Kokemuksia R2 Buganvilla Hotel & Spa -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
8,5 10:stä Perustuu 22 arvioon
Kokonaisuus
 
8,5 / 10
Puhtaus
 
9,5 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,5 / 10
Ruoka ja juoma
 
7,0 / 10
Huone/huoneisto
 
8,8 / 10
Palvelu
 
8,2 / 10

Viimeisimmät arviot


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-02-12


2 10:stä

+
Siisteys.
-
Olisi ollut syytä mainita, että hotelli on saksalaisten senioriväen suosiossa. Niille palvelu pelasi ja ne saivat etuilla jonoissa ihan miten vaan. Kun asiasta mainitsi henkilökunnalle, niin vastaus oli etteivät huomanneet.

Vahvistettu asiakas: 2024-01-01


9 10:stä

+
Sijainti, palvelu.
-
Liikaa saksalaisia.

Vahvistettu asiakas: 2023-12-04


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita R2 Buganvilla Hotel & Spa -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4/5 Nukkuminen
  • 4/5 Huoneet
  • 4/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

0% matkustajista suositttelee

238 arvostelua
Erinomainen
 
98
Erittäin hyvä
 
84
Hyvä
 
32
Ei kovin hyvä
 
15
Huono
 
9

Viimeisimmät 5 arviota

12.1.2020

Kirjoittanut Reissaaja119

Asiakaspalvelun englannintaitoon toivoisi parannusta

Asiakaspalvelu vähäsanaista hotellivirkailijoiden huonon englannintaidon vuoksi. Saksalaispainoitteinen hotelli ja tuli valitettavasti tunne, ettei meidän suomalaisten viihtyvyydestä juuri oltu kiinnostuneita. Asiakaspalvelu lähinnä saksaksi ja espanjaksi. Hotellihuoneiden seinät ohuet ja ilmeisesti johtuen jo eläköityneiden saksalaisten huonoista kuuloista naapurissa pauhasi televisio useampana iltana peräkkäin vielä klo 22-23, joten unesta ei tarvinut vielä pahemmin haaveillakaan. Myös iltaohjelmat ja ilakoimiset häiritsivät nukahtamista huoneemme sijaitessa altailepäin. Ruoka oli hyvää, mutta vaihtelevuutta olisi saanut olla enemmän. Hotellin sijainti todella hyvä. Ranta,minimarketit,apteekit ja ostospaikat lähellä, vaikkakin ostospaikoilla tarkoitan lähinnä turistihilpetööripuoteja. Huoneen sängyt erinomaiset, ei tullut mikään paikka kipeäksi ja sai nukkua kuin tukki. Huone remontoitu, hieman tosin huteloiden, mutta kuitenkin. Siivous pelasi hyvin ja oli mukavaa, kun huoneeseen ilmestyi päivittäin isot vesipullot juotavaksi. Hotelli itsessään siisti ja viihtyisä.

 
19.3.2019

Kirjoittanut ArmasR1

Hyvä hotelli

Huone siisti, josta merinäköala. Ilmastointi toimii hyvin. Siivous 6xvko. Tilavat huoneet joissa leveät hyvät sängyt. Allasalue siisti, aurinkotuoleja riittävästi, ei tarvitse varailla aamuisin. Lämmitetty uima allas 24-28 asteinen vesi. Allasbaarista saa juomia koko päivän puoleen yöhön asti.Viinit, oluet sekä virvoitusjuomat hanoista itsepalveluna. Ruoka hyvää ja monipuolista. Varmasti jokaiselle jotakin syotävää. Hotelilla myös Spa ja kuntosali. Hyvä hotelli, suosittelen.

 
26.2.2016

Kirjoittanut 370elinan

En suosittele

All inclusiven taso on todella paljon heikompi kuin muissa vastaavissa neljän tai edes kolmen tähden hotelleissa. Lisäksi hotellin käytävillä leijuu usein erittäin epämiellyttävä haju, joka johtuu ruuasta tai jätteistä tai henkilökunnan tupakoinnista. Hotelli on rähjäinen, esim katto vuoti useasta kohtaa, kun satoi. Surkeinta on kuitenkin tyly henkilökunta sekä ravintolassa, respassa että spa-osastolla. Positiivisena sanottavana huone on viihtyisä ja tilava, allas on siisti ja kunnolla lämmitetty, ja kuntosali on hyvin varustettu. Tämä ei kuitenkaan läheskään korvaa puutteita, eli en todellakaan suosittele tätä hotellia!

 
19.2.2016

Kirjoittanut Aapo N

Arvostelu

Sentido buganvilla hotel&spa:ssa netti ei toimi kunnolla huoneissa (vaikka tjäreborgin esitteessä niin sanottiinkin) eikä kunnolla edes yleisillä paikoilla. Katto vuotaa sateella useasta kohdasta. Tarjoilijat ovat töykeitä ja joudut usein itse siivoamaan pöytäsi. Lounaalla oli vain kaksi lämmintä ruokavaihtoehtoa: spagettia tai paellaa.

 
9.3.2020

Kirjoittanut maru p

Quiet and OK

First of all, it is better for you to rent a car, otherwise it will be very expensive to get there from the airport. The hotel is quiet, and ok. Not great. Don't expect it to be the perfect "all-included" kind of hotel. At the pool bar there are only sandwiches and a cake if you are hungry after lunch. Regarding cocktails only a few are included. We went there in March and most guests were Germans. Not many young people. If you are looking for a quiet place, not a bad choice. Bear in mind it is often windy.