Kokemuksia Elba Sara Beach & Golf Resort -hotellista

Apollomatkojen asiakkaiden arvostelut
TripAdvisor
Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita {{CatalogueItem.Name}} -hotellista. Halutessasi voit myös kysyä lisätietoja toiselta asiakkaalta mieltäsi askarruttavista asioista. Voit myös lukea maailman tunnetuimpaan arviointipalvelu TripAdvisoriin kirjoitettuja mielipiteitä hotellista.
7,9 10:stä Perustuu 31 arvioon
Kokonaisuus
 
7,9 / 10
Puhtaus
 
8,1 / 10
Vastasiko hotelli odotuksiasi
 
8,1 / 10
Ruoka ja juoma
 
8,4 / 10
Huone/huoneisto
 
7,8 / 10
Palvelu
 
8,3 / 10

Viimeisimmät arviot


9 10:stä

+
Rauhallinen, ei juurikaan lapsia Hyvä vaihteleva ruoka Ostoskeskus naapurissa oli hyvä
-
Iltaohjelmaa ei ollut Hyvin vähän allasohjelmaa Wifi oli kehno

Vahvistettu asiakas: 2024-03-04


9 10:stä

+
Kokonaisuus, hyvä ja vaihteleva ruoka, hyvä sijainti.
-

Vahvistettu asiakas: 2024-02-12


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2024-02-12


8 10:stä

+
Hotellin ruoka on hyvällä tasolla ja monipuolista sekä vaihtelevaa. Siisti huoneisto ja siisteys hyvin hoidettu. Palvelutaso hyvä
-
Allasalue on turhan täynnä aurinkotuolia. Wi-Fi pätkii välillä melkolailla

Vahvistettu asiakas: 2024-01-22


8 10:stä

+
-
Parveke ilmansuuntaan, johon ei paistanut aurinko koko päivänä. Kuvittelimme saavamme juniorisviitin, jossa on sohva. Huoneessa oli kaksi nojatuolia. Yritimme vaihtaa huonetta, mutta ei onnistunut.

Vahvistettu asiakas: 2023-03-06


7 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-02-20


8 10:stä

+
-

Vahvistettu asiakas: 2023-01-02


Lue asiakkaiden kokemuksia ja arvioita Elba Sara Beach & Golf Resort -hotellista. Kokemukset ja arviot ovat maailman tunnetuimman arviointipalvelun TripAdvisorin keräämiä ja siten Apollomatkoista riippumattomia.


Mitä odottaa

  • 4,5/5 Nukkuminen
  • 4/5 Sijainti
  • 4,5/5 Huoneet
  • 4,5/5 Palvelu
  • 4/5 Hinta-laatusuhde
  • 4,5/5 Siisteys

81% matkustajista suositttelee

5873 arvostelua
Erinomainen
 
3129
Erittäin hyvä
 
1714
Hyvä
 
662
Ei kovin hyvä
 
226
Huono
 
142

Viimeisimmät 5 arviota

20.2.2019

Kirjoittanut JanneS122 Espoo, Suomi

Kiva iso hotelli

Saapuminen klo 11 ja huoneen sai klo 14 siivouksen takia. Ymmärettävää mutta kannattaa varautua. Käsimatkatavaroihin shortsit ja aurinkorasvaa. Matkatavarat voi laittaa säilytykseen. Oman huoneen parvekkeelta näkyi meri mutta edessä kattotasanne. Osasta huoneista näkymä altaalle. Huone oli tilava ja siisti mutta jossain välissä vaatii pientä ehostusta. Isomman altaan vesi oli virkistävää eli sitä ei lämmitetty mutta tarkeni silti. Puolihoidossa ruuat vaihtuivat ja olivat hyviä. Kaikkiaan ruokailut sujuivat moitteetta,Yöllä sai nukkua rauhassa. Ostoskeskus on vieressä ja kaupasta voi hakea eväät. Golfarit arvostavat kenttien läheisyyttä ja säännöllistä bussikuljetusta.

 
15.4.2017

Kirjoittanut Marja-LeenaHeinonen Pirkanmaa, Suomi

Hieno paikka aivan rannassa

hienot puitteet, vaikka pikkuhiljaa kaipaavat päivitystä. Yllätykseksemme saimme vielä paremman huoneen kun olimme tilanneet. Aurinkotuoleja riitti aina vapaana. Toinen allas oli aika kylma, toinen lämmitetty. Olimme puolihoidolla ja ruokailut olivat hyviä. Valinnanvaraa riitti niin aamulla kuin illallisella, jokainen varmaan löytyy sopivaa syötävää. Keskustaan noin kilometri, mutta viereisen ostoskeskuksen eestä meni ilmainen bussi, taisi käydä hotellillakin. Ilmeisesti joka huoneesta oli näköala merelle, me olimme 6 kerroksessa ja näköala oli mahtava. Hieman enemmän hotelli olisi voinut tiedottaa esim. bussista vaikka ilmoitustaululla, meille se selvisi ostoskeskuksen edessä olevasta taulusta. Hotelli oli hieman sokkeloinen, kaikista hisseistä ei päässyt joka paikkaan, jonkinlainen pohjakartta olisi hyvä olla huoneista, alueesta olikin. mukava lomapaikka

 
17.6.2024

Kirjoittanut Yeray C

100% bien

El hotel muy bonito, la isla preciosa. Me gusta mucho el chiringuito la isla. El personal fantástico, especialmente los camareros, siempre con sonrisa. La relaciones públicas muy simpática. Recomiendo 100%. Muchas gracias a todos trabajadores de Elba Sara!

 
17.6.2024

Kirjoittanut luis enrique s bilbao

Por mi parte no volver a ese hotel

Soy socio de la cadena ELBA he estado varias veces en este hotel pero esta ultima vez le falto calidad en comidas y parecia una escuela infantil comida por los suelos descalzos los niños de todas las edades y por ultimo faltando 3 dias para mi regreso a casa coji una infeccion alimentaria que tuve que acudir a urgencias ya que el hotel carece de medico y me tuvieron que recetar medicacion para poder cortar la infeccion de la cual estuve 8 dias con vomitos y diarreas,por parte del hotel no se me hizo caso alguno ya que pedi un triste yogur en vasado y me dicen que solo tienen a granel lo cual es impresentable que un hotel diga eso entre otras cosas asi que como ya les informe al hotel en el cuestionario .No volvere a ese hotel asi mismo decir que despues de 14 dias de mi respuestas se lo hice saber sin ninguna contestacion por parte de la direccion del hotel Elba Sara. No es un hotel es una guarderia infantil,de lo cual el personal no tiene la culpa de nada. saludos.

 
16.6.2024

Kirjoittanut Kas A

Bonito

Me encanta el hotel Elba Sara. Lo más que me gustó es el personal. Todos trabajan con sonrisas y son muy amables. Kasia es muy atenta y servicial. La ubicación también es genial, cerca de la playa y centro comercial. Un lugar perfecto para desconectar.