Kaksio

Kaksioita, joissa on parveke. Osassa isompi parveke tai terassi allasnäkymällä. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Kattotuuletin. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, mikro, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv paikalliskanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kolmio

Kolmioita, joissa on parveke. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta kummassakin makuuhuoneessa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Kattotuuletin. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, mikro, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv paikalliskanavilla. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 4-5 hengelle.

Superior-kaksio

Superior-kaksioita, joissa on suuri parveke tai terassi, osassa allasnäkymä. Terassilla on pöytä ja tuolit, kaksi aurinkotuolia ja aurinkovarjo. Makuuhuone ja yhdistetty olohuone/minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Kattotuuletin. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, mikro, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv paikalliskanavilla. Kylpytakit. Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Siivous 5 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Yksiö

Yksiöitä, joissa on parveke. Makuuhuone ja yhdistetty minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi. Ilmastointi ja tallelokero lisämaksusta. Kattotuuletin. Minikeittiö, jossa on keittolevyt, jääkaappi, mikro, leivänpaahdin, vedenkeitin, kahvinkeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Tv paikalliskanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.