Deluxe-huone

Deluxe-huoneita parvekkeella, osassa rajoitettu merinäköala. Deluxe-huoneet sijaitsevat 1.-3. kerroksessa. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Minibaari, Nespesso-keitin ja vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone on osittain avoin huoneeseen, mutta suihku ja wc himmeälasiovien takana. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 35 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-2 hengelle.

Juniorsviitti

Juniorsviittejä parvekkeella ja rajoitetulla merinäköalalla, aurinkotuolit parvekkeella. Huoneet sijaitsevat 5. kerroksessa. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Sohva. Minibaari, Nespresso-keitin ja vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone osittain avoin huoneeseen, mutta suihku ja wc himmeälasiovien takana. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 65 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 2 hengelle.

Superior-huone

Superior-huoneita parvekkeella, osassa rajoitettu merinäköala. Parivuode. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Sohva. Minibaari, Nespresso-keitin ja vedenkeitin. Tv satelliittikanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyhuone osittain avoin huoneeseen, mutta suihku ja wc himmeälasiovien takana. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 2 hengelle.