Deluxe -huone

Tilavia deluxe -huoneita kahdella erillisellä vuoteella. Parveke tai terassi. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero panttia vastaan (käteismaksu). Tv. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc.

Huonekoko: noin 33 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä.

Deluxe -huone jacuzzilla

Moderneja deluxe -huoneita, joissa jacuzzi ulkotilassa. Kaksi erillistä vuodetta, mahdollisuus lisävuoteeseen vuodesohvasta/kokoontaitettavasta nojatuolista. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Tv. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc. Kaikki deluxe-huoneet jacuzzilla sijaitsevat samassa kerroksessa ja ovat tielle päin.

Huonekoko: noin 33 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 henkeä, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Moderneja huoneita kahdella erillisellä vuoteella. Parveke tai terassi. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero panttia vastaan (käteismaksu). Tv. Hiustenkuivain. Amme/suihku ja wc.

Huonekoko: noin 25 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-2 henkeä.

Sviitti

Tilavia sviittejä, jotka koostuvat makuuhuone- ja olohuoneosasta (huoneiden välillä ei ole ovea). Kaksi erillistä vuodetta ja vuodesohva. Minibaari. Maksuton wifi ja ilmastointi. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero panttia vastaan (käteismaksu) Hiustenkuivain. Suihku ja wc. Maaterassi.

Huonekoko: noin 44 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-3 hengelle/2-4 hengelle, joista 2 lasta.