Dunav

Hotelli Dunav on viihtyisä All Inclusive-hotelli, jossa koko perhe viihtyy. Hotellialue on kutsuva ja vehreä. Jos kaipaat lomallesi hieman ekstraa, voit varata huoneen jossa All Inclusive sisältyy hintaan. Jos taas mieluummin kokeilet paikallisia ravintoloita, voit majoittua huoneessa jonka hintaan sisältyy aamiainen. Nojaa aurinkotuoliin altaalla ja nauti lomastasi!


Huonetyyppi

Kahden hengen huoneita 1-3 hengelle, joista 1 lapsi. Kahden hengen huoneita aamiaisella 2-3 hengelle, joista 1 lapsi. Perhehuoneita 3-4 hengelle, joista 1 lapsi.

Lue lisää huoneista

TripAdvisorin arvioinnit

Perustuu 250 arvioon
© Trip Advisor

Tietoa

Uimarannalle: 300 m
Keskustaan: 0 m
Uima-allas
Ravintola
Lastenallas
Baari
Uima-allas lastenosiolla
All Inclusive tarjolla
Spa
Wifi huoneessa
Kuntosali
Lue lisää

Lisätietoa

Dunav sijaitsee Sunny Beachin eteläosassa, ja hotellilta on lyhyt kävely kauppoihin, ravintoloihin ja baareihin. Viihtyisä allasalue, jonka altaassa on oma matalampi osa lapsille. Aurinkotuoleja ja -varjoja, sekä allasbaari joka tarjoilee pientä purtavaa. Ravintolassa voit nauttia aamiaisen, lounaan ja illallisen. Aulabaari ja allasbaari.

Leikkipaikka. Biljardia lisämaksusta. Kuntosali lisämaksusta (sisältyy All Inclusiven hintaan). Sauna ja hierontaa lisämaksusta.

Maksuton wifi yleisissä tiloissa. Tallelokero vastaanotossa lisämaksusta.

Noin 1,2 kilometriä kukkakadulle ja 300 metriä Sunny Beachin hienolle hiekkarannalle. Läheisten baarien ja ravintoloiden äänet voidaan kokea häiritseviksi. Paikallisliikennettä.

Ateriat

Sisältyy:

  • All Inclusive. Osaan kahden hengen huoneita sisältyy vain aamiainen.

All Inclusive

  • Aamiaispöytä pääravintolassa, klo 7.30-10.00.
  • Lounaspöytä pääravintolassa, klo 12.00-14.00.
  • Lounas pizzaravintolassa, klo 12.00-14.00.
  • Illallispöytä pääravintolassa, klo 18.00-20.00.
  • Illallinen kalaravintolassa, klo 18.00-20.00.
  • Pizzaa, pastaa ja hampurilaisia, klo 10.00-17.00.
  • Jäätelöä, 10.00-17.00.
  • Kahvia ja teetä, sekä pientä purtavaa klo 10.00-20.00 välillä.
  • Rajoittamattomasti virvoitusjuomia, olutta, viiniä ja paikallisia juomia klo 10.00-22.00.

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tunnistautumiseksi käytettävä hotellin ranneketta. All Inclusive on käytettävissä kotiinlähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

Mikäli lentosi saapuu klo 02.30 jälkeen yöllä, et välttämättä pääse kirjautumaan sisään huoneeseen ennen klo 15.00 päivällä. Mikäli lentosi lähtee kotiin viimeistään klo 02.30 yöllä, tulee sinun kirjautua ulos huoneesta klo 12.00 edellisenä päivänä.

Hotellit Sunny Beach

Longoza

Longoza on mukava All Inclusive-hotelli joka sijaitsee kävelymatkan päässä pitkältä ja lapsiystävälliseltä rannalta Sunny Beachissä. Perheen pienimmille on oma allas.

Tiara Beach

Tiara Beach on suosittu hotelli Sunny Beachissä rannan ja keskustan lähellä. Hotellilla on hieno allasalue, jossa on myös vesiliukumäkiä lapsille.

Melia Sunny Beach

Melia Sunny Beach on koko perheen suuri All Inclusive -hotelli. Viihtyisällä allasalueella on useita uima-altaita ja vesiliukumäki. Täällä majoitut lähellä rantaa, vain lyhyen kävelymatkan päässä keskustan kaupoista, ravintoloista ja baareista.