Deluxe-huone

Hienoja deluxe-huoneita. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero ja minibaari lisämaksusta. Satelliitti-tv ja puhelin. Kylpyamme/suihku ja wc. Huoneissa on osittain huurrettu lasi tilanjakajana wc:n/suihkun ja huoneen välillä. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita maksuttomalla wifillä ja ilmastoinnilla. Tallelokero ja minibaari lisämaksusta. Satelliitti-tv ja puhelin. Kylpyamme/suihku ja wc. Huoneissa on osittain huurrettu lasi tilanjakajana wc:n/suihkun ja huoneen välillä. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kaksikerroksinen sviitti

Kaksikerroksisia sviittejä modernilla sisustuksella. Tyynymenu, josta voit valita mieluisan tyynyn. Aamiainen huoneeseen (pyynnöstä). Minibaari ja rajoittamattomasti kahvia ja teetä. Satelliitti-tv ja puhelin. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Maksuttomat allaspyyhkeet. Pääsy omalle aurinkoterassille. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc molemmissa kerroksissa. Parveke merinäköalalla kahdeksannessa kerroksessa. Siivous 7 krt/vk. Huoneissa on osittain huurrettu lasi tilanjakajana wc:n/suihkun ja huoneen välillä. Superior-huoneiden ja sviittien vieraat pääsevät aurinkoterassille, joka sijaitsee 4. kerroksessa rakennuksen molemmissa päissä.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita modernilla sisustuksella. Tyynymenu, josta voit valita mieluisan tyynyn. Aamiainen huoneeseen (pyynnöstä). Minibaari ja rajoittamattomasti kahvia ja teetä. Satelliitti-tv ja puhelin. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Maksuttomat allaspyyhkeet. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla neljännessä kerroksessa. Siivous 7 krt/vk. Huoneissa on osittain huurrettu lasi tilanjakajana wc:n/suihkun ja huoneen välillä. Superior-huoneiden ja sviittien vieraat pääsevät aurinkoterassille, joka sijaitsee 4. kerroksessa rakennuksen molemmissa päissä.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.