Deluxe-kaksio

Viihtyisiä deluxe-kaksioita, joissa on parveke tai terassi sekä rajoitettu merinäköala. Aamutakki, tohvelit ja tyynyvalikoima, josta voit valita mieleisesi. Deluxe-huoneistot sijaitsevat korkeimmalla, rauhallisella ja aurinkoisella paikalla.

Kaikissa huoneistoissa on olohuone sohvalla, erillinen makuuhuone sekä hyvin varusteltu keittiö. Jääkaappi, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja vedenkeitin. Taulu-tv ja puhelin. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Silitysvälineet. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Huomioi, että osa huoneistoista on kaksikerroksisia. Siivous 5 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kaksio

Viihtyisiä kaksioita, joissa on parveke tai maaterassi sekä rajoitettu merinäköala. Kaksioissa on olohuone sohvalla, erillinen makuuhuone sekä hyvin varusteltu keittiö. Jääkaappi, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja vedenkeitin. Taulu-tv ja puhelin. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Silitysvälineet. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Huomioi, että osa huoneistoista on kaksikerroksisia. Siivous 5 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Superior-kaksio

Viihtyisiä ja modernisti sisustettuja superior-kaksioita, jotka sijaitsevat hotellin rauhallisemmassa päädyssä. Parveke tai maaterassi sekä rajoitettu merinäköala. Tyynyvalikoima, josta voit valita mieleisesi.

Olohuone sohvalla, erillinen makuuhuone sekä hyvin varusteltu keittiö. Jääkaappi, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja vedenkeitin. Taulu-tv ja puhelin. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Silitysvälineet. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Huomioi, että osa huoneistoista on kaksikerroksisia. Siivous 5 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliötä
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.