Kokemuksia Gloria Palace Royal Hotel & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,2 10:stä Perustuu 29 arvioon
Kokonaisuus
 
8,2 / 10
Puhtaus
 
9,0 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
7,6 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,2 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,6 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,2 / 10
Huone/huoneisto
 
8,6 / 10
Palvelu
 
8,6 / 10

Viimeisimmät arviot


10 10:stä

+
Hyvä ruoka, siisteys, rauhallisuus.
-

Vahvistettu asiakas: 2021-12-30


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Gloria Palace Royal Hotel & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

93% matkustajista suositttelee

3786 arvostelua
Erinomainen
 
2795
Erittäin hyvä
 
729
Hyvä
 
173
Ei kovin hyvä
 
51
Huono
 
38

Viimeisimmät 5 arviota

21.2.2020

Kirjoittanut keltainenanne

Gloria Palace Royal

Siisteys 10. Ruoat erinomaiset. Palvelu huippua. Erityisesti Manuel Delgado jäi mieleen erittäin hyvästä asiakashuomioimisesta. :) :) All inclusive kannatti koska joka aamu, lounas ja illallinen olivat uusia makuelämyksiä. Allasalueet todella siistit. Rantaan lyhyt matka.

 
14.2.2019

Kirjoittanut jussieskola Helsinki, Suomi

Huippu hotelli

Paljon matkailleena täytyy todeta, että tämä hotelli on yksi parhaista. Upeat maisemat huoneista ja altaalta. Siisteys 10, huoneet hyvässä kunnossa. Aamiainen todella hyvä. Yhden vrk:n kokemuksella all inclusive oli todella hyvä. Hyviä aktiviteetteja altaalla. Illan esitykset varsin vaatimattomia. Iso suositus tälle hotellille!

 
9.2.2017

Kirjoittanut JyriA18

Erinomainen hotelli.

Erittäin hyvä ja tasokas hotelli. Palvelu erinomaista ja ystävällistä. Lapsemme syntymäpäivä oli huomioitu huoneeseemme tuodulla pienellä syntymäpäivä kakulla ja vanhemmille oli shampanjaa. Lapsien huomioon ottaminen erityisesti ravintolassa oli todella hyvää. Ruokailujen buffetit olivat todella runsaat ja monipuoliset.

 
6.1.2017

Kirjoittanut TaijaJ10

Täydellinen hotelli

Olemme olleet Gloria Palace Royalissa useita kertoja - en enää edes muista kuinka monesti - ja palaamme sinne aina uudestaan. Seuraava reissu jo tulevalla viikolla! Altaat ovat upeat, hotellimiljöö ensiluokkainen ja aamiainen runsas. Palvelu on ystävällisen kohteliasta ja kaikin puolin kiitettävää. Hotellihuoneiden näköalat aiheuttavat väristyksiä, ja ilta-auringossa on luksusta nauttia skumppaa parvekkeella istuskellen. Hotellin vieressä on todella hyvin varusteltu kauppa, josta saa aikuistenjuomat ja käytännössä kaiken muun tarvittavan. Amadores itsessään henkii harmoniaa ja hyvää oloa. Voin lämpimästi suositella. 10 points.

 
19.11.2016

Kirjoittanut yazm_87 Helsinki, Suomi

Täydellistä

Suosittelen! Palvelu oli todella hyvää ja huone tilava, siisti ja hyvässä kunnossa. Ilmainen autopaikka kätevä, koska vuokrasimme auton koko ajalle. Autolla helppo liikkua paikasta toiseen. Vuokrasimme sen suoraan lentokentältä. Aamiaisella todella hyvä palvelu ja suuri valikoima. Huoneesta ja altailta huikeat näkymät merelle ja rantaan. Kuntosali on hyvä. Suomalainen sauna hauska yksityiskohta. Ainoa miinus oli, että huoneeseen kuului aamulla heti aikaiseen jo liikenteen melua, kun bussit kulkivat heti parvekkeen alta vuoristotietä. Kannattaa varmaan kysyä hiljaista huonetta, jos niissä on eroja. Tasokas hotelli joka kantilta. Amadoreksen ranta rauhallinen ja viihtyisä.