Deluxe -huone

Deluxe-huoneita, joissa on parveke tai terassi. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kokoontaitettavasta nojatuolista. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 33 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä/2-3 henkeä, joista 1 lapsi.

Deluxe -huone jacuzzilla

Deluxe-huoneita, joissa on parveke tai terassi ja jacuzzi ulkotilassa. Huoneet sijaitsevat samassa kerroksessa, ja niistä on näkymät tielle. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta tai kokoontaitettavasta nojatuolista. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 33 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3henkeä/2-3 henkeä, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita, joissa on parveke tai terassi. Kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Tv kansainvälisillä kanavilla. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Sviitti

Sviittejä, joissa on maaterassi. Huoneet koostuvat makuuhuoneosiosta ja olohuoneosioista, joiden välissä ei ole ovea. Kaksi yhden hengen vuodetta. Lisävuodemahdollisuus. Maksuton wifi, ilmastointi ja tallelokero. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 44 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.