Kokemuksia Don Gregory By Dunas -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,8 10:stä Perustuu 52 arvioon
Kokonaisuus
 
8,8 / 10
Puhtaus
 
9,4 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
9,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,9 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,5 / 10
Huone/huoneisto
 
8,7 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Sijainti, siisteys, hiljaisuus
-

Vahvistettu asiakas: 2020-02-20


10 10:stä

+
Everything, best hotel we have ever been. Location was perfect, friendly and smiling staff. Food drinks cleaness
-
the gym could have been more varied

Vahvistettu asiakas: 2020-02-08


10 10:stä

+
jos ilmeni pienintäkin epäselvyyttä ,esim kahvinkeittimessä,homma hoidettiin heti,siivooja haki heti henkilön joka osasi.
-
voisi olla jotain suomenkielistä tietoa hotellin sisältyvistä toiminnoista ym. Ei kaikki vanhemmat ihmiset hallitse kieliä.Selvisi just ja just little englishillä.

Vahvistettu asiakas: 2020-02-01


9 10:stä

+
Sijainti
-
Sänkyjen rullajalkojen kiinnitykset eivät ole tukevat.

Vahvistettu asiakas: 2020-01-23


10 10:stä

+
Siisteys,näköala ja henkilökunta
-

Vahvistettu asiakas: 2020-01-23


9 10:stä

+
Siisti aikuisten hotelli, ystävällinen ja palvelualtis henkilökunta. Hyvä sijainti.
-
Iltaohjelma voisi kestää hieman myöhempään. Outoa oli, että jouluaattona kaikki suljettiin tavallistakin aikaisemmin, jotta henkilöstö voi viettää joulua, no me vieraat juurikin tulimme joulunviettoon hotelliin. Joulupäivän illalliseen oli panostettu kyllä. Lähes kaikki aurinkopedit palmujen varjostamia ja ne jotka eivät olleet, varattiin heti aamutuimaan. sviittien ”solariumiin” ei baaritarjoilua, eikä wc:tä. Vaikka all-inclusive, niin minibaarissa vain yksi alkoholillinen olutpullo kahdelle koko viikoksi, ehkä sitä kaappia voisi täydentää päivittäin.

Vahvistettu asiakas: 2019-12-28


8 10:stä

+
Ei lapsia.
-

Vahvistettu asiakas: 2019-12-19


9 10:stä

+
Hotellin sijainti ja siisteys/näkymä huoneesta merelle.
-
Bide-suihku huoneesta puuttui. Kuntosalissa toinen juoksumatto viallinen.

Vahvistettu asiakas: 2019-12-19


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2019-11-09


9 10:stä

+
Oli todella siistiä! Ruuat olivat hyviä, erityisesti aamiainen oli runsas ja maittava. Illallisella myös vaihtelua mukavasti. Sijainti oli hyvä lähellä merta.
-
Tarjoilijat eivät puhuneet englantia lähes yhtään, jota voisi toki toivoa kun kyseessä 4 tähden hotelli. Esimerkiksi drinkkilistan/viinilistan saaminen ravintolassa ei onnistunut ja kun tarjoilija ei ymmärtänyt meitä, hän vain poistui. Kaikista huonointa hotellissa oli tarjoilijoiden toiminta iltaisin. Likaisia astioita ei kerätty, usein joutui itse pitämään huolen että joku hakee ne pois.

Vahvistettu asiakas: 2019-10-26


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Don Gregory By Dunas -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

80% matkustajista suositttelee

903 arvostelua
Erinomainen
 
609
Erittäin hyvä
 
200
Hyvä
 
66
Ei kovin hyvä
 
16
Huono
 
12

Viimeisimmät 5 arviota

17.2.2020

Kirjoittanut pupu2018 Helsinki, Suomi

Kiva hotelli mukavalla sijainnilla

Tosi mukava hotelli aikuiseen makuun. Tosin keski-ikä noin 75 vuotta. Etupäässä saksalaisia ja ruotsalaisia eläkeläisiä. Hotelli sijaitsee aivan meren äärellä. Oli ihana nukahtaa parvekkeen ovi auki meren aaltojen ääniin. Hotelli on tosi siisti ja hiljainen. Muista huoneista ei kuulunut mitään meidän huoneeseen. Henkilökunta tosi ystävällistä. Olimme ottaneet vain aamupalan ja se oli joka aamu aivan loistava. Sijainniltaan hyvä. Paikallisbussi menee melkein hotellin edestä niin pääkaupunkiin kuin esim. Puerto Moganiin. Aamuisin voi rantaa pitkin tehdä lenkin Inglesiin.

 
9.12.2017

Kirjoittanut tuulaannelil Turku, Suomi

Sijainti

Hotellilla erinomainen sijainti aivan uimarannan tuntumassa. Lisäksi hotellissa oli kaksi uima-allasta, jos meressä oli liian isot aallot eli rannalla liehui punainen lippu. Oli hienoa syödä aamiaista ja illallista terassilla.

 
11.6.2021

Kirjoittanut mdegas219736

Amazing! Definitely would stay there again? Great location. Awesome breakfast. Great staff

Loved it . Amazing location. Great staff. Awesome breakfast. Very clean. There is room to improve the gym. I definitely would stay there again. My friends and I had a really great time there. We chose half board as during the day we stayed visiting other places. I DO recommend it. Thank you

 
8.6.2021

Kirjoittanut 869karolina

Awesome hotel

I really recommend the hotel for great location, views, spacious room with seaview and amazing food. It was very clean and the staff was friendly. I enjoyed my stay. The only downside is the small amount of sunbeds, you have to fight for them in the morning.

 
27.5.2021

Kirjoittanut Olivier S

Really pleasant hotel / très chouette hôtel

This hotel is really clean and well maintained. All the crew are available and friendly. He's also Adult only and smocking is forbidden every and this is really pleasant (the smoker have a place in front a this hotel to smoke).The food is good but can yet be improved to be on the same level that similar hotels were I was. All the rooms are in front of sea and it really pleasant ! It's the first time that I spend so much time on a terrace in holly-days. The area around the hotel is well....all long from sea it's pleasant to walk, beach is well, a lot of shops, Las Palomas Dunas are close....thank you for this good trip in your hotel