Juniorsviitti, Unique

Juniorsviitit koostuvat kahdesta huoneesta. Huoneiden parvekkeet/terassit ovat erikokoisia. Puulattiat, tv musiikkikanavalla, dvd-soitin, puhelin, minibaari, kylpytakit, tohvelit ja sanomalehtiä. Tallelokero lisämaksusta. Maksuton wifi. Tallelokero lisämaksusta. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa kylpyamme ja erillinen suihku. Siivous 7 kertaa/viikko.

Juniorsviittien hintaan sisältyy hotellin Unique-konsepti, johon kuuluu mm. VIP-aamiainen, varattu osa allasalueella ja pääsy VIP-loungeen.

Huonekoko: noin 80 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kahden hengen huone

Tilavia kahden hengen huoneita. Puhelin, minibaari sekä tv, jossa musiikkikanava. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Maksuton wifi. Hiustenkuivain ja kylpytakit. Kylpyamme/suihku ja wc. Erikokoisia parvekkeita ja terasseja, osasta merinäköala. Siivous 7 kertaa/viikko.

Huonekoko: noin 43 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Sviitti

Modernisti sisustettuja tilavia sviittejä, joissa on makuuhuone parisängyllä ja olohuone. Sviiteissä on kaksi taulu-tv:tä, dvd-soitin ja maksuton wifi. Kylpytakki, tohvelit ja sanomalehtiä. Puhelin, minibaari sekä tv, jossa musiikkikanava. Maksuton ilmastointi ja tallelokero. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Erikokoisia parvekkeita ja terasseja. Osasta merinäköala. Siivous 7 kertaa/viikko.

Sviittien hintaan sisältyy hotellin Unique-konsepti, johon kuuluu mm. VIP-aamiainen, varattu osa allasalueella ja pääsy VIP-loungeen.

Huonekoko: noin 96 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Yhden hengen huone

Tilavia yhden hengen huoneita, joissa tv musiikkikanavilla, puhelin ja minibaari. Maksuton ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Maksuton wifi. Hiustenkuivain ja kylpytakki. Kylpyamme/suhiku ja wc. Parveke tai terassi, joita on eri kokoisia, osassa merinäköala. Siivous 7 krt/vk.

Soveltuu enintään: 1 hengelle.