Kokemuksia Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
9 10:stä Perustuu 103 arvioon
Kokonaisuus
 
9,0 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Pitikö hotellikuvaus paikkansa
 
8,9 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,9 / 10
Huoneen varustetaso
 
8,9 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,6 / 10
Huone/huoneisto
 
9,0 / 10
Palvelu
 
8,9 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Huone oli iso. Erillinen vaatehuone.
-
Tohvelit tarjolle huoneeseen, wifiin kirjautuminen, paremmat pyyhkeet

Vahvistettu asiakas: 2022-01-15


9 10:stä

+
Hotelli ylitti odotuksemme. Upea rakennuskompleksi. Huoneemme oli erittäin siisti, tilava ja lisäksi merinäköala. Palvelut, ravintolat ja ostospaikat lähellä. Rauhallinen, edes iltaisin kuuluva musiikki ei häirinnyt. Henkilökunnan mukaan hotellihuoneista vain puolet oli käytössä.
-
Söimme vaimoni kanssa hotellissa vain aamiaisen, joka oli erinomainen. Ainoa puute oli tuoreiden vihannesten vähyys. Hotellikompleksi oli valtavan suuri ja alussa oli vaikea löytää paikkoja.

Vahvistettu asiakas: 2022-01-13


9 10:stä

+
Avara sekä huonetilojen että yleisten tilojen osalta
-
Jos haluaa olla 5-tähden tasolla, pari asiaa voisi hoitaa paremmin: 1. Koska huoneita ei lämmitetä, tossut (ei vain kylpytakkia) olisi syytä kuulua varustukseen. Lattiat ovat jääkylmät. 2. Uudet täydet vesipullot päivittäin tulisi kuulua huoneen varustukseen 3. Vastaanottovirkailijat voisivat vaivaitua tilaamaan taksit, joko itse tai välittämällä pyynnön ulkona olevalle ja ilmeisesti asiasta vastaavalle henkilölle 4. Sisäänkirjoittautuminen on varsin aikaa vievää. Sitä olisi syytä sujuvoittaa. Check-out on jo kunnossa. 5. Jos asiakkailla on kultahääpäivä tms. kyllä hotellin voisi olettaa tämän jotenkin huomioivan - etenkin jos varoitus asiasta on toimitettu etukäteen

Vahvistettu asiakas: 2021-12-25


8 10:stä

+
Suhteellisen väljää joka paikassa, hyvä aamiainen.
-
Jääkaappi huoneessa, säilytystilaakin voisi olla laatikoiden muodossa huoneessa.

Vahvistettu asiakas: 2021-11-27


9 10:stä

+
Pidin espanjalaisesta tyylistä.
-
Kaikki ääni kuuluu, niin kuulimme kun myöhään hotalliin saapuivat vieraat tulivat takaisin, samalla kun klo 6 golfiin lähtevät vieraat..

Vahvistettu asiakas: 2021-11-27


8 10:stä

+
Sijainti, Puutarha, aamupalan skumppa, allasbaarin henkilökunta
-
Enemmän kasviksia aamupalalle

Vahvistettu asiakas: 2021-11-13


10 10:stä

+
Laadukas hotelli, jossa koko palvelupaketti ja -prosessi on viimeisen päälle hiottu.
-
Hotellin kylpypyyhkeet kaipaavat päivitystä.

Vahvistettu asiakas: 2021-11-13


9 10:stä

+
Tilava huone ja laadukkaat ruokailut.
-
-

Vahvistettu asiakas: 2021-10-30


9 10:stä

+
Ystävällinen palvelu
-
Saapumisen yhteydessä parempi opastus hotellin palveluihin. Hotellialue on myöskin laaja/sokkeloinen, joten huoneen sijainnin löytyminen haasteellinen. Monesti viiden tähden hotelleissa on ns. vastaanottohenkilökunta joka saattaa ensinmäisen kerran omaan huoneeseen (perille saakka)

Vahvistettu asiakas: 2021-10-23


10 10:stä

+
Henkilökunta oli loistava, ystävällinen ja aina iloinen. Palvelut toimivat erinomaisesti. Olemme erittäin tyytyväisiä, sillä saimme pyynnöstämme jopa saman rakennuksen ja siiven huoneen, missä aiemminkin olemme olleet.
-
Ruoka tuotti tällä kertaa pienen pettymyksen. Aiemmin kalaruoat ja äyriäiset ja simpukat ovat olleet tavattoman hyviä. Ruokalistalla ei nyt ollutkaan joka ilta vaihtoehtona simpukoita, äyriäisiä, tonnikalaa, vaan enemmän erilaisia liharuokia. Aamukahvi oli aina haleaa, eikä lainkaan hyvää. Muuten hotelli täytti odotukset.

Vahvistettu asiakas: 2020-03-07


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

88% matkustajista suositttelee

4689 arvostelua
Erinomainen
 
3033
Erittäin hyvä
 
1069
Hyvä
 
373
Ei kovin hyvä
 
139
Huono
 
76

Viimeisimmät 5 arviota

26.3.2019

Kirjoittanut tuulikkin2018

Kaikin puolin loistava loma

Hotelli tarjosi loistavat puitteet onnistuneelle lomalle. Alue oli ennestään tuttu, mutta tässä hotellissa olimme ensi kertaa. Huone oli hyvä ja tilava, kylpyhuone erinomainen, valaistus myös todella hyvä. Allasalue oli omaa luokkaansa, kun ei tarvinnut varata aurinkopaikkoja, vaan tilaa löytyi aina. Tunnelma altaalla ja puutarhassa oli rauhallinen ja miellyttävä. Sekä aamiainen että illallinen olivat monipuoliset, valinnanvaraa löytyi myös kala-kasvissyöjälle.

 
11.4.2017

Kirjoittanut 58juhanis Turku, Suomi

Hyvä hotelli

Vietimme kahden viikon loman hotellissa. Hotellin vahvuus on sen ystävällinen ja palvelunhaluinen henkilökunta ja viihtyisä hotellialue. Suuri hotellikompleksi koostuu kymmenestä, tyyliltään erilaisesta rakennuksesta. Koko alue on rakennettu kanarialaisen kylän muotoon kirkkoineen, aukioineen, puistomaisilla alueiden jne . Alueella on useita erityylisiä uima-altaita ja runsaasti aurinkotuoleja ja -varjoja varmasti jokaiselle. Altaiden vesi on todella lämmintä. Alueella on myös useita ravintoloita. Kaikenkaikkiaan hotellilla on hienot puitteet lomanvietolle. Muutamia vinkkejä kuitenkin tänne lomaansa suunnitteleville. Johtuen alueen monimuotoisuudesta, kannattaa kertoa hotellille toiveensa huoneesta ja ennenkaikkea sen sijainnista. Itse huoneet ovat samanlaisia ja tasoisia kaikissa rakennuksissa. Suurin ero on parvekkeiden/terassien osalta. Joissain huoneissa esim. päärakennuksessa ei ole minkäänlaista parveketta, vaan pelkästään avattava tavallinen ikkuna. Halutessaan parveketta/terassia, tiettyä näköalaa, sijaintia altaisiin nähden tai rauhallisuutta tulee se kertoa etukäteen. Päärakennuksessa on Disco/esiintymislava jossa on äänekästä ohjelmaa joka ilta puoleenyöhön. Erikoista on myös viiden tähden hotellille, että huoneen turvalokero ja wifi-yhteys ovat maksullisia. Muiden palvelujen kuten ruoka ja juoma eivät hinnaltaan paljoa poikkea Kanarian yleisestä hintatasosta. Kaikenkaikkiaan suositeltava hotelli Melonerasin alueella

 
21.1.2022

Kirjoittanut lozziepop Dundee, Yhdistynyt kuningaskunta

Expected more

First day....5 star? It's not. No tea/coffee making facilities or drinking water in room. No iron in the room. Surely a 5 star hotel should have these facilities as standard?? Also a lack of sockets near the bed (a pet hate) and no mirror above the dressing table? Who designed these rooms? Premier Inn rooms have been better thought out than this. The food however at dinner was very good for a buffet service. Also the staff at dinner friendly and attentive. The hotel is big and the ground are nice but disappointing so far I'm afraid.

 
21.1.2022

Kirjoittanut V4772DPthomasa

Pay attention

The front desk managers do not pay attention to clients requests even after repeatedly calls. No hurry, no speed in service...a laid back attitude. Non is picking up the phone when dialing the "reception"...?

 
18.1.2022

Kirjoittanut Z9647LPlouisep Dublin, Irlanti

Lovely January trip

This was our 6th time staying in the Lopesan Villa del Conde and about our 12th or so in the Lopesan group hotels in Meloneras (we also stay in the Baobab). The hotel reception is beautiful and staff very warm and welcoming. Our daughter has been given a cuddly toy the last 2 times we came here which is a lovely touch. We had requested the same room as previously which unfortunately wasn't available but when it became available during our stay they offered to move us - we were happy and settled so didn't take them up on it but appreciated the offer. The food is always beautiful, plentiful and fresh. It is worthwhile taking the half board option as there really will be something for everyone. The servers are lovely and if you sit in the same area every evening tend to get to know them as they work the same areas every evening. Would highly recommend. Hotel was very quiet and so not much atmosphere around but we didn't mind that. We did complain however about the pool. There is a quiet pool that is always heated even in the off season, and was our reason for choosing this property for a January stay. We had been here in Sept 2021 and were able to swim here even in the evening with our daughter as it was warm and busy all day. Unfortunately it was too cold this time around (24 degrees or so) and so the only pool that was comfortable to swim in was a small pool near the restaurant (28 degrees) which was a shame. Guest relations were lovely and updated us on temperatures on a couple of the days and went out of their way to speak to us and get our feedback - even sent us some complementary wine. This was our only dissatisfaction in an otherwise lovely stay.