Kokemuksia Relaxia Beverly Park -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7 10:stä Perustuu 147 arvioon
Kokonaisuus
 
7,0 / 10
Puhtaus
 
8,4 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
7,0 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,4 / 10
Huone/huoneisto
 
6,5 / 10
Palvelu
 
7,7 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
Sijainti merenrannalla ja liikenne yhteydet.
-
Minijääkaappi huoneisiin!

Vahvistettu asiakas: 2023-11-04


7 10:stä

+
-
Vanhat huonekalut, kylpyhuone vaatii päivitystä.

Vahvistettu asiakas: 2023-11-04


7 10:stä

+
Hyvä sänky.
-
Suihku oli huono, vettä tuli ripotellen. Tosi kauan kesti pestä hiuksia.

Vahvistettu asiakas: 2023-03-25


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-03-25


9 10:stä

+
Vaikka hotelli on vanha ja osin kuluminen näkyy, sitä näköjään uudistetaan koska hisseistä yksi oli melkein jatkuvasti käytössä uusien sänkyjen kuljetuksia varten. Siisteys hyvää luokkaa, huoneessa kävi siivooja joka päivä. Ruoka ylitti kaikki odotukset, vaikka liikuimme saarella aktiivisesti tuli viikon aikana muutama liskilo painoon. Hotellin sijainti todella hyvä rantaan lyhyt matka ja rantabulevardilla oli kiva nopeastikin piipahtaa nauttimassa maisemista ja lyhyt matka lähikauppakeskukseen jossa valikoima niin ruuan, juomien kun tavaroiden osalta oli monipuolinen. (Muuten moni asia halvenpi kun kauppakeskus Yumbossa). Hotellille helpostikin 4 tähteä.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-03-18


2 10:stä

+
-
Huuone oli varsin alkeellinen kyllä huoneessa kuuluisi olla edes pieniki kylmäkaappi Ilmastointikin kyllä pitäisi toimia eikä toiletin ilma venttiili saisi pudota kun oven avaat josts tuli melkoine pölly ,niittä ei varmaan olla huollettu semn jälkeen kun ne on asenetttu.!

Vahvistettu asiakas: 2023-03-04


8 10:stä

+
Hotelli oli hyvällä paikalla ja melko lähellä kaikkea
-
Hotellihuoneen parvekkeen ovi välillä jumiutui ja pitkulaiset tyynyt olivat vähän kovat, mutta se riippuu ehkä siitä mihin itse on tottunut.

Vahvistettu asiakas: 2023-03-04


8 10:stä

+
Ruoka, allasalueet, sijainti ja siisteys oli parasta! Minulla oli puolihoito ja olin todella tyytyväinen. Paljon eri ruokavaihtoehtoja, oli vaihtelevaa ja terveellistä. Ulkotilat ja allasalueet niin siistit ja puhtaat. Hienoa kun oli kolme allasta niin oli valinnanvaraa. Hotellin sijainti tosi hyvä, Playa del Inglesin rauhallisemmalla puolella. Todella lyhyt matka rannalle ja rantapromenadille. Pääsi myös nopeasti kävellen keskustaan ja hiekkadyyneille. Todella tyytyväinen kun oli siistiä ja puhdasta, sisätiloissa että ulkona. Ahkeraa henkilökuntaa oli paljon. Ystävällistä palvelua ruokasalissa kuin myös siivouspuolella. Ihana yllätys odotti huoneessani ystävänpäivänä; sain kauniin punaisen ruusun.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-18


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-05


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Relaxia Beverly Park -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

47% matkustajista suositttelee

2477 arvostelua
Erinomainen
 
408
Erittäin hyvä
 
711
Hyvä
 
622
Ei kovin hyvä
 
357
Huono
 
379

Viimeisimmät 5 arviota

14.1.2023

Kirjoittanut Olli H Uusikaupunki, Suomi

Hieno 3 tähden hotelli

Ensimmäinen illallinen tuntui, että olemme tulleet 5 tähden hotelliin! Ruoka oli hyvää ja valikoimaa runsaasti. Jälkiruoka leivokset ja pullat suussa sulavia, myös hedelmät hyviä. Aamiaisella kahvi jota sai hanapannusta oli ok. 2 viikon aika hieman kyllästyi ruokiin, mutta niin käy 5 tähden hotellissakin. Aina löytyi kuitenkin jotain herkkuja. 2 allasaluetta, yleensä hyvin tilaa ja rauhallista, turistien keski-ikä varmaan yli 60v. Allasbaari aukeaa klo 12 ja grilli alueella noin 12. Illalla sisäbaarissa ohjelmaa ja trubarudeja, osa hyviä osa ei kovin hyviä. Jalkapalon mm tuli ja sitä katsottiin baarissa ja siellä oli vain tv, ei isoa näyttöä. Vaikea seurata kauempaa peliä, tietysti tunnelma oli tiiviimpi. Baarin sisustus on kolkko kuin jossain hoitolaitoksessa. Hotelli on vanha ja kulunut, mutta ei haitannut, Suihkun hana jäi käteen, mutta se korjattiin nopeasti. Hissit välillä hitaita. Henkilökunta todella mukavaa, varsinkin allasbaarissa välillä hyvä show. Grillissä argentiinalainen nainen teki todella hyviä hampurilaisia. Siivous toimii hyvin, kokoajan kaikkia pintoja ja pöytiä desinfioidaan. Hotellin sijainti melkein rannalla, muutama rappu olet rannalla. Keskustaan on rappusia paljon tai jos lähtee kävelykatua hotellin takaa oikealle on kokoajan nousua. Suosittelen hinta/laatu suhde hyvä. Paras 3 tähden hotelli Espanjassa jossa olen ollut.

 
3.12.2019

Kirjoittanut KorhosenMatti

Beverly Park hotelli Cran canaria, Playa del Ingles

Vältä hyvä matkailja tätä hotellia. Siivous on ainoa asia mitä voi kehua tässä kohteessa. Aula ihan hirvittävän pimeä, tyly respan henkilökunta, aamiaismehut laihat, kun säädetty ettei anna kuin vähän makua,, epäsiistit buffetit, hassut järjestelyt, leikatut sipulit ja hedelmälohkot vierekkäin, ruisleipää saa kerjätä yleensä sitä ei ollut. All-inclusive on oikea vitsi, viinit kaadettu aikoja sitten kylmiöön karahveihin, kuka saakin sen haihtuneen ja monta päivää seisseen karahvin. Kortilla kirjaudutaan aamiaiselle, päivälliselle johon on ladattu rahaa, se kortti toimi mihin oli ladattu rahaa. Hinnat korkeammat kuin mitä hotellin kirjeessä mainitaan, 1,5 litran vesipullo onkin 0,5 litran ja kalliimpi. Ruokailuissa liian vähän henkilökuntaa, eivät ehdi siivota pöytiä saati pyyhkiä. Ihme rajauksia ettei tarvitse siivota koko salia, mutta ei huomioida ettei paikat riitä. Hotellissa jatkuvaa remonttia, parevekekaiteet ruostuneet puhki, 60- luvun wc pytty teki viimein tenän, tuleekohan uusi vai korjataan vanha jos enää löytyy osia. Vaihtohuoneen sähköt ei sitten toimineet, kortti piti olla justiinsa oikeassa asennossa. Hotelli pitäisi sulkea tai täysremppa. Hotelli-luokitus pitäisi laskea max 2 tähteä. Sängyt ja tyynyt varmaan 60- luvulta, vieno pissanhaju leijaili huoneessa kun mentiin asumaan. Maksua ei palauteta, niin emme alkaneet siihen että riitelemällä rahat pois ja hotellin vaihto. Katsoimme että otetaan kokemuksena ja opiksi. Aurinkopedit loppuunajettuja.

 
9.4.2019

Kirjoittanut sinikkat2016

Bevery park hotel

Siisti hotelli. Uima-altaita 3 isoa ja 2 poreallasta sekä 2 lastenallasta. Vesi näissä oli kylmää ainoastaan porealtaassa tarkeni olla. Aurinkotuoleja oli riittävästi eikä näitä tarvinnut rynnätä aamusta varamaan. Parvekkeella ei saanut tupakoida mikä tuli yllätyksenä. Ruoka oli hyvää ja vaihtelevaa. Paikalla oli joka päivä tosi hauska kiva aktiviteetti täti joka keksi erilaisia pelejä. Auton sai joka päivä parkkeerattua hotellin eteen. Huone oli siisti vaikkakin patja olikin kovempi kuin kotona eikä jääkaappia ollut, mutta baarista sai aina vesipullon mukaan. Lyhyt matka merenrannalle ja ostoksille.

 
3.3.2019

Kirjoittanut Kaukanakotoa

Keskinkertainen

Ulkoiselta olemukseltaan hieman kulahtanut, aulatilat kuitenkin siistit ja antoivat toivetta että hyvääkin voisi olla tuloillaan. 2hh pieni ja kulahtanut, pinnasängyn sekä matkarattaiden ollessa huoneessa siellä pääsi juuri ja juuri liikkumaan. Huoneilma kostea, jos ei ilmastointia pitäny päällä, huono puoli vain se että kun otit lähtiessä avaimen mukaan, sammui myös ilmastointi. Liikenteen melu kuului jonkin verran, ei kuitenkaan viidenteen kerrokseen asti häiritsevästi. Aamiainen oli monipuolinen ja hyvä, varmasti kaikille löytyi jotain syötävää. Allasalue mielestämme ei niin kovin viihtyisä ollut, vesi kylmää sekä isossa altaassa että lasten altaissa, jotain piristystä kaipaisi. Ystävälline ja avulias henkilökunta. Pienen kävelymatkan päässä isommista ostosmahdollisuuksista ja paremmasta rannasta, tämän matkan kyllä jaksoi hyvin kävellä päivittäin. Yhteenvetona keskinkertainen ja hintaansa nähden ok hotelli, joskin kaipaisi vähän peruskorjausta.

 
3.1.2019

Kirjoittanut Roving817305 Tampere, Suomi

Parannettavaa löytyy

Vastaanotto toimiva- joskin sangen motorinen toiminta. Huone muuten ok, kaapin ovet kanitti ja itse huoneiden ovet ilmeisesti lähes kaikilla ahtaat karmeihinsa, joutuu paiskomaan että saa kiinni. Sänky kova, pelkkä joustinpatja- sijauspatjakin tekisi jo ihmeitä. Tyynyt pitkuloita ja niitä oli 3 kahdelle henkilölle, yksi lisää olisi ollut hyvä. Aamiainen ok, ei kummoinen tarjonta, mutta ei paha hintakaan. Hotellin aula viihtyisä, mutta baarin puoli suoraan 80-luvun Neuvostoliitosta, voisi aulan stailaaja piipahtaa silläkin puolella. Allasalue ihan mukava ja tilava. Käteistä ei voi käyttää missään, vaan huonekortille pitää ladata käyttövarmuutta respassa, jollei ole all inc, se ei kuitenkaan vaikuttanut hintansa arvoiselta.. Sijainti rauhallinen ja hieman sivussa, mutta se oli tiedossa ja oma valinta. Hotelli täynnä mitä ihmeellisempiä sääntöjä, joita kukaan ei kuitenkaan vaikuttanut noudattavan.