Juniorsviitti

Junior-sviittejä, joissa on parveke tai terassi ja näkymät puutarhaan. Huoneet sijaitsevat kaksikerroksisissa rakennuksissa, joissa ei ole hissiä. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta tai vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari. Illy kahvinkeitin. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 50-60 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi, osassa rajoitettu merinäköala ja osassa näkymät puutarhaan. Huoneet sijaitsevat kaksikerroksisissa rakennuksissa, joissa ei ole hissiä. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta tai vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 30-34 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle/2-3 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla. Huoneet sijaitsevat kaksikerroksisissa rakennuksissa, joissa ei ole hissiä. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus yhden hengen vuoteesta tai vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Minibaari. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme tai suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 30-34 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.