Buendia Corralejo Nohotel

Lentoja Finnairilla. Helsingistä mukavasti myös sinivalkoisin siivin.

Buendia Corralejo Nohotel on kauniisti suunniteltu huoneistohotelli, joka panostaa terveyteen ja hyvinvointiin. Täällä asut kauniisti kalustetuissa huoneistoissa, kaikki kahdessa kerroksessa. Hotellissa on suuri allasalue, jossa on kolme lämmitettyä allasta, joista yksi on lastenallas. Hotellin terveysstudiossa pääset treenaamaan kuntosalilla, mutta voit myös osallistua erilaisiin harjoituksiin ja saada terveysneuvoja ruoasta, omista vahvuuksistasi ja elintavoista. Lyhyt kävelymatka Corralejon satamaan.


Huonetyyppi

Kolmioita 2-4 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 585 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 600 m
Keskustaan: 300 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Buendia Corralejo Nohotelissa on kolme uima-allasta, mukaan lukien suuri uima-allas, lastenallas ja kapeampi allas, jossa on kaiteet. Suuri uima-allas lämmitetään ympäri vuoden noin 25 asteeseen. Altaan lämpötila voi kuitenkin laskea muutaman asteen aamuisin, iltaisin ja huonolla säällä. Aurinkotuolit ja -varjot. Allaspyyhkeet maksutta, vaihto lisämaksulla.

Yhdistetty allasbaari/ravintola @Waves Food and Drinks Restaurant tarjoilee aamiaista, ja sen jälkeen lounaasta iltaan voit nauttia tuoreita salaatteja, pizzaa ja muita herkkuja.

Hotellin terveysstudiosta Equilibrio Health Studiosta saat lisämaksulla apua joogan ja pilateksen harjoitteluun, Yin-joogaan, nyrkkeily- ja tanssitunteihin, lisäksi personal trainer ja ravitsemusneuvontaan. Kuntosalilla pääset treenaamaan maksutta.

Maksuton wifi koko hotellissa. Vastaanotto on avoinna klo 08.30-23.00. Pesutupa, jossa pesukone ja kuivausrumpu, lisämaksusta. Portaita ja tasoeroja hotellin sisällä, myös allasalueella. Hotelli sijaitsee noin 300 metrin päässä Corralejon venesatamasta ja noin 600 metrin päässä pieneltä Playa de Corralejon rannalta. Jos kävelet muutama sataa metriä, pääset Playa de Corralejo Viejon ja Playa de los Verilitosin rannoille.

Ateriat

  • Ei sisällä aterioita

Lisämaksulla:

  • Aamiaisbuffet

Aamiainen tarjoillaan klo 8.00-11.00

Hotellit Corralejo

Maxorata Beach

Vain viiden minuutin päässä rannalta ja Corralejon keskustasta on Maxorata Beach, mukava ja yksinkertainen huoneistohotelli, jossa on uima-altaita sekä aikuisille että lapsille. Käytännöllisiin huoneistoihin mahtuu kuusi henkilöä!

Las Marismas

Huoneistohotelli Las Marismas Fuerteventuralla on moderni perhehotelli, jossa majoitut tilavissa ja hyvin varustelluissa huoneistoissa. Hotellilla on suuri allasalue ja monia aktiviteetteja ja urheilumahdollisuuksia, ja perheen pienimmille löytyy leikkipaikka ja lastenkerho. Voit päättää, haluatko kokkailla omassa rauhassa huoneistossasi tai varata noutopöytäaamiaisen, puolihoidon tai All Inclusiven.

Galera Beach

Tervetuloa hotelli Galera Beachiin, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Corralejossa. Täällä on viihtyisä pieni allasalue ja Corralejon mukava ranta sijaitsee vain kivenheiton päässä. Kaikista Galera Beachin huoneistoista on merinäköala!

Alua Suites Fuerteventura

Alua Suites Fuerteventura on suosittu All Inclusive -hotelli, jossa on useita ihania uima-altaita ja monia aktiviteetteja. Hotelli koostuu kahdesta osasta, joista toinen on suunnattu sekä aikuisille että lapsille ja toinen yli 16-vuotiaille asiakkaille, jotka varaavat Junior Suite Premiumin.

Barcelo Corralejo Bay

Barcelo Corralejo Bay on hieno hotelli, jossa on suuri puutarha, mukava allasalue, hyvä ravintola ja pidetty spa. Puolihoito sisältyy hintaan ja lisämaksusta voit korottaa sen All Inclusiveen. Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla ja toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat matkustajat.

Barcelo Corralejo Sands

Barcelo Corralejo Sands on hieno ja pidetty hotelli kävelyetäisyydellä rannalle. Tilavalla allasalueella on vesileikkejä lapsille, spa ja viihtyisiä ravintoloita. Puolihoito sisältyy loman hintaan!

Secrets Bahia Real Resort & Spa

Tervetuloa Secrets Bahia Real Resort & Spa -hotelliin, joka on ylellinen lomakohde yli 16 -vuotiaille aikuisille! Hotelli sijaitsee rauhallisessa ympäristössä aivan Corralejon rannalla. Rentoudu vehreässä puutarhassa sijaitsevalla allasalueella, nauti monipuolisesta ravintolamaailmasta ja hemmottele itseäsi ihanilla spa-hoidoilla. Hotellissa on kaikki tarvittava paremman loman viettoon.