Deluxe-huone

Hienoja deluxe-huoneita hotellin yhdeksännessä kerroksessa. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero ja minibaari lisämaksusta. Kahvin ja teen keittomahdollisuus. Tv satelliittikanavilla. Tyynymenu. Pääsy hotellin aurinkoterassille neljänteen kerrokseen. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita maksuttomalla wifillä ja ilmastoinnilla. Tallelokero ja minibaari lisämaksusta. Tv satelliittikanavilla. Kylpyamme/suihku ja wc. Huoneissa on osittain huurrettu lasi tilanjakajana wc:n/suihkun ja huoneen välillä. Parveke merinäköalalla. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kaksikerroksinen sviitti

Kaksikerroksisia sviittejä modernilla sisustuksella. Tyynymenu, josta voit valita mieluisan tyynyn. Aamiainen huoneeseen (pyynnöstä). Minibaari ja rajoittamattomasti kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Maksuttomat allaspyyhkeet. Pääsy omalle aurinkoterassille. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc molemmissa kerroksissa. Parveke merinäköalalla kahdeksannessa kerroksessa. Siivous 7 krt/viikko. Huoneissa on osittain huurrettu lasi tilanjakajana wc:n/suihkun ja huoneen välillä. Superior-huoneiden ja sviittien vieraat pääsevät aurinkoterassille, joka sijaitsee 4. kerroksessa rakennuksen molemmissa päissä.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita modernilla sisustuksella. Tyynymenu, josta voit valita mieluisan tyynyn. Aamiainen huoneeseen (pyynnöstä). Minibaari ja rajoittamattomasti kahvia ja teetä. Tv satelliittikanavilla. Maksuton wifi, tallelokero ja ilmastointi. Maksuttomat allaspyyhkeet. Kylpytakit ja tossut. Kylpyamme/suihku ja wc. Parveke merinäköalalla neljännessä kerroksessa. Siivous 7 krt/viikko. Huoneissa on osittain huurrettu lasi tilanjakajana wc:n/suihkun ja huoneen välillä. Superior-huoneiden ja sviittien vieraat pääsevät aurinkoterassille, joka sijaitsee 4. kerroksessa rakennuksen molemmissa päissä.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.