Deluxe-huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke merinäköalalla. Huoneet sijaitsevat 9. kerroksessa. Huoneissa on osittain huurrettu lasi huoneen ja kylpyhuoneen välissä. Kaksi yhden hengen vuodetta. Tyynymenu. Lisävuodemahdollisuus. Minibaari lisämaksusta. Ipad/iPod-telakka. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Deluxe-huoneisiin sisältyy myös:

  • Pääsy superior-huoneiden ja sviittien kanssa jaetulle aurinkoterassille 4. kerroksessa
  • Pääsy hotellin spahan - yksi maksuton kerta loman aikana.
  • Allaspyyhkeet

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kahden hengen huone, rannan puolella

Kahden hengen huone, rannan puolella maaterassi ja merinäköalalla. Terassilla on aurinkotuoleja. Huoneissa on osittain huurrettu lasiseinä wc/suihkutilan ja huoneen välillä. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksulla. Minibaari lisämaksulla. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Kaksikerroksinen sviitti

Kaksikerroksisia sviittejä, joissa on parveke ja merinäköala. Sviitit sijaitsevat 8. kerroksessa. Alakerrassa on olohuone, jossa on sohva ja nojatuoli, parveke, ilmastointi, tv satelliittikanavilla sekä kylpyhuone, jossa kylpyamme ja suihku sekä wc. Yläkerrassa on makuuhuone ja kaksi yhden hengen vuodetta tai parivuode, tv kansainvälisillä kanavilla sekä kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Osittain huurrettu lasiseinä huoneen ja wc:n välillä. Avoin pohjaratkaisu kerrosten välillä. Tyynymenu. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari lisämaksusta. Ipad/iPod-telakka. Aamutakit ja tossut. Siivous 7 krt/viikko.

  • Pääsy superior-huoneiden ja deluxe-huoneiden kanssa jaetulle aurinkoterassille 4. kerroksessa
  • Maksuttomat allaspyyhkeet
  • Aurinkotuolit parvekkeella
  • Pääsy hotellin spahan - yksi maksuton kerta loman aikana.

Huonekoko: Noin 45 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.

Standard -huone

Standard-huoneessa on pohjaterassi ja suora pääsy puutarhaan ja infinity-altaalle. Huoneissa on osittain huurrettu lasiseinä wc/suihkutilan ja huoneen välillä. Parivuode tai kaksi erillistä sänkyä. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksulla. Minibaari lisämaksulla. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita, joissa on parveke merinäköalalla. Huoneet sijaitsevat 7. ja 8. kerroksessa. Huoneissa on osittain huurrettu lasi tilanjakajana wc:n/suihkun ja huoneen välillä. Erilliset vuoteet. Tyynymenu, josta voit valita mieluisan tyynyn. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Minibaari lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. iPad/iPod-telakka. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • Pääsy superior-huoneiden ja sviittien kanssa jaetulle aurinkoterassille 4. kerroksessa
  • Maksuton pääsy hotellin spahan.
  • Maksuttomat allaspyyhkeet.

Huonekoko: Noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle.