Juniorsviitti, 3 norm. vuodetta

Juniorsviitissä on parveke, osassa rajoitettu merinäköala. Parivuode ja kaksi erillistä sänkyä sekä lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksulla. Kokolattiamatto. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 47 neliötä.
Soveltuu enintään: 3-5 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huone jossa parveke, osassa allasnäköala ja joistakin rajoitettu merinäköala. Kaksi erillistä sänkyä. Lisävuodemahdollisuus vuodesohvaan. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksulla. Joissakin huoneissa on kokolattiamatto. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kylpyhuoneessa amme/ suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko

Huonekoko: noin 29 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Perhehuone, 3 norm. vuodetta

Perhehuoneissa on parveke, osassa näkymä uima-altaalle. Perhehuoneissa on kaksi makuuhuonetta. Parivuode tai kaksi erillistä vuodetta molemmissa makuuhuoneissa. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksulla. Joissakin huoneissa on kokolattiamatto. Jääkaappi. Tv kansainvälisillä kanavilla. Hiustenkuivain. Kaksi kylpyhuonetta joissa amme/suihku ja wc. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: Noin 52 neliötä.
Soveltuu enintään: 3-4 hengelle.