Kokemuksia Marina Suites -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9 10:stä Perustuu 63 arvioon
Kokonaisuus
 
9,0 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,1 / 10
Huone/huoneisto
 
8,9 / 10
Palvelu
 
9,0 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Kokonaisuus. Pienet huomioimiset vaan aina toimivat. Henkilökunta erittäin ystävällistä. Allasalue yhdistettynä ruokailuun hieno kokonaisuus, kiva kun voi syödä ulkona. Kivat ruokaankin liittyvät teemat olivat hyvä keksintö.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-12-31


9 10:stä

+
Siisteys, K-18 alue ja porealtaat. Hyvällä paikalla. Palvelu joitakin poikkeuksia erinomaista.
-

Vahvistettu asiakas: 2022-04-16


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Marina Suites -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

91% matkustajista suositttelee

4593 arvostelua
Erinomainen
 
3305
Erittäin hyvä
 
991
Hyvä
 
223
Ei kovin hyvä
 
54
Huono
 
26

Viimeisimmät 5 arviota

17.1.2020

Kirjoittanut Veera H Kuopio, Suomi

Hyvä, mutta ei loistava

Iltaohjelma kuuluu altaan puolen huoneisiin. Aamulla ei päässyt katsomaan merta, koska altaalla oli siivooja. En olisi mennyt altaalle, mutta Juan kielsi menemästä edes allasalueelle. Monipuolinen aamupala Joskin joka aamu sama. Sunnuntain bbq ilta Oli hyvä. Valittava huone omalla terassi veteen, ei hyvä, koska 1. Kerroksessa ja ei näkymää merelle eikä aurinko juurikaan paista terassille. Maksa enemmän korkeammasta kerroksesta, jos haluat nähdä jotain. Auton parkkeeraus Kallista. Respan mies kun tultiin Oli epäystävällinen. Aurinkotuoleja varattiin, vaikka se oli kielletty. Ei pääse mereen uimaan, mutta ranta lähellä. Kauneushoitolan toiminta Oli luokattoman huonoa. Yritin mennä sinne neljä kertaa ja aina oli täyttä. Varasin jopa ajan, mutta kun menin hoitoon, niin ainut paikalla ollut henkilö ei osannut tehdä hoitoa. Meiltä vietiin vauvan vaippoja huoneesta ja karkkka. tunnin myöhäisempi check out ei ollut mahdollista. Henkilökunta oli ystävällistä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Aamupala oli yksi Juan tarjoilija, joka kyttäsi taukoamatta ettei kukaan vie aamupalalta mitään mukanaan. Hän oli aamujen pilaaja.

 
24.3.2019

Kirjoittanut ape542017

Hotelli johon voisimme mennä uudestaan

Viikon kokemuksella voimme suositella hyvällä omallatunnolla. Kaksiosta näkymä satamaanja merelle. Viihtyisät, sopivasti varustellut huoneet, sängystä erityiskiitos. Vain vuodesohva hieman epämukava löhöilyyn. Siistey ja siivous erinomainen. Aamiainen oli runsas ja toimi hyvin ruuhka-aikanakin. Hotellilla söimme kerran, BBQ- iltan. Allasalue todella miellyttävä. Mieltä ilahdutti etenkin se ettei aurinkotuolien ennakkovarausta hyväksytty. Henkilökunta todella ystävällistä. Ainoan moitteen voisi antaa alakerran lobbystä joka oli mielestämme kaikuisa ja siellä esitetty ohjelma toistettiin aivan liian kovalla volyymilla. Myös istuinten mukavuuteen voisi kiinnittää huomiota. Sijainti todella hyvä, esim liikenteen meteli ei häirinnyt kertaakaan.

 
24.2.2019

Kirjoittanut jussik980 Kaarina, Suomi

Hyväkuntoinen ja hieno hotelli

Kävimme hotellissa ensimmäisen kerran 2009 ja nyt 2019 toisen kerran. Pieni pelko siitä että onkohan hotellia pidetty kunnossa oli turha. Selkeästi remonttia ajan saatossa tehty ja huoneet suht. hyvässä kunnossa, samoin kaikki muut fasiliteetit. Aamupala erittäin runsas ja hyvä, muita ruokia emme hotellissa syöneet joten niistä en osaa sanoa. Uima-allasalue hieno ja mukava. Meillä oli isoin mahdollinen huone joka sijaitsi "väärällä" puolella hotellia, eli näköalat vain Marinan rannan puolelle (pieni syvennys parvekkeella). Kaikin puolin ystävällinen palvelu, varsinkin respassa. Siivous toimi erittäin hyvin

 
14.2.2019

Kirjoittanut Freedom821123

Eriomainen hotelli

Todella hyvä ja siisti tasokas hotelli.Hyvät näköalat,huoneet isoja.parvekkeet tilavia.uimaallas osasto siisti ja viihtyisä.sijainti hyvä.ei tarvitse kävellä portaita.henkilökunta asiansa osaavaa ja mukavaa.huolehtii myös asiakkaiden terveydestä jos ongelmia ja kyselee voinnit myös jälkeenpäin

 
3.12.2018

Kirjoittanut Kari R Suomi

Hyvän palvelun hotelli upealla sijainnilla

Vietimme täällä vajaan pari viikkoa ja olimme todella tyytyväisiä hotellin palveluun ja huoneisiin. Huoneemme oli ylimmäisenä kerroksessa ja näkymät oli mahtavat merelle varsin auringon laskiessa. Huoneen varustus ja siisteys oli hyvä. Hotellin aamiainen ja päivittäin vaihtuva päivällinen olivat tasokkaita ja hinta oli mielestämme edullinen. Hotelli huomioi asiakkaansa hienosti tullessa kuoharilla ja syntymäpäivänä tuodulla kakkupalalla. Huoneessa odottanut viinipullo ja suklaa oli iloinen yllätys. Hotellin allasalue on aivan meren rannalla ja on hienosti hoidettu. Sieltä löytyy myös hierontaa yms. Voin vilpittömästi suositella tätä upeata rauhallista hotellia. Me palaamme uudelleen.