Rainbow

Rainbow on suosittu ja hieman pienempi hotelli, joka sijaitsee Sveti Vlasissa, noin 4 kilometrin päässä Sunny Beachistä. Hotellilla on oma allas vilvoittelua varten. Ranta on lyhyen kävelymatkan päässä.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-2 hengelle/1-3 hengelle. Perhehuoneita 2-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 4 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 600 m
Keskustaan: 500 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Rainbow on viihtyisä hotelli pienessä Sveti Vlasin kylässä. Alueella on muutamia paikallisia ravintoloita ja kahviloita. Ranta sijaitsee mukavan kävelymatkan päässä. Allas, jossa erillinen matalampi osa lapsille. Aurinkotuoleja ja -varjoja. Snackbaari ja baari.

Vastaanotto. Maksuton wifi vastaanoton alueella. Läpikulkuliikennettä. Hotellin läheisyydessä bussipysäkki, josta liikennöi paikallisbussi Sunny Beachiin 4 kilometrin päähän.

Ateriat

Sisältyy: Aamiainen.

Mikäli lentosi saapuu klo 02.30 jälkeen yöllä, et välttämättä pääse kirjautumaan sisään huoneeseen ennen klo 15.00 päivällä. Mikäli lentosi lähtee kotiin viimeistään klo 02.30 yöllä, tulee sinun kirjautua ulos huoneesta klo 12.00 edellisenä päivänä.

Hotellit Sveti Vlas

Voya Beach Resort

Voya Beach Resort on viiden tähden All Inclusive hotelli, jossa majoitut tilavissa huoneissa ja hotellilta löytyy myös useita altaita ja vesiliukumäkiä - täällä viihtyy koko perhe!

Secrets Sunny Beach Resort & Spa

Secrets Sunny Beach Resort & Spa on suuri All Inclusive -hotelli, jossa on upea allasalue ja useita ravintoloita. Rentoudu hotellin kylpylässä, treenaa kuntosalilla ja osallistu joogatunneille tai nauti valtameren aalloista. Hotelli toivottaa tervetulleeksi yli 18-vuotiaat vieraat.

Dreams Sunny Beach Resort and Spa

All Inclusive -hotelli Dreams Sunny Beach Resort and Spassa on useita suuria altaita, erinomainen All Inclusive -tarjonta ja useita ravintoloita, joista valita. Täältä löytyy jokaiselle jotakin: kaikkea joogasta lastenkerhoon ja rentouttavaan spa-osastoon.