Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke merinäköalalla. Huoneet sijaitsevat 9. kerroksessa. Huoneissa on osittain huurrettu lasi huoneen ja kylpyhuoneen välissä. Kaksi yhden hengen vuodetta. Tyynymenu. Lisävuodemahdollisuus. Minibaari lisämaksusta. Ipad/iPod-telakka. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • Pääsy jaetulle aurinkoterassille 4. kerroksessa
  • Pääsy hotellin spahan - yksi maksuton kerta loman aikana.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke merinäköalalla. Huoneissa on osittain huurrettu lasi huoneen ja kylpyhuoneen välissä. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kaksikerroksinen sviitti

Kaksikerroksisia sviittejä, joissa on parveke ja merinäköala. Sviitit sijaitsevat 8. kerroksessa. Alakerrassa on olohuone, jossa on sohva ja nojatuoli, parveke, ilmastointi, tv satelliittikanavilla sekä kylpyhuone, jossa kylpyamme ja suihku sekä wc. Yläkerrassa on makuuhuone ja kaksi yhden hengen vuodetta tai parivuode, tv kansainvälisillä kanavilla sekä kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Osittain huurrettu lasiseinä huoneen ja wc:n välillä. Avoin pohjaratkaisu kerrosten välillä. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Ipad/iPod-telakka. Aamutakit ja tossut. Siivous 7 krt/viikko.

  • Pääsy jaetulle aurinkoterassille, joka sijaitsee 4. kerroksessa
  • Maksuttomat allaspyyhkeet
  • Aurinkotuolit parvekkeella
  • Pääsy hotellin spahan - yksi maksuton kerta loman aikana.

Huonekoko: Noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke merinäköalalla. Huoneet sijaitsevat 7. ja 8. kerroksessa. Huoneissa on osittain huurrettu lasi tilanjakajana wc:n/suihkun ja huoneen välillä. Erilliset vuoteet. Tyynymenu, josta voit valita mieluisan tyynyn. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Minibaari lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. iPad/iPod-telakka. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • Superior-huoneiden ja sviittien vieraat pääsevät aurinkoterassille, joka sijaitsee 4. kerroksessa.
  • Maksuton pääsy hotellin spahan.
  • Maksuttomat allaspyyhkeet.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.