Kolmio 2 norm. vuodetta

Kolmen huoneen huoneistossa on pohjaterassi, joista osasta on näkymät uima-altaalle tai kattoterassille.

Huoneisto jossa on pohjaterassi on kahdessa kerroksessa. Sisääntulokerroksessa on yhdistetty olohuone sekä minikeittiö, kylpyhuone ja pohjaterassi, jossa on ruokapöytä ja tuolit sekä leposohva. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joista toisessa kaksi erillistä sänkyä ja toisessa kerrossänky.

Kattoterassilla varustettujen huoneistojen sisääntulokerroksessa on yhdistetty olohuone keittokomeroineen, kylpyhuone, kaksi makuuhuonetta ja kapeat kierreportaat kattoterassille, jossa on ruokailutila ja aurinkotuoleja - terassin osissa on aurinkokatto .

Minikeittiössä keittolevyt, jääkaappi ja pakastin, mikro, leivänpaahdin, vedenkeitin ja yksinkertaien keittiövarustus. Maksuton wifi ja tallelokero. Kattotuuletin yhdessä makuuhuoneessa ja olohuoneessa. Tv kansainvälisillä kanavilla. Silitysrauta ja -lauta. Hiustenkuivain. Kuivausteline. Kylpyhuoneessa pieni kylpyamme ja wc. Saapuessaan asunto siivotaan ja jos viivyt kaksi viikkoa, asunto siivotaan viikon kuluttua. Ylimääräinen siivous voidaan järjestää lisämaksulla. Huoneistossa on siivousvälineet.

Huonekoko: Maaterassilla noin 65 neliötä ja kattoterassilla noin 56 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle.