Juniorsviitti

Valoisia juniorsviittejä, joissa lounge-osa vuodesohvalla. Parivuode tai erilliset vuoteet. Mahdollisuus lisävuoteeseen yhden hengen sängystä tai vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari. Illy-kahvinkeitin. Vedenkeitin. Silitysrauta ja -lauta pyynnöstä ja lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja suihku sekä wc. Terassi tai parveke puutarhanäkymällä. Siivous 7 krt/viikko.

  • Juniorsviitit sijaitsevat kaksikerroksessa rakennuksessa ilman hissiä.

Huonekoko: noin 50-60 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Valoisia kahden hengen huoneita, joissa erilliset vuoteet tai parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen yhden hengen sängystä tai vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari. Vedenkeitin sekä silitysrauta ja -lauta pyynnöstä ja lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja suihku tai pelkkä suihku sekä wc. Terassi tai parveke, osassa rajoitettu merinäköala ja osassa puutarhanäkymä. Siivous 7 krt/viikko.

  • Kahden hengen huoneet sijaitsevat kaksikerroksessa rakennuksessa ilman hissiä.

Huonekoko: noin 30-34 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/2-3 hengelle.

Superior-huone

Valoisia superior-huoneita, joissa erilliset vuoteet tai parivuode. Mahdollisuus lisävuoteeseen yhden hengen sängystä tai vuodesohvasta. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari. Vedenkeitin sekä silitysrauta ja -lauta pyynnöstä ja lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa kylpyamme ja suihku sekä wc. Terassi tai parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

  • Superior-huoneet sijaitsevat kaksikerroksessa rakennuksessa ilman hissiä.

Huonekoko: noin 30-34 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.