Kokemuksia Barcelo Corralejo Sands -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Barcelo Corralejo Sands -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

64% matkustajista suositttelee

3026 arvostelua
Erinomainen
 
2103
Erittäin hyvä
 
728
Hyvä
 
161
Ei kovin hyvä
 
23
Huono
 
12

Viimeisimmät 5 arviota

15.9.2018

Kirjoittanut Pia131313 Lapua, Suomi

Siisti ja erittäin rauhallinen - jopa tylsä

Olimme varanneet all inclusiven ja huoneen, jossa erillinen makuuhuone ja oleskelutila. Avaimen saatuamme pääsimme huoneeseen, jossa ei suinkaan ollut erillistä makuutilaa. Palasin respaan ilmoittamaan ettei huone ollut sellainen josta olin maksanut, jonka myönsivätkin hetken asiaa tutkittuaan. No, ilmeni ettei varaamamme kaltaista huonetta ollut sillä hetkellä saatavana - olimme kuitenkin varanneet matkan yli puoli vuotta aikaisemmin?? Minkäs teet, majoituimme huoneeseen jossa ei sinällään ollut mitään vikaa: uusi, siisti ja valoisa, pieni terassi uima-altaan suuntaan. Hotellin sijainti keskellä kylää on loistava ostoksilla käyntiä ja ravintoloissa syömistä ajatellen. Meillä oli all inclusive, joka oli hieman turha - lähistöllä oli runsaasti ravintoloita, baareja ja ruokakauppoja. Ateriat hotellissa olivat ok. Lounasta sai allabaarista ja se oli asteen parempi kuin yleensä vastaavissa paikoissa: listalta tilattavissa annoksissä oli valittavana myös salaatteja ja kala-annoksia iänikuisten hampurilaisten ja pizzojen lisäksi. Päiväajan juomatarjoilu hoitui myös allasbaarista, valikoimaa oli riittävästi, mutta henkilökunnan ammattitaito ja palvelun sujuvuus vaihteli suuresti. Hotelli ei virallisesti sijaitse kaukana rannalta, mutta uimarannasta haaveilevat joutuvat kyllä turvautumaan bussikuljetukseen, jolla pääsee lähellä sijaitseville hiekkadyyneille. Emme käyneet kertaakaan - se jäi vähän kaduttamaan. Hotellin kellarikerroksessa on baari, jossa illalla vaatimatonta ohjelmaa ja tietysti juotavaa. Sijainti oli pienehkö pettymys, olisimme halunneet lämpimänä iltana istua ulkosalla siemailemassa yömyssyjämme tähtitaivasta ihaillen, mutta ei. Mikään biletyshotelli tämä ei ole, puoleenyöhön mennessä tunnelma on kuin hautausmaalla, mutta kuten sanottu kadunvarresta löytyy kyllä menopaikkojakin. Ihan kiva hotelli, mutta hinta/laatu -suhteeltaan kallis. Emme palaa tänne, kun muitakin vaihtoehtoja on.

 
4.1.2018

Kirjoittanut viktors938 Helsinki, Suomi

Joululoma

Mainio hotelli. Asuimme huoneessa 1103. Mielestämme se oli paras huone. Huone oli hiljainen öisin. Kaipasimme enemmän hyllytilaa kaapissa vaatteille. Ruoka oli hyvä, monipuolinen ja vaihteleva sekä aamiaisilla sekä illallisilla. Hotellin sijainti keskeinen, lyhyt matka merelle ja ostoksille. Suosittelemme lämpimästi.

 
18.12.2016

Kirjoittanut AnnikaS1496 Espoo, Suomi

Siisti ja rauhallinen, hyvä asmuainen

Siisti ja moderni juuri valmistunut ison remontin jälkeen. Miellyttävät huoneet ja raikas, tilava kylpyhuone. Suikutilasta puuttui kuitenkin kokonaan taso tai hylly johon pesuaineet olisi voinut laskea, nyt niitä joutui pitämään lattialla. Siivooja kävi miten sattui ja jätti yhtenä päivänä kokonaan tulematta. Lisäksi jouduimme kahtena päivänä pyytämään erikseen lisää wc-paperia kun siivooja ei sitä muistanut tuoda. Aamupala loistava, illallinenkin hyvä, tosin ruoka usein vähän jäähtynyttä. Respan palvelualttiudessa parantamisen varaa, samoin osa allasravintolan henkilökunnasta varsin koppavia. Saapuessamme huone ei ollut valmis, mikä oli turhauttavaa monen tunnin matkustamisen jälkeen, respassa asiaa ei pahoiteltu vaan suhtautuminen oli nuivaa. Uima-altaan vesi oli turhan kylmää. Huoneessa olevasta kassakaapista piti erikseen maksaa. Kokonaisuutena kuitenkin oikein miellyttävä hotelli, rauhallinen ilmapiiri ja loistava sijainti aivan keskustassa. Voin suositella pienistä puutteista huolimatta.

 
14.8.2022

Kirjoittanut Clare D Port Glasgow, Yhdistynyt kuningaskunta

Won’t return

Had a lovely holiday in July for 2 weeks hotel beautiful and clean couldn’t really fault hotel apart from entertainment it was dreadful at night , it was mainly outside and it was really cold bar staff went around giving people blankets 🤷‍♀️They advertise as having a theatre but it was closed whole time we were there! Only option of sitting indoors was the area that you ate in during the day that looked like a canteen with cock roaches running around 🙈for this reason I wouldn’t stay here again .

 
9.8.2022

Kirjoittanut 443mariai Cheshunt, Yhdistynyt kuningaskunta

Barcelo Corralejo sands

Have just got back from a week in fuerteventura staying at this hotel. There is nothing to fault about this place. Friendly staff especially Portuguese Paola and Italian Paola at reception they made my daughter and I feel very welcome. The food was amazing and the rooms was always clean. I definitely would reccomend this hotel if you are looking to getting away.