Kokemuksia Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,6 10:stä Perustuu 148 arvioon
Kokonaisuus
 
8,6 / 10
Puhtaus
 
9,2 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,3 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,1 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Palvelu
 
8,4 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-11-18


9 10:stä

+
-
Receptionin palvelua voisi parantaa, sisäänkirjautuminen sekavaa. Vaadittiin aluksi dokumenttia (varausnumero) jota ei tarvinnut. Eivät ole palauttaneet luottokortin panttimaksua, veloittivat 700e, ja tästä tätä rahaa loman aikana käytetty.

Vahvistettu asiakas: 2023-11-04


9 10:stä

+
Selkeät alueet
-
Vaikea löytää huoneet, kun tulee hotelliin

Vahvistettu asiakas: 2023-11-04


7 10:stä

+
Vaatehuone
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-04


8 10:stä

+
Ystävällinen henkilökunta, siisteys, miljöö, …erinomainen sänky.
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-04


10 10:stä

+
Siisteys
-

Vahvistettu asiakas: 2023-01-28


7 10:stä

+
Näkymä merelle
-
Liian vähän henkilökuntaa esim allasalueella. Iltamusiikki esti nukkumisen huoneissa/huono äänieristys. Aamiaisella noin puolet ruuista oli aina lopussa, esim kurkut ja tomaatit

Vahvistettu asiakas: 2022-11-12


9 10:stä

+
Huone ja näkymä
-

Vahvistettu asiakas: 2022-11-12


3 10:stä

+
Ei ansaitse 5+ tähteä
-
Ainoa näkymä parvekkeilta ( meillä oli kaksi huonetta) oli keltainen betoni muuri. Huono äänieristys, siis todella huono.

Vahvistettu asiakas: 2022-10-22


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

88% matkustajista suositttelee

5354 arvostelua
Erinomainen
 
3437
Erittäin hyvä
 
1177
Hyvä
 
461
Ei kovin hyvä
 
175
Huono
 
104

Viimeisimmät 5 arviota

4.2.2022

Kirjoittanut Mickelsso

rentouttava loma Gran Canarialla

Kaikki asiat toimivat hotellissa erittäin hyvin. Hotelli ja sen huoneet olivat erityisen siistejä. Henkilökunta kaikkialla hotellissa oli poikkeusellisen ystävällistä. Tässä hotellissa todella tuntui, että asiakkaan tarpeista huolehdittiin poikkeuksellisen hyvin. Saavuimme hotelliin myöhäön illalla ja myös lähdimme sieltä loman jälkeen vasta illalla. Saapuessamme hotelliin meitä odotti huoneessa kevyt illallinen ja vielä lähtöpäivänä saimme veloituksetta syödä illallisen hotellissa. Myös huoneen myöhöinen luovutus klo 20 onnistui ilman ongelmia. Tätä hotellia voi erityisesti suositella aikuisille, jotka haluavat nauttia täydellisestälomasta.

 
26.3.2019

Kirjoittanut tuulikkin2018

Kaikin puolin loistava loma

Hotelli tarjosi loistavat puitteet onnistuneelle lomalle. Alue oli ennestään tuttu, mutta tässä hotellissa olimme ensi kertaa. Huone oli hyvä ja tilava, kylpyhuone erinomainen, valaistus myös todella hyvä. Allasalue oli omaa luokkaansa, kun ei tarvinnut varata aurinkopaikkoja, vaan tilaa löytyi aina. Tunnelma altaalla ja puutarhassa oli rauhallinen ja miellyttävä. Sekä aamiainen että illallinen olivat monipuoliset, valinnanvaraa löytyi myös kala-kasvissyöjälle.

 
11.4.2017

Kirjoittanut 58juhanis Turku, Suomi

Hyvä hotelli

Vietimme kahden viikon loman hotellissa. Hotellin vahvuus on sen ystävällinen ja palvelunhaluinen henkilökunta ja viihtyisä hotellialue. Suuri hotellikompleksi koostuu kymmenestä, tyyliltään erilaisesta rakennuksesta. Koko alue on rakennettu kanarialaisen kylän muotoon kirkkoineen, aukioineen, puistomaisilla alueiden jne . Alueella on useita erityylisiä uima-altaita ja runsaasti aurinkotuoleja ja -varjoja varmasti jokaiselle. Altaiden vesi on todella lämmintä. Alueella on myös useita ravintoloita. Kaikenkaikkiaan hotellilla on hienot puitteet lomanvietolle. Muutamia vinkkejä kuitenkin tänne lomaansa suunnitteleville. Johtuen alueen monimuotoisuudesta, kannattaa kertoa hotellille toiveensa huoneesta ja ennenkaikkea sen sijainnista. Itse huoneet ovat samanlaisia ja tasoisia kaikissa rakennuksissa. Suurin ero on parvekkeiden/terassien osalta. Joissain huoneissa esim. päärakennuksessa ei ole minkäänlaista parveketta, vaan pelkästään avattava tavallinen ikkuna. Halutessaan parveketta/terassia, tiettyä näköalaa, sijaintia altaisiin nähden tai rauhallisuutta tulee se kertoa etukäteen. Päärakennuksessa on Disco/esiintymislava jossa on äänekästä ohjelmaa joka ilta puoleenyöhön. Erikoista on myös viiden tähden hotellille, että huoneen turvalokero ja wifi-yhteys ovat maksullisia. Muiden palvelujen kuten ruoka ja juoma eivät hinnaltaan paljoa poikkea Kanarian yleisestä hintatasosta. Kaikenkaikkiaan suositeltava hotelli Melonerasin alueella

 
16.2.2024

Kirjoittanut Jan C

Good, but not great.

Great facilities, garden and pools. High standard on cleanliness and staff service. On the minus side, the breakfast and dinner buffet arrangement was stressfull, standing in cews to fill your plate with food. Variaty of food was good, but quality was average. In a possible next visit we will go for eating out, not the buffet. Overall, this is a 4 star hotel, not 5.

 
15.2.2024

Kirjoittanut Jan M Edinburgh, Yhdistynyt kuningaskunta

We'd definately go back to this hotel.

Lovely hotel; large spacious rooms, great location, beautiful gothic foyer, choice of pool areas and loved the daily Pilates/yoga & aqua gym classes. Great choice for buffet breakfast every morning. Lovely lunch. We didn't have dinner as we ate out with friends who were staying locally. We didn't try the spa but it has a fabulous view thru the cliff onto the sea! - Next time!