Juniorsviitti

Juniorsviittejä neljällä vuoteella ja lisävuodemahdollisuudella vuodesohvasta. Kokolattiamatto. Tv ja pieni jääkaappi. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke, osasta rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 3-5 hengelle.

Kahden hengen huone

Kahden hengen huoneita erillisillä vuoteilla ja vuodesohvalla. Kokolattiamatto. Tv ja pieni jääkaappi. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke, osassa allasnäkymä tai rajoitettu merinäköala. Siivous 7 krt/viikko.

Huonekoko: noin 29 neliömetriä.
Soveltuu enintään: 1-3 hengelle.

Kolmen hengen huone

Kolmen hengen huoneita kolmella erillisellä vuoteella. Kokolattiamatto. Tv ja pieni jääkaappi. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke, osasta allasnäkymä. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 3 hengelle.

Perhehuone

Perhehuoneita, joissa kaksi makuuhuonetta joiden välissä ovi. Kokolattiamatto. Tv ja pieni jääkaappi. Maksuton wifi ja ilmastointi. Tallelokero lisämaksusta. Kaksi kylpyhuonetta, joissa kylpyamme/suihku ja wc. Hiustenkuivain. Parveke, osasta allasnäkymä. Siivous 7 krt/viikko.

Soveltuu enintään: 3-5 hengelle.