Arabella Azur Resort

 • All Inclusive-hotelli
 • Lähellä rantaa

Arabella Azur Resort on kaunis hotelli, joka muistuttaa pientä kylää. Valkoiset rakennukset ympäröivät viihtyisää allasaluetta, jossa on aurinkotuoleja ja -varjoja. Hotellin vieressä on kolme rantaa, joista löytyy kaksi koralliriuttaa snorklauksen ystäville. All Inclusive sisältyy matkan hintaan, ja pääravintolasta on kaunis panoramanäkymä merelle.


Huonetyyppi

Kahden hengen huone 1-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,1 10:stä
Perustuu 160 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 1499 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 0 m
Keskustaan: 1,8 km
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Arabella Azur Resort on kaunis hotelli, joka koostuu useista valkoisista rakennuksista allasalueen ympärillä. Kaksi allasta, joista toinen on lämmitetty talvisin vähintään 20 asteiseksi. Altaan lämpötila saattaa olla alhaisempi aamuisin, iltaisin ja pilvisellä säällä. Kaksi erillistä allasaluetta. Altaalla ja rannalla on aurinkotuoleja, -varjoja ja pyyhkeitä maksutta. Hotellin yhteydessä on kolme rantaa, joille kuljetaan portaita pitkin. Kahdella rannalla on koralliriutta, joten ne soveltuvat hyvin snorklaukseen. Allas- ja rantabaari tarjoavat yksinkertaisia annoksia, snacksejä ja juomia.

Useita ravintoloita ja baareja. Pääravintolasta on panorama näkymä merelle. Täällä on tarjolla kansainvälistä ruokaa. Libanonilastyylinen ravintola on avoinna kahdesti viikossa ja täällä voi tilata annoksia à la carte-listalta (ei sisälly All Inclusiveen). Hotellin vieressä on Bordiehns -ravintola, jonka ruokalista on saksalaisvaikutteinen ja täällä tarjoillaan kahden ruokalajin illallinen (ei sisälly All Inclusiveen).

Hotellilla on terveysklubi (osa aktiviteeteista ei sisälly All Inclusiveen) ja hyvä valikoima urheilua, kuten squashia, pingistä, joihin saa varusteet maksutta käyttöön päivisin. Maksuton sisäänpääsy yökerho Kalaboushiin. Maksuton wifi aulassa, yhteys saattaa olla hidas jos moni vieras käyttää yhteyttä. Maksuton tallelokero vastaanotossa. Pankkiautomaatti ja valuutanvaihtoa viereisessä Azur Resortissa.

Ateriat

All Inclusive. Joulun (24.12) ja uuden vuoden illallinen.

All Inclusive

 • Aamiaispöytä ravintola Grillissä, klo 7.00-10.00.
 • Lounaspöytä ravintola Grillissä, klo 12.30-15.00.
 • Illallispöytä ravintola Grillissä tai Obbassa, klo 19.00-23.00.
 • Snacksejä, klo 11.00-18.00.
 • Teetä ja kakkua, klo 16.00-17.00.
 • Lämpimiä snacksejä ja pizzaa, klo 15.00-18.00.
 • Tennis ja squash päiväsaikaan.
 • Kuntosali, biljardi ja rantalentopallo.
 • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia, klo 10.00-2.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseen käytetään hotellin ranneketta. All Inclusive on voimassa klo 12.00 asti kotiinlähtöpäivänä.

Hyvä tietää

Suosittelemme uimatossuja rannalla. Hotellialueella on korkeuseroja.

Hotellit Hurghada

Aqua Vista – powered by Playitas

Apollo Sports-hotelli Aqua Vista – powered by Playitas on loistava valinta, kun haluat viettää ranta- ja treenilomaa hyvinvointia unohtamatta. Hotellissa on useita treenimahdollisuuksia ja Afrikan suurin hotellin kuntosali, joka on varustettu uusimmilla laitteilla. Lisäksi voit osallistua päivittäin treenitunneille, pelata tennistä ja padelia sekä lenkkeillä uudella juoksuradalla.

Arabia Azur Resort

Arabia Azur Resortissa vietät rentouttavaa rantalomaa hieman Hurghadan ulkopuolella. Snorklaile hotellin edustalla ja koe upea koralliriutta, jossa ui värikkäitä kaloja. Hiekkarannalta löytyy kaunis laguuni ja hotellissa on tarjolla useita aktiviteetteja kuten tennistä, squashia ja kuntosali.

Steigenberger Aqua Magic

Steigenberger Aqua Magic on vesipuistohotelli koko perheelle. Kuusi allasta, lazy river ja vesiliukumäet toivottavat tervetulleeksi kaikki vesipedot. Hotellissa on lisäksi ranta sekä monipuolinen All Inclusive.

Steigenberger Al Dau Beach

Hurghadan suurimmalla rannalla sijaitsevasta Steigenberger Al Dau Beachista on upeat näkymät merelle. Suurella allasalueella on vesiputous, mukavia riippumattoja sekä mutkitteleva virtaus. Palveluihin kuuluu mm. kuntosali, tasokas spa sekä 9-reikäinen golfkenttä.

Steigenberger Pure Lifestyle

Korkeatasoinen ja uusi Steigenberger Pure Lifestyle toivottaa tervetulleeksi yli 16-vuotiaat vieraat. Hotellissa nautit helposta All Inclusive-lomasta. Käytettävissäsi on Steigenberger Al Dau Beachin ja Steigenberger Aqua Magicin palvelut. Tämän ansiosta tarjolla on 10 allasta, vesipuisto sekä useita baareja ja ravintoloita. Varattavissa mukavia sviittejä omalla jacuzzilla.