Longoza

CUSTOMER CHOICE AWARD

Apollon asiakkaat antoivat tälle hotellille arvosanan Silver.

Longoza sijaitsee kävelymatkan päässä rannalta ja keskustasta. Täällä voit nauttia lomasta altaan reunalla. All Inclusiven ansiosta rahaa jää myös muihin huvituksiin.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle. Yhden hengen huoneita 1 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

8,4 10:stä
Perustuu 27 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 56 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 400 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Internet huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Longoza on viihtyisä All Inclusive -hotelli, joka sopii hyvin lapsiperheille. Hienolla allasalueella on lastenallas, maksuttomia aurinkotuoleja ja -varjoja. Buffetravintola.

Maksuton wifi vastaanotossa. Vastaanotto auki ympäri vuorokauden. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta. Maksuton pieni kuntosali. Pieni sisäallas. Minimarketti. Pöytätennis ja biljardia lisämaksusta. Hierontaa lisämaksusta. Kampaaja. Leikkipaikka. Pelihuone. Minimarket. Rajoitettua läpikulkuliikennettä.

Ateriat

All Inclusive.

All Inclusive

Aamiaispöytä, klo 7.30-10.00 Lounaspöytä, klo 12.00-14.00 Iltapäiväteetä, kahvia, kakkua, pizzaa, jäätelöä ja hedelmiä, klo 16.00-17.00 Illallispöytä, klo 18.30-20.30 Rajoittamattomasti paikallisia juomia, kuten olutta, viiniä, juomasekoituksia ja mineraalivettä, klo 10.00-23.00

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Käytettävä hotellin ranneketta tunnistautumiseksi. All Inclusive voimassa klo 12.00 saakka paluupäivänä.