Gloria Palace Royal Hotel & Spa

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Tasokkaasta Gloria Palace Royal Hotel & Spasta on postikorttimaisemat Amadoresin rannalle ja merelle. Hotellissa on mukava allasalue ja spa, jossa voit hemmotella itseäsi ihanilla hoidoilla.

Travelife-sertifioitu hotelli

Travelife-sertifioitu hotelli

Hotelli on hyvin keskittynyt kestävään kehitykseen ja edellyttää tavarantoimittajilta ja muilta yhteistyökumppaneilta eettisyyttä ja kestävää toimintaa. Hotelli etsii jatkuvasti uusia tapoja parantaa toimintaansa ja kannustaa muita toimimaan samoin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle. Sviittejä 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Huone oli tilava ja terassi merelle upea!
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 4280 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 200 m
Keskustaan: 1,2 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Gloria Palace Royal Hotel & Spa sijaitsee lähellä Amadoresin valkoista hiekkarantaa. Matalalla rannalla on aallonmurtaja, joten se sopii hyvin myös lapsille. Karibialta tuotu rantahiekka pysyy mukavan viileänä myös päivän kuumimpina hetkinä.

Kaksi allasaluetta, joista toisessa on infinity-allas. Erillinen lastenallas. Yksi aikuisten altaista ja yksi lastenaltaista on lämmitetty vähintään 20 asteiseksi. Altaan lämpötila voi laskea aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Maksuttomat allaspyyhkeet. Allas- ja snackbaari. Ylemmällä allasalueella on erillinen osa naturesteille.

Kaksi ravintolaa, molemmista merinäkymä. Buffetravintola, jossa tarjoillaan aamiaista, lounasta ja illallista, sekä à la carte-ravintola Kaia, jossa tarjoillaan illallista ke-su. Ravintoloissa edellytetään siistiä pukeutumista, miehillä pitkät housut molemmissa ravintoloissa. Aulabaari ja loungebaari, jossa on viihdettä useana iltana viikossa.

Pöytätennis, kuntosali ja pieni ulkokuntosali. Biljardi lisämaksusta. Viihdettä lapsille ja aikuisille. Hotellin oma, englanninkielinen lastenkerho 4-12 -vuotiaille.

Spa, jossa on erilaisia hoitoja lisämaksusta. Lämmitetty sisäallas hierontatoiminnoilla. Sauna ja höyrysauna maksutta. Spassa on 16 vuoden ikäraja, tiettyinä aikoina lapset ovat tervetulleita aikuisen seurassa.

Maksuton wifi koko hotellissa. Rannalle mentäessä on ylitettävä tie. Bussipysäkki 200 m päässä ja täältä on hyvät yhteydet Puerto Ricoon ja Puerto Moganiin. Lentokenttäkuljetus pysähtyy noin 100 metrin päähän, hotellille kuljetaan hissillä.

Ateriat

Sisältyy:

 • Aamiaispöytä.
 • Joulun (25.12.) ja uudenvuoden illallinen.

Lisämaksusta:

 • Puolihoito (aamiais- ja illallispöytä).
 • All Inclusive Ultra

All Inclusive

All Inclusive Ultra lisämaksusta sisältää:

 • Aamiaispöytä, klo 8.00-10.30.
 • Lounaspöytä, klo 13.00-15.30.
 • Illallispöytä, klo 18.30-21.20.
 • Snacksejä/yksinkertaisia annoksia, klo 10.00-18.30.
 • Jäätelöä lapsille, klo 10.00-18.30.
 • Iltapäiväkahvit, klo 15.30-17.30.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-1.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12 asti kotiinlähtöpäivänä.