Kokemuksia Relaxia Beverly Park -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
6,8 10:stä Perustuu 48 arvioon
Kokonaisuus
 
6,8 / 10
Puhtaus
 
8,6 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
6,8 / 10
Huoneen varustetaso
 
6,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
6,6 / 10
Huone/huoneisto
 
6,7 / 10
Palvelu
 
7,5 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-05


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Relaxia Beverly Park -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4/5 Sijainti
  • 3,5/5 Nukkuminen
  • 3/5 Huoneet
  • 3,5/5 Palvelu
  • 3,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 4/5 Siisteys

47% matkustajista suositttelee

2274 arvostelua
Erinomainen
 
272
Erittäin hyvä
 
673
Hyvä
 
605
Ei kovin hyvä
 
353
Huono
 
371

Viimeisimmät 5 arviota

3.12.2019

Kirjoittanut KorhosenMatti

Beverly Park hotelli Cran canaria, Playa del Ingles

Vältä hyvä matkailja tätä hotellia. Siivous on ainoa asia mitä voi kehua tässä kohteessa. Aula ihan hirvittävän pimeä, tyly respan henkilökunta, aamiaismehut laihat, kun säädetty ettei anna kuin vähän makua,, epäsiistit buffetit, hassut järjestelyt, leikatut sipulit ja hedelmälohkot vierekkäin, ruisleipää saa kerjätä yleensä sitä ei ollut. All-inclusive on oikea vitsi, viinit kaadettu aikoja sitten kylmiöön karahveihin, kuka saakin sen haihtuneen ja monta päivää seisseen karahvin. Kortilla kirjaudutaan aamiaiselle, päivälliselle johon on ladattu rahaa, se kortti toimi mihin oli ladattu rahaa. Hinnat korkeammat kuin mitä hotellin kirjeessä mainitaan, 1,5 litran vesipullo onkin 0,5 litran ja kalliimpi. Ruokailuissa liian vähän henkilökuntaa, eivät ehdi siivota pöytiä saati pyyhkiä. Ihme rajauksia ettei tarvitse siivota koko salia, mutta ei huomioida ettei paikat riitä. Hotellissa jatkuvaa remonttia, parevekekaiteet ruostuneet puhki, 60- luvun wc pytty teki viimein tenän, tuleekohan uusi vai korjataan vanha jos enää löytyy osia. Vaihtohuoneen sähköt ei sitten toimineet, kortti piti olla justiinsa oikeassa asennossa. Hotelli pitäisi sulkea tai täysremppa. Hotelli-luokitus pitäisi laskea max 2 tähteä. Sängyt ja tyynyt varmaan 60- luvulta, vieno pissanhaju leijaili huoneessa kun mentiin asumaan. Maksua ei palauteta, niin emme alkaneet siihen että riitelemällä rahat pois ja hotellin vaihto. Katsoimme että otetaan kokemuksena ja opiksi. Aurinkopedit loppuunajettuja.

 
9.4.2019

Kirjoittanut sinikkat2016

Bevery park hotel

Siisti hotelli. Uima-altaita 3 isoa ja 2 poreallasta sekä 2 lastenallasta. Vesi näissä oli kylmää ainoastaan porealtaassa tarkeni olla. Aurinkotuoleja oli riittävästi eikä näitä tarvinnut rynnätä aamusta varamaan. Parvekkeella ei saanut tupakoida mikä tuli yllätyksenä. Ruoka oli hyvää ja vaihtelevaa. Paikalla oli joka päivä tosi hauska kiva aktiviteetti täti joka keksi erilaisia pelejä. Auton sai joka päivä parkkeerattua hotellin eteen. Huone oli siisti vaikkakin patja olikin kovempi kuin kotona eikä jääkaappia ollut, mutta baarista sai aina vesipullon mukaan. Lyhyt matka merenrannalle ja ostoksille.

 
3.3.2019

Kirjoittanut Kaukanakotoa

Keskinkertainen

Ulkoiselta olemukseltaan hieman kulahtanut, aulatilat kuitenkin siistit ja antoivat toivetta että hyvääkin voisi olla tuloillaan. 2hh pieni ja kulahtanut, pinnasängyn sekä matkarattaiden ollessa huoneessa siellä pääsi juuri ja juuri liikkumaan. Huoneilma kostea, jos ei ilmastointia pitäny päällä, huono puoli vain se että kun otit lähtiessä avaimen mukaan, sammui myös ilmastointi. Liikenteen melu kuului jonkin verran, ei kuitenkaan viidenteen kerrokseen asti häiritsevästi. Aamiainen oli monipuolinen ja hyvä, varmasti kaikille löytyi jotain syötävää. Allasalue mielestämme ei niin kovin viihtyisä ollut, vesi kylmää sekä isossa altaassa että lasten altaissa, jotain piristystä kaipaisi. Ystävälline ja avulias henkilökunta. Pienen kävelymatkan päässä isommista ostosmahdollisuuksista ja paremmasta rannasta, tämän matkan kyllä jaksoi hyvin kävellä päivittäin. Yhteenvetona keskinkertainen ja hintaansa nähden ok hotelli, joskin kaipaisi vähän peruskorjausta.

 
3.1.2019

Kirjoittanut Roving817305 Tampere, Suomi

Parannettavaa löytyy

Vastaanotto toimiva- joskin sangen motorinen toiminta. Huone muuten ok, kaapin ovet kanitti ja itse huoneiden ovet ilmeisesti lähes kaikilla ahtaat karmeihinsa, joutuu paiskomaan että saa kiinni. Sänky kova, pelkkä joustinpatja- sijauspatjakin tekisi jo ihmeitä. Tyynyt pitkuloita ja niitä oli 3 kahdelle henkilölle, yksi lisää olisi ollut hyvä. Aamiainen ok, ei kummoinen tarjonta, mutta ei paha hintakaan. Hotellin aula viihtyisä, mutta baarin puoli suoraan 80-luvun Neuvostoliitosta, voisi aulan stailaaja piipahtaa silläkin puolella. Allasalue ihan mukava ja tilava. Käteistä ei voi käyttää missään, vaan huonekortille pitää ladata käyttövarmuutta respassa, jollei ole all inc, se ei kuitenkaan vaikuttanut hintansa arvoiselta.. Sijainti rauhallinen ja hieman sivussa, mutta se oli tiedossa ja oma valinta. Hotelli täynnä mitä ihmeellisempiä sääntöjä, joita kukaan ei kuitenkaan vaikuttanut noudattavan.

 
22.11.2018

Kirjoittanut Stay715737 Oulu, Suomi

Beverly Park

Ihan ok hotelli. Aamupala hyvä ja runsas. Päivällinen ja lounas vähän mauttomia. Vuodevaatteita ei vaihdettu kolmen päivän välein, niinkuin esitteessä mainittiin. Ainoastaan lakanat vaihdettiin yhden kerran viikon aikana. Siivoojat vievät roskiksi luulemiaan tavaroita pöydiltä. Minulta hävisi hiustenkuivaajan pahvinen kotelo, juomapullo, ym papereita. Vessan roskista ei muistettu joka päivä tyhjentää. Hotellin äänieristys on ihan olematon. Korvatulpat kannattaa ottaa mukaan. Sängyn jalat olivat löystyneet ja sänky huojui aina kun käänsi kylkeä. Missään ei kerrota, mitä all incluseviin kuuluu. Jos sinulla on aikainen lento viimeisenä päivänä, muista tilata matkaevääksi aamupalakassi etukäteen respaan. Muuten aamupala jää saamatta.