Longoza

Longoza on mukava All Inclusive-hotelli joka sijaitsee kävelymatkan päässä pitkältä ja lapsiystävälliseltä rannalta Sunny Beachissä. Perheen pienimmille on oma allas.


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 2-3 hengelle.

Lue lisää huoneista

Asiakkaidemme arvio

7,7 10:stä
Perustuu 6 arvioon

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 62 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 400 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Longoza on viihtyisä All Inclusive -hotelli, joka sopii hyvin lapsiperheille, jossa majoittuessa voit pulahtaa mereen aamukävelyn jälkeen ja iltapäivällä rentoutua altailla. Sunny Beachin matalalle rannalle on noin 300 metriä.

Longozassa on hieno puutarha, jossa kaksi allasaluetta. Toisella allasalueella on allas koko perheelle, jossa voit leikkiä, uida tai löytää varjoisan paikan rentoutumiseen. Toisella allasalueella on erillinen lastenallas ja leikkipaikka. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot molemmilla allasalueilla. Allaspyyhkeet panttia vastaan. Sisäuima-allas.

Buffetravintola tarjoilee aamiaista, lounasta ja illallista, sekä iltapäivisin kahvia, teetä, kakkua, pizzaa ja jäätelöä.

Kuntosali. Päivittäisiä aktiviteetteja kuten vesijumppaa, vesipooloa, rantalentopalloa, lentopalloa ja koripaloa. Kolikkopelit, pöytätennis ja biljardi lisämaksusta. Lastenkerho hotellin alueella 3-12 vuotiaille, englanninkielinen henkilökunta. Leikkipaikka.

Maksuton wifi koko hotellissa. Rajoitettua läpikulkuliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

  • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive sisältää:

  • Aamiaispöytä, klo 7.30-10.00.
  • Lounaspöytä, klo 12.00-14.00.
  • Illallispöytä.
  • Iltapäiväteetä Beer Gardenissa, kahvia, kakkua, pizzaa, jäätelöä ja hedelmiä, klo 16.00-17.00.
  • Rajoittamattomasti paikallisia juomia, kuten olutta, viiniä, virvoitusjuomia ja mehua hotellin baareista, klo 10.00-23.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive voimassa klo 12.00 saakka paluupäivänä.

Mikäli lentosi saapuu klo 02.30 jälkeen yöllä, et välttämättä pääse kirjautumaan sisään huoneeseen ennen klo 15.00 päivällä. Mikäli lentosi lähtee kotiin viimeistään klo 02.30 yöllä, tulee sinun kirjautua ulos huoneesta klo 12.00 edellisenä päivänä.

Hotellit Sunny Beach

Dunav

Hotelli Dunav on viihtyisä All Inclusive-hotelli, jossa koko perhe viihtyy. Hotellialue on kutsuva ja vehreä. Jos kaipaat lomallesi hieman ekstraa, voit varata huoneen jossa All Inclusive sisältyy hintaan. Jos taas mieluummin kokeilet paikallisia ravintoloita, voit majoittua huoneessa jonka hintaan sisältyy aamiainen. Nojaa aurinkotuoliin altaalla ja nauti lomastasi!

Tiara Beach

Tiara Beach on suosittu hotelli Sunny Beachissä rannan ja keskustan lähellä. Hotellilla on hieno allasalue, jossa on myös vesiliukumäkiä lapsille.

Melia Sunny Beach

Melia Sunny Beach on koko perheen suuri All Inclusive -hotelli. Viihtyisällä allasalueella on useita uima-altaita ja vesiliukumäki. Täällä majoitut lähellä rantaa, vain lyhyen kävelymatkan päässä keskustan kaupoista, ravintoloista ja baareista.

Briz Beach

Briz Beach sijaitsee suoraan hiekkarannan ja ostoskadun yläpuolella Sunny Beachillä. Täällä majoitut yksinkertaisissa kahden hengen huoneissa, joissa aamiainen sisältyy hintaan, tai huoneistoissa, jos voit valmistaa aamiaisen itse ja syödä sen rauhassa omalla parvekkeella. Hotellissa on allasalue mukavia ja rentouttavia lomapäiviä varten.

Sentido Neptun Beach

Sentido Neptun Beach sijaitsee keskeisellä paikalla Sunny Beachilla lähellä rantaa ja huvituksia. Vehreältä allasalueelta on merinäkymä ja pääsy hiekkarannalle. Hotellissa nautit helposta All Inclusive-lomasta niin huoneistoissa kuin kahden hengen huoneissa.