Maspalomas kohdetiedot

Ruoka ja juoma:

Kahden ruokalajin illallinen juomineen maksaa keskimäärin 20 €/henkilö.

Lentokenttäkuljetus:

Bussimatka lentoasemalta Maspalomaksen ensimmäiseen hotelliin kestää n. 30 minuuttia. Apollomatkojen opas ei ole yleensä mukana lentokenttäkuljetuksessa.

Karnevaalien aikaan kuljetukset voivat kestää hieman pidempään. Koska yksittäiset tiet ovat suljettuina, saatat joutua kantamaan matkatavaroitasi jonkin matkaa bussista hotellille.

Rannat:

Pitkä ja leveä ranta, jolla on useita vesiurheilumahdollisuuksia sekä aurinkotuoleja.

Iltaelämä:

Las Palmasin ja Playa del Inglésin kaupungeissa on useita diskoja, baareja ja ravintoloita. Maspalomasissa yöelmä on rauhallisempaa kuin Playa del Inglésissä, kylässä on muutamia diskoja ja baareja, joista useimmat sijaitsevat kauppakeskusten ympäristössä.

Julkinen liikenne:

Saarella useita hyviä paikallisbussiyhteyksiä. Takseja. Auto- ja moottoripyörävuokrausta.

Aktiviteetit:

Gran Canarialla voit kokeilla erilaisia vesiurheilulajeja, esimerkiksi purjelautailua ja sukellusta. Tennistä, squashia ja minigolfia. Vuoristovaellusta, urheilukalastusta, paintballia, laskuvarjohyppyä ja keilausta. Saarella on myös useita hyviä 18-reikäisiä golfkenttiä.

Hyvä tietää:

Las Palmasissa, Playa del Inglesissä ja Maspalomasissa järjestetään vuosittaiset karnevaalit tammi-maaliskuussa. Karnevaalien aikaan kaduilla on myöhään yöhön musiikkia ja tanssia. Lisäksi osa kaduista suljetaan, joka voi vaikuttaa lentokenttäkuljetuksiin sekä myös siihen, että osa busseista ei pääse hotellille saakka. Kysy tarkempaa tietoa karnevaalien ajankohdasta Apollomatkojen asiakaspalvelusta.