Gloria Palace Royal Hotel & Spa

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti sinivalkoisin siivin.

Tasokkaasta Gloria Palace Royal Hotel & Spasta on postikorttimaisemat Amadoresin rannalle ja merelle. Hotellissa on mukava allasalue ja spa, jossa voit hemmotella itseäsi ihanilla hoidoilla.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle. Sviittejä 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,5 10:stä
Perustuu 2 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3731 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 1,2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Gloria Palace Royal Hotel & Spa sijaitsee lähellä Amadoresin valkoista hiekkarantaa. Matalalla rannalla on aallonmurtaja, joten se sopii hyvin myös lapsille. Karibialta tuotu rantahiekka pysyy mukavan viileänä myös päivän kuumimpina hetkinä.

Kaksi allasaluetta, joista toisessa on infinity-allas. Erillinen lastenallas. Yksi aikuisten altaista ja yksi lastenaltaista on lämmitetty vähintään 20 asteiseksi. Altaan lämpötila voi laskea aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Pyyhepalvelu panttia vastaan. Allas- ja snackbaari. Ylemmällä allasalueella on erillinen osa naturesteille.

Kaksi ravintolaa, molemmista merinäkymä. Buffetravintola, jossa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja illallista, sekä à la carte-ravintola Kaia, jossa tarjoillaan illallista ke-su. Ravintoloissa edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut molemmissa ravintoloissa. Aulabaari ja loungebaari, jossa on viihdettä useana iltana viikossa.

Maksuton wifi koko hotellissa. Pöytätennis, kuntosali ja pieni ulkokuntosali. Biljardi lisämaksusta. Viihdettä lapsille ja aikuisille. Hotellin oma, englanninkielinen lastenkerho 4-12 -vuotiaille.

Spa, jossa on erilaisia hoitoja lisämaksusta. Lämmitetty sisäallas hierontatoiminnoilla. Sauna ja höyrysauna maksutta. Spassa on 16 vuoden ikäraja, tiettyinä aikoina lapset ovat tervetulleita aikuisen seurassa.

Rannalle mentäessä on ylitettävä tie. Bussipysäkki 200 m päässä ja täältä on hyvät yhteydet Puerto Ricoon ja Puerto Moganiin. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Aamiaispöytä. Joulun (25.12.) ja uudenvuoden illallinen sisältyy. Puolihoito tai All Inclusive lisämaksusta.

24.12.2021-2.1.2022 hintaan sisältyy puolihoito.

All Inclusive

All Inclusive lisämaksusta sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 8.00-10.30.
  • Lounaspöytä, klo 13.00-15.30.
  • Illallispöytä, klo 18.30-21.20.
  • Snacksejä/yksinkertaisia annoksia, klo 10.00-18.30.
  • Jäätelöä lapsille, klo 10.00-18.30.
  • Kahvia, teetä ja kakkua, klo 15.30-17.30.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-1.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12 asti kotiinlähtöpäivänä.

Järjestelmässämme on tällä hetkellä virhe, josta johtuen normaalivuoteella majoittuvien lasten lisämaksullisten aterioiden hinta näkyy varauksella aikuisen aterioiden hintana. Mikäli haluat varata lisämaksulliset ateriat normaalivuoteella majoittuvalle lapselle, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme. Pahoittelemme häiriötä.

Tärkeä tieto koskien keskiviikon lähtöjä Gran Canarialta!

Kansainvälisten sääntöjen mukaan huoneenluovutus klo 12 mennessä. Matkan hintaan sisältyvät ateriat päättyvät huoneenluovutuksen yhteydessä.