Sol Torremolinos Don Pablo

Sol Torremolinos Don Pablolla on erinomainen sijainti yhdellä Torremolinoksen parhaista rannoista. Allasalueella pääset lataamaan akkuja, mutta hotellilla on lisäksi spa, jossa sisäallas, aktiviteetteja ja hyvää ruokaa. Jos olet pyöräilijä, kannattaa ehdottomasti suunnata tänne!


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 3881 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 50 m
Keskustaan: 1 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Sol Torremolinos Don Pablossa voit viettää lomaa rentoutuen, syöden hyvin ja liikkuen. Voit aloittaa aamun kävelyllä rannalla, jatkaa pyöräilemällä vuoristoon ja päivän päätteeksi nauttia virkistävän juoman auringonlaskua ihaillen.

Hieno allasalue, jossa kaksi ulkoallasta, erillinen lastenallas ja jacuzzi. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Allaspyyhkeet lainattavissa panttia vastaan.

Buffetravintola Córdobassa voit nauttia aamiaisen, lounaan ja illallisen. Allasbaari Blue Horizon tarjoilee kevyempiä annoksia lounaaksi (ei sisälly All Inclusiveen). English Bar tarjoilee välipaloja ja juomia.

Pyöräilyn ystäville hotelli ja sen ympäröivät kauniit ja paikoitellen haastavat maastot sopivat erinomaisesti. Hotellilta voi varata eritasoisia pyöräretkiä, helpoimmista reiteistä 60 kilometrin mittaisiin retkiin, sekä myös vaativampia ja jopa 110 kilometrin mittaisiin retkiin.

Don Pablo kuuluu Sol Torremolinos Resortsiin, johon kuuluu lisäksi Don Pedro ja Don Marco. Hotelleilla on monia yhteisiä aktiviteettejä, kuten tennistä, koripalloa, käsipalloa, jalkapalloa, esityksiä ja musiikkia. Don Pablon vieraat voivat käyttää muiden hotellien tiloja, kuten altaita (Don Pedrossa kaksi allasta ja lastenallas, Don Marcossa kaksi allasta ja jacuzzi), ravintoloita ja baareja. Huomioithan, että Don Marco on suunnattu aikuisille (ikäraja 18-vuotta), ja osa sen palveluista on tarkoitettu vain omille vierailleen.

Maksuton wifi koko hotellialueella. Pesulapalvelu lisämaksusta. Sisä- ja ulkopysäköinti lisämaksusta.

Rannalle on noin 50 metriä, ja Torremolinoksen keskustaan noin 1 kilometri. Malagaan noin 16 kilometriä ja Malagan lentokentälle noin 7 kilometriä.

Ateriat

Sisältyy:

  • Aamiaispöytä.

Lisämaksusta:

  • Puolihoito.
  • Täysihoito.
  • All Inclusive.

All Inclusive

Lisämaksulliseen All Inclusiveen sisältyy:

  • Aamiainen, klo 7.30-10.30, buffetravintola Córdobassa.
  • Lounas, klo 13.00-15.30, buffetravintola Córdobassa.
  • Illallinen, klo 18.30-21.30, buffetravintola Córdobassa.
  • Välipaloja, klo 11.00-18.00, English Barissa.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 11.30-24.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi käytettävä hotellin ranneketta, ja joskus hotelli pyytää kuittausta ruoka- tai juomatilauksista. All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti paluupäivänä.

Hyvä tietää

Sisäänkirjautuminen aikaisintaan klo 15.00.

Hotellit Torremolinos

El Tiburon Boutique

Hotelli El Tiburon Boutique sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä La Carihuelan rannalta Torremolinoksessa. Voit viettää aikaa pulahtamalla altaaseen tai rauhoittumalla spassa. Lähistöllä on ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja nähtävyyksiä. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat.