Deluxe-kaksio

Deluxe-kaksioita, joissa on parveke tai terassi sekä rajoitettu merinäköala. Osa huoneistoista on kaksikerroksisia. Aurinkoisella ulkotilalla on aurinkovuoteet. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, liesi, kahvinkeitin, leivänpaahdin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Kylpytakti ja tossut. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke tai terassi sekä rajoitettu merinäköala. Osa huoneistoista on kaksikerroksisia. Aurinkoisella ulkotilalla on aurinkovuoteet. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, kahvinkeitin, leivänpaahdin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Kylpytakti ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Superior-kaksio

Superior-kaksioita, joissa on parveke tai terassi sekä rajoitettu merinäköala, sijainti rauhallisella paikalla. Osa huoneistoista on kaksikerroksisia. Aurinkoisella ulkotilalla on aurinkovuoteet. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, liesi, kahvinkeitin, leivänpaahdin, vedenkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitystarvikkeet. Kylpytakti ja tossut. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Huonekoko: noin 40 neliötä
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.