Kokemuksia Barcelo Corralejo Sands -hotellista

Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Barcelo Corralejo Sands -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Sijainti
  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4,5/5 Hinta-laatusuhde
  • 5/5 Siisteys

64% matkustajista suositttelee

2828 arvostelua
Erinomainen
 
1942
Erittäin hyvä
 
698
Hyvä
 
155
Ei kovin hyvä
 
21
Huono
 
12

Viimeisimmät 5 arviota

15.9.2018

Kirjoittanut Pia131313 Lapua, Suomi

Siisti ja erittäin rauhallinen - jopa tylsä

Olimme varanneet all inclusiven ja huoneen, jossa erillinen makuuhuone ja oleskelutila. Avaimen saatuamme pääsimme huoneeseen, jossa ei suinkaan ollut erillistä makuutilaa. Palasin respaan ilmoittamaan ettei huone ollut sellainen josta olin maksanut, jonka myönsivätkin hetken asiaa tutkittuaan. No, ilmeni ettei varaamamme kaltaista huonetta ollut sillä hetkellä saatavana - olimme kuitenkin varanneet matkan yli puoli vuotta aikaisemmin?? Minkäs teet, majoituimme huoneeseen jossa ei sinällään ollut mitään vikaa: uusi, siisti ja valoisa, pieni terassi uima-altaan suuntaan. Hotellin sijainti keskellä kylää on loistava ostoksilla käyntiä ja ravintoloissa syömistä ajatellen. Meillä oli all inclusive, joka oli hieman turha - lähistöllä oli runsaasti ravintoloita, baareja ja ruokakauppoja. Ateriat hotellissa olivat ok. Lounasta sai allabaarista ja se oli asteen parempi kuin yleensä vastaavissa paikoissa: listalta tilattavissa annoksissä oli valittavana myös salaatteja ja kala-annoksia iänikuisten hampurilaisten ja pizzojen lisäksi. Päiväajan juomatarjoilu hoitui myös allasbaarista, valikoimaa oli riittävästi, mutta henkilökunnan ammattitaito ja palvelun sujuvuus vaihteli suuresti. Hotelli ei virallisesti sijaitse kaukana rannalta, mutta uimarannasta haaveilevat joutuvat kyllä turvautumaan bussikuljetukseen, jolla pääsee lähellä sijaitseville hiekkadyyneille. Emme käyneet kertaakaan - se jäi vähän kaduttamaan. Hotellin kellarikerroksessa on baari, jossa illalla vaatimatonta ohjelmaa ja tietysti juotavaa. Sijainti oli pienehkö pettymys, olisimme halunneet lämpimänä iltana istua ulkosalla siemailemassa yömyssyjämme tähtitaivasta ihaillen, mutta ei. Mikään biletyshotelli tämä ei ole, puoleenyöhön mennessä tunnelma on kuin hautausmaalla, mutta kuten sanottu kadunvarresta löytyy kyllä menopaikkojakin. Ihan kiva hotelli, mutta hinta/laatu -suhteeltaan kallis. Emme palaa tänne, kun muitakin vaihtoehtoja on.

 
4.1.2018

Kirjoittanut viktors938 Helsinki, Suomi

Joululoma

Mainio hotelli. Asuimme huoneessa 1103. Mielestämme se oli paras huone. Huone oli hiljainen öisin. Kaipasimme enemmän hyllytilaa kaapissa vaatteille. Ruoka oli hyvä, monipuolinen ja vaihteleva sekä aamiaisilla sekä illallisilla. Hotellin sijainti keskeinen, lyhyt matka merelle ja ostoksille. Suosittelemme lämpimästi.

 
18.12.2016

Kirjoittanut AnnikaS1496 Espoo, Suomi

Siisti ja rauhallinen, hyvä asmuainen

Siisti ja moderni juuri valmistunut ison remontin jälkeen. Miellyttävät huoneet ja raikas, tilava kylpyhuone. Suikutilasta puuttui kuitenkin kokonaan taso tai hylly johon pesuaineet olisi voinut laskea, nyt niitä joutui pitämään lattialla. Siivooja kävi miten sattui ja jätti yhtenä päivänä kokonaan tulematta. Lisäksi jouduimme kahtena päivänä pyytämään erikseen lisää wc-paperia kun siivooja ei sitä muistanut tuoda. Aamupala loistava, illallinenkin hyvä, tosin ruoka usein vähän jäähtynyttä. Respan palvelualttiudessa parantamisen varaa, samoin osa allasravintolan henkilökunnasta varsin koppavia. Saapuessamme huone ei ollut valmis, mikä oli turhauttavaa monen tunnin matkustamisen jälkeen, respassa asiaa ei pahoiteltu vaan suhtautuminen oli nuivaa. Uima-altaan vesi oli turhan kylmää. Huoneessa olevasta kassakaapista piti erikseen maksaa. Kokonaisuutena kuitenkin oikein miellyttävä hotelli, rauhallinen ilmapiiri ja loistava sijainti aivan keskustassa. Voin suositella pienistä puutteista huolimatta.

 
24.1.2022

Kirjoittanut leckey06 Belfast, Yhdistynyt kuningaskunta

Welcoming and accommodating

Excellent hotel with very comfortable rooms. Staff very friendly and welcoming. Food excellent choices but not warm enough. Nothing was too much trouble for any of the staff. Caroline always on hand to fix any problems and went out of her way to make sure all was right

 
24.1.2022

Kirjoittanut leeV2795KX

Excellent

Great staff very relaxing clean best hotel I have stayed in Fuerteventura definitely going back great location good food lot’s of choice We went All inclusive the drinks were branded Christmas holiday for the family everyone enjoyed well worth the money