Kaksikerroksinen kolmio

Kaksikerroksinen kolmio maaterassilla. Sisäänkäynti terassilta, josta löytyy ruokapöytä ja aurinkotuolit. Huoneistot voivat sijaita joko päärakennuksessa tai erillisessä rakennuksessa. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Alakerrassa on makuuhuone kahdella erillisellä vuoteella. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, pakastin, mikro, keraaminen liesi, tiskikone, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin, mehupressi, kananmunankeitin sekä keittiövarustus. Pesukone ja kuivausrumpu. Hiustenkuivain, suihku ja wc. Yläkerrassa tai alakerrassa, riippuen huoneen sijainnista, on makuuhuone kahdella yhden hengen vuoteella sekä kylpyhuone, jossa on hiustenkuivain, suihku ja wc. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja allaspyyhkeet. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 80 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle, joista 1 lapsi.

Kolmio

Kolmio, jossa on parveke tai terassi. Huoneistot sijaitsevat päärakennuksessa. Kaksi makuuhuonetta, ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta jokaisessa makuuhuoneessa. Minikeittiö, jossa jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni, tiskikone, leivänpaahdin, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Allaspyyhkeet. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 80 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-6 henkeä, joista 1 lapsi.

Kolmio omalla altaalla

Kolmio, jossa on maaterassi omalla altaalla. Terassilla on pöytä ja tuoleja, ruokapöytä sekä aurinkotuoleja. Allas on lämmitetty 22-asteiseksi. Altaan lämpötila voi laskea muutamalla asteella aamuisin, iltaisin ja huonolla säällä. Kaksi makuuhuonetta ja yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Kaksi yhden hengen vuodetta jokaisessa makuuhuoneessa. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Minikeittiö, jossa jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni, tiskikone, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin, munankeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit. Alalspyyhkeet. Kaksi kylpyhuonetta, joissa on suihku. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 86 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-6 henkeä, joista 1 lapsi.

Kolmioita kahdessa kerroksessa omalla altaalla

Kolmioita kahdessa kerroksessa, joissa on maaterassi ja oma allas. Allas lämmitetään 22-asteiseksi. Altaan lämpötila voi laskea muutamalla asteella aamuisin, iltaisin ja huonolla säällä. Huoneistot sijaitsevat rakennuksissa, joissa jokaisessa on kaksi huoneistoa.

Alakerrassa on yhdistetty olohuone ja minikeittiö. Ilmastointi. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Kylpyhuone, jossa on hiustenkuivain, suihku ja wc sekä makuuhuone, jossa on ilmastointi, kaksi yhden hengen vuodetta sekä tv kansainvälisillä kanavilla. Yläkerrassa on makuuhuone ilmastoinnilla, kaksi yhden hengen vuodetta sekä tv kansainvälisillä kanavilla, kylpyhuone, hiustenkuivain, suihku ja wc. Kattoterassilla on ruokapöytä sekä tuolit, aurinkotuolit ja -varjot sekä suihku. Minikeittiö, jossa on jääkaappi, liesi, mikro, neljä keittolevyä, tiskikone, leivänpaahdin, kahvinkeitin, vedenkeitin, mehukone, kananmunakeitin sekä yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kylpytakit ja allaspyyhkeet. Pesukone ja kuivausrumpu. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 86 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-6 hengelle, joista 1 lapsi.

Neljän huoneen huoneisto omalla altaalla

Neljän huoneen huoneisto merinäköalalla, jossa on oma uima-allas terassilla ja hotellin paras sijainti - lähellä merta. Allas on lämmitetty 22-asteiseksi. Altaan lämpötila voi laskea aamuisin, iltaisin ja huonolla säättä. Terassilla on oleskelusohvia, ruokailualue ja aurinkotuoleja. Kolme makuuhuonetta, joissa kaksi erillistä vuodetta jokaisessa huoneessa. Olohuoneessa vuodesohva ja tv. Keittiö, jossa jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni, tiskikone, leivänpaahdin, kahvinkeitin ja vedenkeitin, munankeitin ja yksinkertainen keittiövarustus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Kaksi kylpyhuonetta, joissa suihku. Kylpytakit. Allaspyyhkeet. Hiustenkuivain. Siivous 7 krt/viikko. Parveke tai terassi, merinäköala.

Huonekoko: noin 120 neliötä.
Soveltuu enintään: 4-7 hengelle, joista 1 lapsi.