Deluxe-huone

Deluxe-huoneita parvekkeella, osassa rajoitettu merinäköala. Deluxe-huoneet sijaitsevat 1.-3. kerroksessa. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Nespresso-keitin, kapselit sisältyvät. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone on osittain avoin huoneeseen, mutta suihku ja wc himmeälasiovien takana. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1 hengelle/2 hengelle.

Deluxe-huone 1 hengelle

Deluxe-huoneita parvekkeella. Deluxe-huoneet sijaitsevat 1.-3. kerroksessa. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari. Nespresso-keitin, kapselit sisältyvät. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone on osittain avoin huoneeseen, mutta suihku ja wc himmeälasiovien takana. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1 hengelle.

Juniorsviitti

Juniorsviittejä parvekkeella ja rajoitetulla merinäköalalla, aurinkotuolit parvekkeella. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Sohva. Minibaari. Nespresso-keitin, kapselit sisältyvät. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone osittain avoin huoneeseen, mutta suihku ja wc himmeälasiovien takana. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 65 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita parvekkeella, osassa rajoitettu merinäköala. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Sohva. Minibaari. Nespresso-keitin, kapselit sisältyvät. Vedenkeitin. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone osittain avoin huoneeseen, mutta suihku ja wc himmeälasiovien takana. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 34 neliötä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.