R2 Buganvilla Hotel & Spa

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

R2 Buganvilla sijaitsee aivan Jandian pitkän ja ihastuttavan rannan yläpuolella. Hotellissa voit rentoutua sen kolmessa lämmitetyssä uima-altaassa, joista yksi on tarkoitettu perheen pienimmille ja yksi löytyy hotellin spasta. All Inclusive sisältyy hintaan, joten voit nauttia lomastasi huoletta. Hotellista on näkymät Morro Jablen kauniille majakalle ja itse Morro Jablen kalastajakylä sijaitsee noin 2 kilometrin päässä, jonne pääset kävelykatua pitkin.

Ennakkovaraajan etu!

Varaa nyt talven lomamatka Braathens International Airwaysin lomalennoin Gran Canarialle tai Fuerteventuralle ja säästä -50 €/hlö!

Etu voimassa 31.7. saakka. Koskee lähtöjä 10.10.2024-12.4.2025 välillä. Koskee vain uusia varauksia.

Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

Viimeisin arvostelu

Siisteys.
Katso kaikki arvostelut

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 243 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 450 m
Keskustaan: 1,8 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

R2 Buganvilla Hotel & Spassa on allasalue, jossa on uima-allas ja lastenallas. Molemmat altaat lämmitetään marraskuusta huhtikuuhun noin 22 asteisiksi. Altaan lämpötila voi kuitenkin laskea muutamalla asteella aamuisin, iltaisin ja huonolla säällä. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot sekä allas- ja snackbaari, jossa tarjoillaan juomia ja kevyitä aterioita päivän aikana. Maksuttomat allaspyyhkeet.

Hotellin noutopöytäravintolassa tarjotaan aamiaista, lounasta ja illallista. Hotellissa on myös à la carte -ravintola, joka on avoinna muutamana iltana viikossa. Siisti pukeutuminen, pitkät housut miehille.

Hotellissa on kuntosali sekä muutaman päivänä viikossa järjettetään myös vesiaerobicia. Pitkä hiekkaranta soveltuu hyvin lenkkeilyyn. Voit myös pelata pöytätennistä, heittää tikkaa ja kokeilla jousiammuntaa. Biljardi lisämaksusta.

Yli 18-vuotiaat ovat tervetulleita hotellin spahan, josta löytyy sauna, höyrysauna, jacuzzi ja lämmitetty sisäuima-allas sekä hoitoja ja hierontaa, kaikki lisämaksusta.

Maksuton wifi koko hotellissa. Vilkas tie on ylitettävä rannalle mentäessä. Noin 2 kilometriä Morro Jablen keskustaan.

Ateriat

Sisältyy:

  • All Inclusive

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 08.00-10.30.
  • Mannermainen aamiainen, klo 10.30-12.30.
  • Välipaloja allasbaarissa, klo 10.30-18.00.
  • Lounaspöytä, klo 13.00-15.00.
  • Illallispöytä, klo 18.00-21.00.
  • Rajoittamattomasti paikallisia virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja juomia hotellin baareista, klo 10.30-24.00.

Muutoksia voi ilmetä. Tunnistautumista varten käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytössä klo 11.00 alkaen saapumispäivänä ja klo 12.00 saakka lähtöpäivänä.

Hotellit Jandia

Servatur Alameda de Jandía

Servatur Alameda de Jandía sijaitsee leveän ja pitkän hiekkarannan yläpuolella Morro Jablen lähettyvillä. Täällä majoitut tilavissa huoneistoissa ja voit nauttia valmistamaasi aamiaista tai illallista parvekkeella. Voit myös varata puolihoidon ja vain rentoutua nauttien lomastasi. Hotellissa on allasalue lämmitetyllä altaalla.

Esencia de Fuerteventura by Princess

Esencia de Fuerteventura by Princess sijaitsee kauniin ja pitkän Playa de Esquinzon hiekkarannan yläpuolella. Hotellista löytyy useita altaita, aktiviteetteja, urheilumahdollisuuksia sekä kattava All Inclusive -valikoima ja useita ravintoloita. Jos kaipaat lisärentoutusta, on hotellissa myös erillinen Wellness-alue.

FERGUS Cactus Garden

Jandian pitkän hiekkarannan yläpuolella kauniin majakan vieressä on viihtyisä perhehotelli FERGUS Cactus Garden. Täällä voit rentoutua allasalueella, tehdä pitkiä kävelyretkiä veden äärellä tai mennä Morro Jablelle nauttimaan hyvästä illallisesta. Vuokraa polkupyörä ja tutustu ympäristöön ja vietä rentouttava hetki hotellin kylpylässä. Puolihoito ja ateriajuomat maksutta!

Riu Palace Jandia

Riu Palace Jandia on hotelli, suoraan pitkällä hiekkarannalla ja ulottuu pienestä Morro Jablen kalastajakylästä useita kilometrejä itään. Hotelli tarjoaa viihtyisän allasalueen rentoutumiseen ja kauniin merinäköalan. Aamiainen ja illallinen sisältyvät hintaan, ja jos haluat tutustua paikalliseen keittiöön, Morro Jable on vain lyhyen kävelymatkan päässä.