mainiota. Huoneistot ovat monitasoiset ja alueella oli paljon portaita, rattaiden kanssa liikkuminen vaati hieman suunnittelua. Muutoin alue oli suojaisa ja rauhallinen. Melua ei ollut ja huomeisto oli siisti. Allasalue oli hyvä.

 
31.12.2018

Kirjoittanut AnittaMalmberg Helsinki, Suomi

Mainio valintaperheille

Vietimme Gran Oasis Resortissa kaksi onnistunutta viikkoa. Lapsille oli päivittäin ohjelmaa (välillä suomeksi, mutta pääosin englanniksi, tanskaksi ja ruotsiksi). Eipä tuntunut menoa haittaavan. Illan minidisco ja ennen kaikkea klo 21 alkavat taikuri- ja akrobatiaesitykset, olivat meidän tytöille (6- ja 9-vuotiaille) mieleisiä. Uima-altaiden vesi on lämmitettyä, mikä on ihan ehdoton juttu, jos mielii polskimisesta nauttia muutenkin kuin urheilumielessä. Altaita oli 3,5. Uimme päivittäin tunteja :D Meren rantaan on matkaa. Reippaimmat kävelevät matkan, mutta äkkiäkös sitä hurauttaa taksilla alas/ylös. Hotellihenkilökunta tilasi taksin ilmaiseksi ja auto saapui ovelle nopeimmillaan minuutissa. Taksitolppa on nimittäin noin 150 metrin päässä hotellilta. Kartasta katsoen Siam Park (viihtyisä ja iso vesipuisto) on ihan naapurissa, mutta todellisuudessa kävellen sinne on pitkä, yli 30 minuutin kävelymatka. Hotellilta pääsee Siamiin ja rantaan päivittäin myös ilmaisbusseilla, jos elämän aikataulussa pitäminen on teidän juttunne. Meillä EI ollut All inclusive -pakettia. Söimme hotellilla aamiaisen, mutta muuten tuimme paikallisia yrittäjiä ja söimme kaupungilla. Välillä teimme myös itse ruokaa, mikä oli yllättävän vaivatonta. Asunnoissa on uuni, liesi ja mikro. Hotellin aamiaiskahvi oli kelvotonta, mutta muuten aamiainen oli ihan maistuvaa. Lapset rakastivat syödä lettuja, churroja ja munakkaita - totta kai! Jos en aina haluaisi kokeilla jotain uutta, tulisimme tähän hotelliin taatusti uudestaan!