Juniorsviitti

Junior-sviittejä parvekkeella ja merinäköalalla. Yhdistetty makuuhuone ja olohuone. Parivuode. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja keskusohjattu ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Nespresso-keitin, kapselit sisältyvät sisäänkirjautuessa. Teen ja kahvin keittomahdollisuus. Tv kansainvälisillä kanavilla. Kylpytakit ja tossut. Hiustenkuivain. Kylpyamme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 38 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi/1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita parvekkeella ja merinäköalalla. Parivuode tai kaksi yhden vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja keskusohjattu ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Vedenkeitin teetä ja kahvia. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 30 neliötä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle, joista 1 lapsi/2-3 hengelle, joista 1 lapsi.

Perhehuone, 2 norm. vuodetta

Perhehuoneita, joissa on parveke tai terassi ja rajoitettu merinäköala. Perhehuoneet koostuvat kahdesta erillisestä kahden hengen huoneesta ja kylpyhuoneesta. Parivuode tai kaksi yhden hengen vuodetta. Maksuton keskusilmastointi ja wifi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Vedenkeitin, kahvia ja teetä. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyamme, suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Alle 2-vuotiaat lapset katsotaan lisävuoteessa majoittuviksi henkilöiksi.

Huonekoko: noin 60 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 2 lasta.

Sviitti

Sviittejä parvekkeella tai terassilla ja merinäköalalla. Sviitti koostuu makuuhuoneesta ja olohuoneesta. Parivuode tai kaksi yhden vuodetta. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvasta. Maksuton wifi ja keskusohjattu ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Jääkaappi. Nespresso -kahvinkeitin, kapselit sisältyvät sisäänkirjautuessa. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpytakit ja tossut. Kylpyhuoneessa amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko. Huomioithan, että alle 2-vuotias lapsi lasketaan lisävuoteella yöpyväksi henkilöksi.

Huonekoko: noin 84 neliötä.
Soveltuu enintään: 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.