Playa Calera Apartments

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Huoneistohotelli Playa Calera Apartments sijaitsee hyvällä, keskeisellä paikalla La Playan mukavassa kaupunginosassa La Gomeran saarella. Osasta huoneistoja on kauniit vuorimaisemat ja allasalue aurinkoterasseineen sijaitsee katolla.

VIIKON MATKAETU

Hyödynnä -50€/hlö matkaetu ensi kesän lomasta tähän kohteeseen. Varaa nyt!

Koskee vain uusia varauksia. Etu voimassa 29.2.2024 saakka.

Huonetyyppi

Kaksioita 1-3 hengelle. Kolmioita 3-5 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7,9 10:stä
Perustuu 14 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 27 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 100 m
Keskustaan: 950 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Playa Calera Apartments -hotellin allasalue sijaitsee katolla. Uima-altaan äärellä on muutamia aurinkotuoleja ja -varjoja. Kivenheiton päässä pieneltä laavarannalta. Kaikki ateriat tarjotaan naapurihotelli Playa Carerassa.

Maksuton wifi koko hotellissa. Hotellin vastaanotto sijaitsee naapurihotelli Playa Calerassa, joka sijaitsee noin 60 metrin päässä. Pesukone lisämaksusta. Rappusia hotellialueella. Hotelli sijaitsee pienessä la Playan kylässä, noin 80 metrin päässä laavakivirannalta. Suurempaan keskustaan on noin 950 metriä.

Ateriat

  • Ei aterioita.

Lisämaksusta:

  • Aamiaispöytä
  • Puolihoito

Ateriat syödään naapurihotellissa Playa Calerassa.

Hotellit La Gomera

Jardin del Conde

Majoitu parhaalla paikalla meren äärellä, lähellä pientä rantaa ja La Puntillan keskustaa. Viihtyisä allasalue sijaitsee hotellin kolmen rakennuksen keskellä, jota reunustavat palmut ja vehreät kasvit. Illan tullen voit nauttia illallista lähistön ravintoloissa tai kokata itse herkkuja paikallisista raaka-aineista huoneistossa.

Playa Calera

Playa Calera on hyvä vastikään rakennettu hotelli, joka sopii rauhallista lomaa kaipaavalle. Keskeinen sijainti viihtyisässä La Playassa, kivenheiton päässä suojaisalta laavarannalta. Aloita lomapäiväsi hotellin maittavalla aamiaisella ja pulahda sen jälkeen uimaan kattoterassilla. Tilavia vaalein värein sisustettuja yksiöitä.

Gran Rey

Gran Rey on mukava hotelli, jossa on sitä jotakin joka saa asiakkaat palaamaan tänne uudelleen. Ystävällinen henkilökunta on varmasti yksi syy hotellin suosioon. Kattoterassilla on uima-allas, aurinkotuoleja ja baari josta on upeat näkymät merelle.

Jardín Tecina

Jardín Tecina on suosittu hotelli La Gomeralla, ja sopii erinomaisesti golfin, luonnon, hyvän ruoan ja hemmottelun ystäville. Hotellilla on useita ravintoloita, allasalue ja Beach Club yksityisellä rannalla. Vuokraa auto ja tutustu La Gomeran kauniiseen ja vehreään saareen.