Juniorsviitti, Unique

Juniorsviittejä, joissa on parveke tai terassi, joiden koot vaihtelevat. Juniorsviitit koostuvat makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-kahvinkeitin, kapselit sisältyvät. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa on kaksi allasta, kylpyamme ja erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • Majoittuessasi Juniorsviitissä on käytössäsi Unique-konsepti, johon kuuluu VIP-aamiainen, varattu alue allasalueella ja pääsy VIP-loungeen.

Huonekoko: noin 96 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi, osassa merinäköala. Ulkotilojen koot vaihtelevat. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 43 neliömetriä
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle

Sviitti

Sviittejä, joissa on parveke tai terassi merinäköalalla ja joiden koot vaihtelevat. Sviitit koostuvat makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Nespresso-kahvinkeitin, kapselit sisältyvät. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone, jossa on kaksi allasta, kylpyamme ja erillinen suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

  • Majoittuessasi sviitissä on käytössäsi Unique-konsepti, johon kuuluu VIP-aamiainen, varattu alue allasalueella ja pääsy VIP-loungeen.

Huonekoko: noin 120 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Yhden hengen huone

Yhden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi, osassa merinäköala. Ulkotilojen koot vaihtelevat. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 1 hengelle.