Playa Calera

  • Korkea asiakastyytyväisyys
  • Lähellä laavarantaa
  • Tilavat huoneistot ja wifi

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Gold.

Playa Calera on hyvä vastikään rakennettu hotelli, joka sopii rauhallista lomaa kaipaavalle. Keskeinen sijainti viihtyisässä La Playassa, kivenheiton päässä suojaisalta laavarannalta. Aloita lomapäiväsi hotellin maittavalla aamiaisella ja pulahda sen jälkeen uimaan kattoterassilla. Tilavia vaalein värein sisustettuja yksiöitä.


Huonetyyppi

Suurehkoja yksiöitä 1–3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Sijainti hyvä. Huone tilava. Pysäköintihalli. Uima-allas.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 307 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 80 m
Keskustaan: 950 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Playa Calera on viihtyisä hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla rauhallisessa ja viihtyisässä La Playassa, vain 80 metriä laavarannalta. Kodikas kattoterassi, jossa uima-allas, suuri aurinkoterassi ja erillinen lastenallas. Maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Buffetravintola, mikä tarjoilee niin kansainvälisiä kuin paikallisia annoksia. Maksuton wifi koko hotellissa. Paikallisliikennettä. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 100 metrin päähän hotellilta, matkatavarat tulee kuljettaa itse.

Ateriat

Aamiaispöytä. Puolihoito lisämaksusta.

Hyvä tietää

Espanjan lain myötä La Gomeralle matkustavien tulee antaa passin tai henkilökortin numero ennen matkaa, lähtijöiden passinumerot voitte ilmoittaa sähköpostitse [email protected] tai soittamalla 09 61547400.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.